Burtici fericite de septembrie-octombrie (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

eu ma duc la mare intre 16-26 iunie. Si nu asa oriunde, ci drept la Greci, in Halkidiki, cu masina. N-am intrebat pe nimeni, decat pe noi, sotul a promis ca opreste de cate ori vreau eu si conduce atent. Alex s-a rugat asa de frumos ca m-am topit toata, asa ca mergem.
Cand o sa obosesc pe drum o sa dau scaunul pe spate la maxim si o sa dorm. . Eu oricum nu-i lasam pe plaja dupa 11 nici pana acum, acum o sa-i scot de pe la 10 si pe asa o peninsula frumoasa gasim cateceva de facut. Sau ii mai las pe ei si eu ma duc la nani. Mi-am luat costum de baie pentru gravidute, mai astept doar sa vina ziua de plecare.
Daca pana acum singurul lucru la care mi s-a spus sa fiu atenta a fost greutatea (pentru ca m-am plans de niste dureri de spate ingrozitoare) n-am de ce sa stau sa ma coc in Bucuresti, la maaaaaare cu mine :)

Si mai vreau sa zic ca noi am fost cu Alex la mare cand avea 3 luni si jumatate si a fost asa de bine pentru el ca nici colici n-a facut in perioada respectiva, doar manca, statea putin treaz si se stramba la vant si apoi dormea. A facut niste falcute de imi venea sa-l mananc si sa nu mai plec de acolo. A fost cea mai usoara vara la mare cu copilul :)

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 17+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Dar eu nu folosesc sapun , ci doar apa la interior...si in interior doar un pic...ptr ca stiu ca nu mai am voie...

21 + cu"probabil masculin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Clodute nu stiu ce sa zic... Cred ca ai un baietel rezistent. Eu sunt mai friguroasa si mie mi s-a parut rece apa (ca am bagat un degetel in mare duminica trecuta cand am fost la Olimp). Si vream sa iti zic ca daca ai nevoie de ceva din Constanta poti sa imi zici si in timpul saptamanii, dupa servici pot sa iti aduc (ca eu sunt tot timpul cu masina). In week-end e mai greu ca nu prea stam prin Cta. Chiar nu e nici o problema. Iti trimit numarul meu pe PM!

23+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Nu-mi spune nimeni?

Cat sa-i dau la dr. de familie pt medical? (50 Ron, 100 RON sau mai mult?)

Va rog sfatuiti-ma ...ca habar n-am...
Plus ca pana pe la mijlocul lui iulie ma voi tot duce dupa medicale. II dau de fiecare data...sau mai mult la inceput...sau cum?

Dana 22+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Referitor la igiena intima si eu stiam ca e bine sa te speli doar la exterior, dar vroiam sa va intreb daca folositi geluri intime sau doar sapun obisnuit. Mie doctorul mi-a recomandat sa folosesc unul dintre produsele de pe piata special concepute pentru ingiena intima.

18 + probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dana, vezi ca prin lege, medicul de familie nu are voie sa-ti dea mai mult de 14 zile de medical pe luna. Tu tre sa rezolvi cu ginecologul de medical. Sa-ti mai faca o internare cu 14 zile dupa acasa, apoi inca unu la med de familie, iar la gine si tot asa pana ai dreptul sa intri in prenatal.
Eu i-am dat 50 de ron pt 2 sapt de medical

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

In sfarsit mi-a adormit Alex, la 1 jumate murea de somn si abia acum a inchis ochii
Roxy,exact aceeasi problema o avem si noinici Alex nu ii impinge cu rautate,vrea sa se joace dar cand e cu altii de seama lui iti dai seama ca saracii nu se mai tin pe picioare. Tare-i mai place cand ne se joaca cu copii de 4-5 ani,ca pe aia ii impinge cat vrea si fuge dupa ei si e tot o veselie
Am observat ca nu-i plac copiii de-o varsta cu el ,ci cei mai mari ca el
Si noi i-am tot explicat ca nu e voie,ca nu-l mai las cu copiii respectivi dar degeaba

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 25+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Apropo de mare,eu sarcina trecuta am stat in Spania pe malul marii 2 luni jumate....de la aproape 5 luni pana la 7 luni si un pic.
In fiecare zi eram in apa,ce-i drept nu stateam la soare,aveam costum de baie de gravide care-mi acoperea murtica iar cu capul eram sub umbrela....si pt asta n-am avut nimic ba din contra,cand m-am intors in tara si i-am zis medicului mi-a zis ca am facut f bine si ca asta ar fi contat mult pt nastrea naturala (statul mult in apa)
MangaGirl,felicitari pt putzoi

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 25+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Nu-mi spune nimeni?

Cat sa-i dau la dr. de familie pt medical? (50 Ron, 100 RON sau mai mult?)

Va rog sfatuiti-ma ...ca habar n-am...
Plus ca pana pe la mijlocul lui iulie ma voi tot duce dupa medicale. II dau de fiecare data...sau mai mult la inceput...sau cum?

Dana 22+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

nu stiu cat se da dar intreb: de ce nu te duci la un alt medic sa-ti dea concediu medical? un ortoped, cardiolog ceva?!???! sau chiar la ginecolog. daca ti-e rau si ai dureri nu vad de ce nu ti-ar da

Ioana 22+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Mangagirl felicitari pe baietel!!!E super ca ai aflat in sf ce aveti!

Fetelor m-ati speriat f tare cu colul...cum iti dai seama ca e deschis eu habar nu am si eu ma mai spal interior....si acum imi fac griji sa fie totul ok...

KIKI 21+ si

Mergi la inceput