Burtici fericite de septembrie-octombrie (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Stiu tocmai de aceea m-am gandit ca daca nu am mai fost atat de drastica nu e o problema daca se intampla odata la nu stiu cat timp...dar ma gandesc ca mai bine stateam linistita ca asa nu imi mai dadeam dureri de cap si griji...

21 + cu"probabil masculin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Cris, vreau si eu sa-ti spun ca nu e deloc bine sa te mai speli in interior. Dr meu ginecolog mi-a spus ca nu mai el mai are voie sa umble acolo , caci i-a dat interzis si lui barbate-meu pana la sfarsitul sarcinii. Sunt contraindicate spalaturile interne. Inainte de sarcina si eu exageram cu spalatul in interior si uite ca sunt o mare sensibila (ba candida, ba alte infectii etc).

Selen, in sarcina trecuta si mie mi s-a interzis cu desavarsire sa merg la mare. Nici nu vroia sa auda dr mea de atunci desi ma simteam super bine.Nici anul asta nu voi merge. In schimb, am fost cu Matei cand avea 8 luni, anul trecut, si a fost super.

Manga, felicitari pt putulica. sa fie sanatos, sa creasca mare si sa se nasca la termen

Clau, . Si eu ma bucur cand vad ca postezi. Matei este bine. Nu am mai avut accidente in ultimele zile. Singura problema (destul de mare pt noi) este faptul ca a inceput sa impinga copiii. Insa nu-i impinge cu rautate sau ca sa le ia jucariile si, pur si simplu, se distreaza copios. ideea e ca daca nu suntem atenti o secunda se pot intampla accidente seriose. Ieri a impins o fetita de la spate si era sa cada mititica cu gura de beton (noroc ca a apucat sa puna manutele). Eu il cert si ii spun ca nu e bine ce face, bla, bla , bla iar el rade in hohote . Chiar nu stiu ce sa-i mai facem. De cand s-a intamplat prima data (acum vreo 2 sapt), ii tot explicam ca nu e frumos ce face, il luam de la copii, ii vorbim putin mai dur, dar el tot asta face.

In rest, suntem bine.

Va pup cu drag. Wk asta vom fi la Pitesti. Ne auzim pe luni, marti.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

crisbebe, in sarcina nu prea e bine sa umblii la col si nici sa te mai speli cu irigator sau cu dejtu inauntru in dansa. Ideea este ca acea leucoree de sarcina pe care o capatam are rolul de a crea o bariera care opreste microbii de a inainta spre col si uter. Sapunurile o pot distruge si nu e bine. Ia-o ca un sfat, si incearca as nu mai umblii. Uneori, desi ciudat, prea multa igiena poate face rau. Eu din cauza igienei exagerate am ajuns foarte sensibila din pacate si ma pricopsesc tare usor cu orice. Corpul nostru chiar stie sa se proteje iar noi il cam distrugem uneori fara sa vrem sau crezand ca facem bine

Mie daca mi-a dat niste ovule pt scurgere asta nu inseamna ca tre sa intru un pic? Oare nu afecteaza?

Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Pai si eu tot un pic am intrat...dar cand am simtit la varful degetului moale atunci am avansat un pic pana am simtit ceea ce v-am zis...

21 + cu"probabil masculin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Aaa...mai revin cu o intrebare.

Cat sa-i dau la dr. de familie pt medical? (50 Ron, 100 RON sau mai mult?)

Va rog sfatuiti-ma ...ca habar n-am...
Plus ca pana pe la mijlocul lui iulie ma voi tot duce dupa medicale. II dau de fiecare data...sau mai mult la inceput...sau cum?

Dana 22+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu0308

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

crisbebe, in sarcina nu prea e bine sa umblii la col si nici sa te mai speli cu irigator sau cu dejtu inauntru in dansa. Ideea este ca acea leucoree de sarcina pe care o capatam are rolul de a crea o bariera care opreste microbii de a inainta spre col si uter. Sapunurile o pot distruge si nu e bine. Ia-o ca un sfat, si incearca as nu mai umblii. Uneori, desi ciudat, prea multa igiena poate face rau. Eu din cauza igienei exagerate am ajuns foarte sensibila din pacate si ma pricopsesc tare usor cu orice. Corpul nostru chiar stie sa se proteje iar noi il cam distrugem uneori fara sa vrem sau crezand ca facem bine

Mie daca mi-a dat niste ovule pt scurgere asta nu inseamna ca tre sa intru un pic? Oare nu afecteaza?

Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

dar eu daca ma spal doar cu degetul...adik un pik sa curat acolo, fara sapun, etc...e nasol?

MangaGirl :-) 21+ cu
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Felicitari Manga Girl pentru baietel!

De ce e interzisa expunerea la soare? Sau e vorba de expunerea la radiatii UV nocive (acelea din anumite ore)? Cand ma duc luni la doctora o voi intreba pentru ca eu am stat cate putin la soare.
Claucia eu nu mai merg pe tocuri ptr ca sunt impiedicata si de altfel am venit gramada cand nu eram gravida. Acum port numai incaltari joase.
Crissbebenu mai face spalaturi interne. Mie asa mi-a spus doctorita pe perioada sarcinii sa las flora in pace. In trecut eram nebuna cu curatenia mai ales a vaginului si am distrus toata flora interna dupa care faceam candidoze peste candidoze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

Am citit intrebarea cu "e rece marea ?" ... pai... sa va zica bebe al meu Patrick care are 1 an si aproape 3 luni... IL MAI POT SCOATE DIN APA ??? NOOOOOOOOOOOOOO ... eu sunt la mare de duminica si acum ca nici nu mai bate vintul ...buni (mama mea ) il duce la apa... e rece dar... il baga cu picioarele un pic ...il balanseaza ca pe maimuta de manutze...si apoi il lasa sa dea din picioare ... asa se distreaza ... si apoi pe plaja noi ne face ca nu suntem atente si el tusti spre apa...
Despre statul la plaja... AHHHHHHHHHH mie imi place la nebunie marea... apa.... dar... stiu ca nu e voie asa ca acum stam la umbra eu si mama iar bebe la soare... la nisip... Pentru bebe am venit 1 luna
Si acum ca v-am spus si eu ca sunt la mare ... si cum acum primele 2 sapt sunt cu mama si fara masina... nu mai vorbiti de cirese si de capsuni ca morrrrr aici... fetele din Constanta stiu ce distanta e de la Mamaia pina la magazinul Penny... ei aflati ca am fost pe jos pina acolo dupa o fructa... aici in mamaia nefiind sezon nu gasesti nimic... Si nu am gasit

VA PUP si va rog eu ginditi-va si la mine cind mincati capsuni si cirese

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

P.S. si mie mi-a zis dr. ca mai vorbim ...cind i-am zis ca vreau sa vin cu bebe la mare... dar el nu a inteles ca eu vin la mare acum mai -iunie si pina "mai vorbim" eu deja m-am intors dar dupa cum va spuneam nu stau nici la soare... nici in apa... poate nici acum nu aveam voie dar...asta e...pt bebe fac orice...

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dupa-amiaza, fetelor! V-am citit si eu printre picaturi.

Maria, felicitari pentru baietel!
Miha, multumim pentru informatii.

Problema spalatului: pe mine m-a invatat doamna doctor asa: nici in sarcina si nici de obicei nu este bine sa speli vaginul, mai ales cu sapunuri. Spalatul frecvent si bine facut la exterior este suficient. Daca reusesti sa distrugi flora vaginala, dupa aia se inlocuieste automat cu bacterii si alti crocobauri care te fac sa . Lucrul asta e similar si pentru baile generale frecvente. Spalatul zilnic (sau de mai multe ori pe zi) cu sapun pe tot corpul poate schimba ph-ul pielii si o predispune la infectii, alergii etc. CHiar daca preferam sa facem dus zilnic, sau dimineata si seara, nu e bine sa folosim de fiecare data sapun.
Acum sa nu credeti ca militez pentru murdarie, dar eu am mari probleme cu pielea si m-am tot interesat de domeniul asta.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si23+

Mergi la inceput