Burtici fericite de septembrie-octombrie (61)
Raspunsuri - Pagina 13
Clodute spune:
Cit despre rezistent... asa e... mama mea l-a calit de cind era mic mic mic... Si mie mi se pare rece apa...dar lui nu ii e frig...nu a racit decit 1 data intr-un an cit are si atunci doar vreo 3-4 zile de mucisori ...raceala luata si de mine si de el de la sotul meu...
In rest e un copil tare sanatos.
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
selen80 spune:
Kiki, fetelor, va rog frumos, terminati o data cu colul asta!! iar gasim probleme unde nu sunt??! sunteti toate venite recent de la controale, eco, daca era vreo problema va zicea doctorul si va sfatuia sa aveti grija....dar asa, ce v-a apucat?? ati vazut, fetele cu probleme stiu deja despre asta DE LA MEDICUL LOR, si stiu ce au de facut...
nu mai umblati voi pe acolo sa cautati, eu chiar daca as cauta nu mi-as da seama daca e ceva in neregula sau nu, pt ca nu stiu exact cum ar tb sa fie.......si cred ca nici una dintre noi nu-si poate da cu parerea mai bien decat un doctor....
gata, v-ati calmat??? ![]()
25+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Mangagirl felicitari pe baietel!!!E super ca ai aflat in sf ce aveti! Fetelor m-ati speriat f tare cu colul...cum iti dai seama ca e deschis eu habar nu am si eu ma mai spal interior....si acum imi fac griji sa fie totul ok...KIKI 21+ si ![]() |
nu te speria degeaba cu colul. daca medicul tau a zis ca este ok nu are rost sa-ti faci griji. nu poti sa te muti in cabinetul medical si sa faci controale zilnice. eu, de exemplu, am colul de 36 mm inchis. si nu imi fac nici un fel de grija. cu lungimea asta am sanse foarte mari sa nasc normal, ceea ce imi si doresc.
Ioana
22+ cu 
bebe Carol Ioan
kiki_cri spune:
Selene...asa sunt eu de fel mai panicoasa...si ai dreptate nici daca as "cauta" nu as stii cum trebuie sa fie
...sper ca totul e ok
KIKI
21+
si 
unombun spune:
fetelor,voi aveti asa problema ca mine:ieri am fost la doctor sa-i dau o sticluta cu ceva de ziua dumnealui.A fost dragut si mi-a facut un eco gratis.Eu sunt in 17 sapt,aparatul i-a aratat bebe de 20 sapt si dumnealui a spus ca burta e la fel de 20 sapt.Bebe sigur atita are,ca stiu siiiiiiiiiiiiiiiiigur cind l-am facut.Am mai fost in sapt.14 si atunci era sarcina ca de 15 sapt si 3 zile,deci creste vazind cu ochii,peste masuratorile lor.Eu cum am sperieturi,va intreb,mai e cineva cu asemenea evolutie cu bebe care creste cu mult peste medie,ca daca a luat-o asa,te pomenesti ca la 30 sapt e ca la 40..sa nu fie bolnav,pre mare si asa crestere.Eu nu am ajuns la eco morfo,ma gindeam sa nu fac,sincer,dar acum am picat pe ginduri.Cred ca ma duc sa vad ce se intimpla.
selen80 spune:
Stai putin, Unombun, ca eu nu inteleg cum calculezi tu saptamanile....zici ca stii siiigur cand l-ai facut....adik tu calculezi de cand a fost conceput bebe?? nu dupa UM??
25+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
unombun spune:
eu calculez dupa cind a fost conceput bebe,nu dupa um.(sa nu rizi de mine,na 17 sapt de la concepere,17 are bebe,zic eu)
Ioanna81 spune:
daca se calculeaza de la concepere nu mai sunt 40 de saptamani! sunt mai putine. oricum bebe se dezvolta diferit la fiecare dintre noi. al meu este mai mare decat varsta sarcinii de exemplu. asta nu inseamna ca o sa aiba 4 kg la nastere!
Ioana
22+ cu 
bebe Carol Ioan
unombun spune:
nu-i masoara capul,picioarele,etc,dupa cite saptamini are,de aceea zic,are 17 de la conceptie,aparatul arata 17 ,nu 20...cum a spus la mine.De stiut sigur stiu cind l-am facut si are 17,dar de la um ,intr-adevar,mai mult.

eu habar nu am si eu ma mai spal interior....si acum imi fac griji sa fie totul ok...