Burtici fericite de septembrie-octombrie (61)
Raspunsuri - Pagina 8
Ellenuta spune:
eu am fost la shopping .. nu de cirese, ci de haine .. mi-au luat colegii doua bluzite de gravi si nu m-au nimerit .. m-am dus sa le schimb si dupa o ora de probat, m-am intors cu 4 bluze ..
.. sunt superbe! mai am sa-mi gasesc niste pantaloni si 2 perechi de papucei / sandalute fara toc si gata .. m-am asigurat de haine pana nasc .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
20+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monica_dicut spune:
Eu mi-am luat anul trecut din Terranova alb si negru. Din pacate sunt mai sport ca au snur jos la glezna, eu as vrea unii simpli, normali. In rest ei sunt suuuuuper comozi si toate cele, sunt f multumita. La fel si de tricouri care sunt 100% bumbac si s-au mentinut excelent.
Terranova exista si in Cora Titan si in Carrefour orhideea, depinde unde iti este mai aproape. Stiu ca mai aveau magazin si in Romana in zona coloanelor vis-a vis dar nu stiu daca mai exista ala.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
selen80 spune:
Salutari fetelor si de la o balenutza esuata pe litoralul marii negre ![]()
Kiki, Happy_uka si Santorini, felicitari pt vestile bune! 
Eu am gasit cirese cu 25 de lei
si capsuni cu 9...si mi-am luat capsuni..desi nu erau romanesti sunt bunicele 
Miha, multumim frumos de informatiile suplimentare
si mie mi-au placut hainutzele de pe bellemama...am vazut ca au si tabel de marimi, poate ne descurcam asa....Happy_uka, te rugam frumos, cand iti ajung hainutzele sa ne zici si noua cum ti se par si de pe ce site-uri le-ai comandat...
vreau si eu program scurt vinerea 
as fi dispusa sa vin la 8.30 la munca....sau sa ne faca program pan la 18, ca si-asa nu plecam mai devreme de atat, si nici nu ne plateste nimeni ore suplimentare..
iar v-am prins din urma la ora pranzului, iar tb sa fug ca imi urla stomacul de foame
revin....si cu semnatura actualizata ![]()
24+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
anamaria1979 spune:
Santorini, Kiki cri felicitari pentru rezultatele de la eco.
Dat fiind ca azi este foarte cald, parca imi doresc la mare ca o veritabila balenuta. Selen cum e marea? 
santorini spune:
E receeeee! Deocamdata! Mai trebuie cateva saptamani cu soare ca sa se incalzeasca. Oricum din cauza marii in Cta este un pic mai racoare acum decat in Bucuresti.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Santorini, Kiki cri felicitari pentru rezultatele de la eco. Dat fiind ca azi este foarte cald, parca imi doresc la mare ca o veritabila balenuta. Selen cum e marea? ![]() |
23+ cu 
nazdravanul meu
madalina84 spune:
Salutare si de la noi,am stat pititi si v-am citit
SANTORINI,KIKI CRI SI HAPPY_UKA felicitari pentru vestile bune si bebei sanatosi
Fetele eu mi-am luat cirese cu 35 lei kg
ca altfel plangeam de pofta dar acum s-au mai ieftinit putin.Ieri a luat tata cirese si capsuni romanesti dar cu parere de rau va spun ca cele turcesti sunt mai gustoase ca alea romanesti![]()
Referitor la haine eu am cumparat de la rodina,o pereche de blugi,o salopeta si inca un costum cu pantalon si bluza doar ca le-am luat prin aprilie si sunt destul de grosute dar ca material mi-au placut si am nimerit si masura![]()
De rochite sa ocupat surioara mea care mi-a cumparat ieri din ungaria 2 rochii,o fusta si o bluza
abia astept sa mi le trimita
MONICA a fost foarte haioasa povestioara ta cu balena si sirena
deocamdata sunt undeva intre ele
Va
si sa aveti o zi minunata
21+ 
BEBELICA MADALINA
selen80 spune:
Dap, e rece marea deocamdata...
si intr-adevar, putin mai racorel, dar totusi de azi au inceput si la noi calduri mai mari...am mers azi dimineatza cam 15 min pe jos si am ajuns leoarca la birou....si era de-abia ora 9....nu vreau sa ma gandesc ce-i acum afara.......
oricum, am uitat sa va zic ca mie dr mi-a zis ca n-am voie plaja....deloc 
oare ce are cu mine, ca probleme n-am! probabil este o dr mai prevazatoare, si zice din start nu tuturor gravidutzelor....pareta proasta e ca era si sotzul prezent, si el de obicei e cel mai "ascultator" si mai grijuliu, ca eu as fi ignorat sfaturile ei, dar o sa am scandal acasa dup-aia, si nu merita...deci adio plaja anul asta! 

24+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
vik-cj spune:
Buna fetelor...am intrat sa va salut si sa le felicit (cu intirziere) pe sarbatoritele de ieri si pe cele cu vesti bune de la eco.
Va doresc de pe acum weekend fain
!
Va
!
19+
MangaGirl spune:
buan dimineata iubitele mele...avem BAIAT! ma ajuta cineva sa-mi trag si eu carut albastru la inceputul paginii? DPN cica e 30 septembrie.
a fost o aventura, copilul meu e atomic rau...nu statea la masuratr, a boxat, a supt degetul. numai cu fata la placenta si cu spatele la noi a stat. primul lucru pe care i l-am vazut a fost puta...din profil...bine definita.
a fost cred agitat pentru ca eu eram super animata, ca de obicei pe la ora aia el doarme. Ce pot sa spun...suntem super fericiti...sergiu nu mai avea cuvinte si eu parca, parca simt ca o sa fiu mama. in sfarsit :)
v-am pupat. ma introc la munca.
MangaGirl :-)
21+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
claucia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Eu mi-am luat anul trecut din Terranova alb si negru. Din pacate sunt mai sport ca au snur jos la glezna, eu as vrea unii simpli, normali. In rest ei sunt suuuuuper comozi si toate cele, sunt f multumita. La fel si de tricouri care sunt 100% bumbac si s-au mentinut excelent. Terranova exista si in Cora Titan si in Carrefour orhideea, depinde unde iti este mai aproape. Stiu ca mai aveau magazin si in Romana in zona coloanelor vis-a vis dar nu stiu daca mai exista ala. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 23+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Da, asa sunt pantalonii cu snur jos, bine eu nu strang snurul, sta fix larg cat trebuie cu fundita. Eu i-am luat acum 1 saptamana dar anul trecut mi-am luat si negrii si bej, drepti cu nasture si buzunare. Nu asa de sport. In fine, merg bine si la birou numai ca nu au betelie sau cu se cheama banda aceea de elastic.
Voi nu mai purtati tocuri? Eu da
Clau
22+ si Alessia Maria
13 iulie 2007 varsta bb2