Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytza harnicutza

Deci noi nu cred ca vom putea merge in concediu fara blender/steamer si jumatate din bucatarie. Carla nu vrea neam mancare din borcanel . Am incercat acum cu Hipp - pui cu cartofi si rosii, parca i-am dat ... nu's ce. Pe langa ca a trebuit sa blenduiesc continutul - da, am blenduit mancare de la borcanel , era de la 8+ luni si avea bucatele de cartofi s-a schimonosit si s-a inrosit de nervi. Am sfarsit prin a-i da iaurt...cateva lingurite doar, foarte prost mananca zilele acestea.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca si eu am blenduit fructele din borcanel, din acelasi motiv. Era pt 8 luni si avea si bucatele ....si nu ii plac In iaurtel sunt bucati mari de fructe si le papa, dar la borcanel nu sunt asa bune Asa ca nu esti singura...mai ntreb eu pana cand vom papa piure fin ????

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Nadina maine poate mergem in Herastrau , te bagi la intalneala ?

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

de cand ne-am mutat aici, adica pe 1 mai am inceputs a fac ordine in sifonier, n-am terminat inca au venit si sacii pentru vidat haine de iarna...si ce daca!

babytza multumesc de galerie, am emotii mari, nici nu stiu cum o fi mai bine, mecanic sau chirurgical...voi cand mergeti sa vedeti ce si cum?

nu stiu ce se intampla la noi aici, dar raman tot timpul fara legume pentru cupil de fapt cred ca stiu, uneori luam multe si se strica repede (in 3 zile sunt duse) si alteori luam putine sa nu se strice as aca i-am facut o supa de tranzitie (un morcov, un dovlecel, jumate de sfecla rosie si o rosie, vreo 3 frunze de patrunjel, 3 de loboda si un fir de marar+ o bucata de carne in miniatura) si am aruncat si o punga plina cu leustean si alte verdeturi stricate

Chiar asa, voi unde tineti legumele si verdeturile, ca in frigi chiar nu imi au loc??

Am uita sa va zic, aseara am vorbit sa ducem baiatul la munte peste 2 saptamani impreuna cu nasii, doar ce am vorbit si eu am inceput sa am cosmaruri: pleacm d-acasa in graba, uit bagajul, in gara alerg sa cumpar o sticla mica de apa Dorna, nu se gaseste, intr-un tarziu gasesc, e scumpa rau, nu imi ajung fisele, imi da mama multe fise, vreo 5 ron in fise, cica e scumpa apa in Franta!! (ce naiba caut in Franta??!!) nu conteaza fug la tren care a plecat, are usi ca la metrou si lumea se chinuie sa le deschida si urc cu apa pentru lapte dar nu am lapte bine ca m-am trezit

Acum, ce haine imi trebuie la munte in perioada asta, any ideea??? please haine pentru copil, in zona Moeciu

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Roxi noi marti mergem la dr si vedem atunci cum stam. Desi ti-am zis, suntem in urma rau cu decalotarea dupa parerea mea....

Cu legumele si noi facem la fel : ori luam prea multe si se strica ori ma trezesc dimineata ca nu am cu ce sa ii fac Bine ca am un aprozar aproape si mai aiu una alta rapid , la nevoie

He he he ...si eu visez asa inainte de cate o plecare...de obicei pierd bagajul sau uit portofelul acasa ...si tel nu am , sau nu mai am baterie....si nu cunosc pe nimeni suntem duse cu capul cel mai rau e cand nu gasesc copiii

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Mda, fi-miu nu a servit legume, a refuzat cu fitze. I-am dat un iaurt si gata dar nu-mi place treaba asta, trebuie sa pape si ceva legumite totusi. M-a uimit. Azi nu am mai pus rosie si a zis pas. Cred ca vrea zilnic si rosie.

Legat de ce intrebam, am impresia ca fi-miu e gelos de multe ori, pt ca atunci cand tati vine sa ma ia in brate fixa tunci maraie Noah sau il impinge iar atunci cand ma gadila crede ca imi face ceva rau si ma apara.
Fazele de care vorbiti, daca rad rade, daca vorbesc vorbeste, asta e normal, maimutici sunt acum, imita.

Joy, pai e ok. La noi sunt zilnice vremurile kkcioase, cam 5-6 uneori 7 scutece "colorate" pe zi. Asa e de mic
M-ati innebunit cu plecarile astea. Noi abia la sf lui iunie plecam in concediu.

Andy_g, la noi tot asa de mult a durat. La 6 luni pediatra i-a vazut 2 dintisori de jos in gingie si primul a spart abia la 8 luni. Al doilea se vede acolo dar urmeaza sa sparga. Sus nici nu poate fi vorba. Nici nu vreau inca, mai bine stirb asa.
Si nu cred ca e o regula, dintii dau in functie de factori ereditari, alimentatie, etc.
Plus ca nu e obligatoriu sa maraie, la noi a spart pe muteste dintele, fara durere si gemete, dar oare pot sti cum va fi la urmatorii?
L-am vazut acum la semnatura pe Andrei, nu il mai vazusem de mult. Sa iti traiasca, ce mare s-a facut, incredibil!!! Si parca esti tu in miniatura!

Si eu astept sa il ducem pe fi-miu la Eurodisney, dar nu pt montagne-russe, nu nu, taica-su e innebunit dupa tot felul de nebunii din astea, e innebunit dupa viteza si inaltime. Not me. I-am explicat sa il dea el in nebunii, tobogane, montagne-russe, sa faca el snow-kite sau snowboard cu fi-su, eu le voi face cu mana.Supraveghez situatia

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Joy ma bucur ca e mai bine Sofia Tot asa mamico

Poze

Vot pt Maya

Pai da, si ea abia asteapta sa se faca bine ca i-am promis ca o las sa se joace cu David pe paturica

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

A sosit jumperul !!!!!!!!! Ma duc sa trezesc cupilul

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Joy arcul e identic cu cel pe care il aveam si eu...daca nu tzopaie nici in asta ma impusc

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

A sosit jumperul !!!!!!!!! Ma duc sa trezesc cupilul

Poze

Vot pt Maya

Matei Gabriel povestea nasterii