Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 12
musettepink spune:
luminita din pacate nu am mai ajuns la babyexpo,imi pare tare rau ca nu te-am putut ajuta.Sper ca nu te superi pe mine,de fapt sa te superi pe sotul meu, ca el nu a putut merge![]()

de
Luca
babytza spune:
Sa va spun ca inca doarme ?????? Alarmaaaaaaaaaaaa 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink luminita din pacate nu am mai ajuns la babyexpo,imi pare tare rau ca nu te-am putut ajuta.Sper ca nu te superi pe mine,de fapt sa te superi pe sotul meu, ca el nu a putut merge ![]() de Luca |
fii serioasa, cum sa ma supar??? stai linistita, nu e bai. poate il convind pe husband sa mergem din nou, desi ma indoiesc, dar... incercam. oricum, merci ptr intentie!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
musettepink spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
fii serioasa, cum sa ma supar??? stai linistita, nu e bai. poate il convind pe husband sa mergem din nou, desi ma indoiesc, dar... incercam. oricum, merci ptr intentie!! ![]() ![]() ![]() Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI poveste despre comori Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |

de
Luca
babytza spune:
Lumi ma lasa doar daca am si eu cont la ei. O sa imi fac diseara si mai incerc. Acum astept sa se trezeasca piciul. De mai mult de juma de ora astept din clipa in clipa sa se trezeasca ![]()
Multumesc mult 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui babytza Lumi ma lasa doar daca am si eu cont la ei. O sa imi fac diseara si mai incerc. Acum astept sa se trezeasca piciul. De mai mult de juma de ora astept din clipa in clipa sa se trezeasca Multumesc mult ![]() ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze Vot pt Maya ![]() |
mea culpa, am observat mai tarziu asta
... ai PM!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
AlexaM spune:
Lumi, eu sunt la munca acum si a intrat mai devreme un tatic cu doua fetite gemene de vreo 2-3 anisori....duuuuulcii tare, si ma gandeam la tine ce mandra trebuie sa fii de ai tai...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
iepurila spune:
repede sa scriu ca iar nu apuc
LA MULTE LUNITE si MULTA SANATATE sarbatoritilor de astazi.
noi mancat, jucat, iar mancat acum dormit.
i-am coborat salteaua. sunt curioasa cum reactioneaza cand se trezeste.
Babytza s-a trezit soricelul?
Banu bine ai revenit!
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui AlexaM Lumi, eu sunt la munca acum si a intrat mai devreme un tatic cu doua fetite gemene de vreo 2-3 anisori....duuuuulcii tare, si ma gandeam la tine ce mandra trebuie sa fii de ai tai... ![]() ![]() Matei Gabriel povestea nasterii Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
daaaaaaaaaaaa!
ma striga lumea de la balcon si-mi spune ce frumosi sunt, iti dai seama cum imi creste inima... nu mai are loc in piept!!

Luminita
de
Eduard Mihai si
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
babytza spune:
| citat din mesajul lui iepurila Babytza s-a trezit soricelul? |
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , de la 2 doarme....daca aveam treaba era treaz de muuuult
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya