Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

danny incerc sa fac un rezumat la ce iau si de cand iau, dar o sa-l mai completez dupa ce vin de la hematolog, ca sa-l poate trece miki pe prima pagina:
-aspenter 1/zi (3 luni inainte sa raman insarcinata si voi lua pana in trim III)
-Medyn Forte 1 la 2 zile-de ieri am redus doza ca asa mi-a recomnadat ginecologul (cu 2 luni inainte sa raman insarcinata si voi lua toata sarcina)
-Vitamina E 1/zi
-acid folic 5mg*3/zi
-Clexane de 0,4 (dupa ce s-a conformat activitate cardiaca la ecograf)
-utrogestan 2*3/zi
Inca nu am refacut analizele.zilele astea fac analizele de sarcina si fac si homocisteina si ce mai imi spune azi hematologul.
cred ca asta e tot deocamdata.

6+
Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

mcrissa, asa mult acid folic iei?si eu iau 10mg si credeam ca e imens.nu-i bai, imp e sa foloseasca.asa citisem si eu ca aspirina se continua cu clexane.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

da si mie mi se apre mult si ieri l-am intrebat din nou pe dr daca sa mai iau doza asta atat de mare si a zis ca la MTHFR cel mai important e B9 si apoi B6, B12.el chiar nu crede ca ajuta B6 si B12, dar a zis sa le iau in continuare.de exemplu in Canada in loc de B6(sau B12) se da B1 la MTHFR.in orice caz nu sunt aceleasi 3 B-uri ca in alte parti.

6+
Puisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

sa stii ca asa ceva crede si gine a mea.mi-a dat B12, nu pt MTHFR, ci pt ca anemia provocata de lipsa de B12(anemia pernicioasa)da avorturi.him, or fi pe aceeasi lungime de unda?

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mcrissa sa-ti iei acid folic METAFOLIN www.amazon.com/Source-Naturals-Metafolin-Tablets-tablets/dp/B000GFUPUY" target="_blank"> acesta , este un acid folic natural care se absoarbe mai bine de organism si converteste homocisteina in metionina mai repede decat acidul folic sintetic care treb sa treca prin mai multe etape .
Cititi aici

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Miki, daca nu are nici o fata traseu spre Fundeni, ma pot duce eu. Numai sa-mi spui exact, unde si la cine .
Inteleg ca iti trebuie saptamana viitoare, nu ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Goldi , iti dau PM in seara asta. Multumesc mult-mult.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Salve fete dragi

...,,ce imi vad ochii mcrissa esti gravi...felicitari din suflet...sa ai o sarcina frumos si la termen!

tutoror!

Mergi la inceput

lilianaFi

fetelor la Coltea m-am dus vaca si m-am intors bou.a zis ca nu necesit monitorizare ca cu Clexane de 0.4 si aspenter sunt mai mult decat acoprita, de B-uri nu mi-a zis nimic, a zis ca ginecolgul hotaraste si m-a chemat dupa insistentele mele maine pentru hemoleucograma, INR, D-Dimeri(pe asta nu l-am facut , dar e 30 ron la synevo) si appt pe care le-am facut de foarte multe ori, asa ca cred ca nu ma mai duc, a zis sa-mi fac astea o data ca sa vad ca sunt bine si apoi pa.a zis ca ea nu crede ca la mine MTHFR e problema, ca acum m-a pus pe ganduri si imi pare si rau ca am fost acolo.a zis ca acum nu are rost sa mai fac homocisteina ca in sarcina oricum creste si probabil va iesi marita, dar asta nu inseamna ca e de la MTHFR.
mai stau o saptamana ca mi-a ajuns de atatia doctori si iau drumul Fundeniului apoi.

6+
Puisori

Mergi la inceput

mi-a curs foarte tare sange din nas.m-am speriat foarte rau si am sunat dr-ul.spune ca nu e de la Clexane si sa fac in continuare.cred ca voi ajunge la Fundeni mai repede.am incercat sa sun acum asistenta, dar nu mi-a raspuns, as fi mers maine.stie cineva daca e maine dr la Fundeni?

6+
Puisori

Mergi la inceput