Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 12
musettepink spune:
luminita din pacate nu am mai ajuns la babyexpo,imi pare tare rau ca nu te-am putut ajuta.Sper ca nu te superi pe mine,de fapt sa te superi pe sotul meu, ca el nu a putut merge
de Luca
babytza spune:
Sa va spun ca inca doarme ?????? Alarmaaaaaaaaaaaa
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink luminita din pacate nu am mai ajuns la babyexpo,imi pare tare rau ca nu te-am putut ajuta.Sper ca nu te superi pe mine,de fapt sa te superi pe sotul meu, ca el nu a putut merge de Luca |
fii serioasa, cum sa ma supar??? stai linistita, nu e bai. poate il convind pe husband sa mergem din nou, desi ma indoiesc, dar... incercam. oricum, merci ptr intentie!!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
musettepink spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
fii serioasa, cum sa ma supar??? stai linistita, nu e bai. poate il convind pe husband sa mergem din nou, desi ma indoiesc, dar... incercam. oricum, merci ptr intentie!! Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008 _ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI poveste despre comori Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
de Luca
babytza spune:
Lumi ma lasa doar daca am si eu cont la ei. O sa imi fac diseara si mai incerc. Acum astept sa se trezeasca piciul. De mai mult de juma de ora astept din clipa in clipa sa se trezeasca
Multumesc mult
Poze
Vot pt Maya
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui babytza Lumi ma lasa doar daca am si eu cont la ei. O sa imi fac diseara si mai incerc. Acum astept sa se trezeasca piciul. De mai mult de juma de ora astept din clipa in clipa sa se trezeasca Multumesc mult Babytza si puiiValentina David Poze Vot pt Maya |
mea culpa, am observat mai tarziu asta... ai PM!
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
AlexaM spune:
Lumi, eu sunt la munca acum si a intrat mai devreme un tatic cu doua fetite gemene de vreo 2-3 anisori....duuuuulcii tare, si ma gandeam la tine ce mandra trebuie sa fii de ai tai...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
iepurila spune:
repede sa scriu ca iar nu apuc
LA MULTE LUNITE si MULTA SANATATE sarbatoritilor de astazi.
noi mancat, jucat, iar mancat acum dormit.
i-am coborat salteaua. sunt curioasa cum reactioneaza cand se trezeste.
Babytza s-a trezit soricelul?
Banu bine ai revenit!
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui AlexaM Lumi, eu sunt la munca acum si a intrat mai devreme un tatic cu doua fetite gemene de vreo 2-3 anisori....duuuuulcii tare, si ma gandeam la tine ce mandra trebuie sa fii de ai tai... Matei Gabriel povestea nasterii Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
daaaaaaaaaaaa!
ma striga lumea de la balcon si-mi spune ce frumosi sunt, iti dai seama cum imi creste inima... nu mai are loc in piept!!
_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
babytza spune:
citat din mesajul lui iepurila Babytza s-a trezit soricelul? |
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , de la 2 doarme....daca aveam treaba era treaz de muuuult
Poze
Vot pt Maya