Burtici fericite de septembrie-octombrie (61)
Raspunsuri - Pagina 7
ralu0308 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta cateva situri pentru noi ![]() http://www.bellemama.ro/ Elena de Eva Maria (14.01.2008) |
Superbe rochitele de pe site....
...vreau si eu:)Raluca
24+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
ralu0308 spune:
Desi scumpele...parca parca as lua macar una...dar oare ce marime?
Am asa o problema cu marimile acuma...ca si la astea din magazinele de graviduze ..tre sa probez diferite marimi:(

Raluca
24+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
monikus spune:
| citat din mesajul lui ralu0308 Desi scumpele...parca parca as lua macar una...dar oare ce marime? Am asa o problema cu marimile acuma...ca si la astea din magazinele de graviduze ..tre sa probez diferite marimi:( ![]() ![]() Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09 |
Si eu am o problema cu marimile. Am fost intr-un magazin cu hainutze pt gravide, am probat jumatate din ele si mi-am dat seama ca nici una nu imi venea bine. Nu stiu daca m-as risca sa iau de pe net si apoi, intr-adevar sunt cam scumpele.
Monica
17+ cu
monikus spune:
Eu am o problema. Mai stie cineva ceva de Danuta si de Mimika? Nu el-am mai vazut de mult timp pe aici. Mai spuneti si voi ceva sa stim ca sunteti bine.
Monica
17+ cu 
ralu0308 spune:
Eu caut o rochita de vara de vreo luna si nu gasesc una sa nu ma faca balenuta (apropo de balenute).
Am 2 de pe site care imi plac la nebunie...dar...vechea problema...probatul.
Am purtat toata viata tocuri..si acum cand nu mai pot...parca nu imi sta bine in rochita...OOFFF TRE SA MA OBISNUIESC![]()
CA MAI PREVAD O CRESTERE IN LATIME![]()

Raluca
24+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
monica_dicut spune:
mimika zicea ca pleaca la mama ei la Corabia ca intra in concediu
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
crissbebe spune:
Buna burticutze...Acum am terminat si eu de citit tot ce ati scris ieri..
sunteti foarte rapide... Spuneti-mi si mie unde sa gasesc niste pantaloni de in ca sa nu stau sa caut fff mult ca stau prost cu timpul din cauza serviciului ..va rog..
21 + cu"probabil masculin "
monikus spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut mimika zicea ca pleaca la mama ei la Corabia ca intra in concediu |
Ce bine de ea. Mersi frumos pt informatie. I-am cam simtit lipsa de pe forum.

Monica
17+ cu
claucia spune:
| citat din mesajul lui crissbebe Buna burticutze...Acum am terminat si eu de citit tot ce ati scris ieri.. ![]() 21 + cu"probabil masculin "![]() |
Cris, pantaloni de in cu betelie lata sus (desi nu sunt de gravidute dar merg super frumos) gasesti la Teranova si Caliope (daca mergi in Carrefour Baneasa sunt magazine alaturate). Eu mi-am luat si arata ff bine, au negri, bej, rosii
Clau
22+ si Alessia Maria
13 iulie 2007 varsta bb2
crissbebe spune:
Claucia multumesc mult de info..asta ma si intereseaza mai mult ca bb al meu vrea sa se miste numai jos si atunci trebuie automat sa-mi iau ceva mult mai lejer si fara sa ma stranga prea tare
21 + cu"probabil masculin "

de
Eva Maria (14.01.2008)