Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8
Raspunsuri - Pagina 10
profa spune:
mcrissa,faptul ca-ti curge sange din nas denota o fragilitate vasculara.Pentru asta,in general se recomanda vitamina C.Eu stiu o fata ,care medic si cadru universitar la Medicina in Timisoara,care a facut Fiv la Budapesta,si mi-a spus ca la un moment dat,avea sangerari si vaginale si nazale si gingivale(in sarcina).Ea nu avea ca noi ,trombofilie.Dr. de acolo,pe langa doze uriase de progesteron,pt. sangerarile vaginale,i-a recomandat vitamina C 1,5g/zi,pana s-a oprit sangerarea,apoi 1 g/zi,a la long.Mi-a zis ca dupa prima administrare de vitamina C ,i s-a oprit sangerarea nazala si gingivala,si la cateva zile,si cealalta.
Eventual,poti sa intrebi la dr. tau daca poti lua vit. C.
Iti tin pumnii sa-ti fie bine!!!
miki-miki spune:
Mcrissa ti-am rasp la PM. Vitamina C iei?
Liliana cum te simti? Cate zile mai ai pana la test? Te rog spune-mi ce mutatie ai tu si genotipul pt ca nu sunt completate pe prima pagina .
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
lilianaFi spune:
Miki-Miki...mai am,mai am...abia z.6pET...
...deci:mutatia MTHFR(C677T-A1298C)
.........cu ACE polimorfizm I/D si PAI1 polimorfizm 4G/5G in heterozigote
tuturor si sa auzim de bine!
miki-miki spune:
Liliana nu stiu pe ce limba vb tu acolo, nu inteleg termeni aia , nu i-am mai vazut pana acum. Spune-mi dc inteleg bine, ai gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot si mutatia A1298C genotip heterozigot?, adica la fel ca Profa?
Mai ai 8 zile de asteptare, tin pumnii sa fie cu ochisori. Ce tratam cu vitamine faci acum?
Fetelor acum pot sa spun, vestea care m-a intristat mult a venit din partea lui Pisix, sarcina s-a oprit din ev la 9s si 5z, sarcina obtinuta f greu la al IVlea FIV cu punctie TESA testiculara, sotul avand azoospermie. Urmeaza sa-si faca anal de trombofilie si cred ca ni se va alatura in curand.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
goldi spune:
Of, Doamne !
Pisix ,chiar e greu sa gasesti cuvinte pentru a alina o astfel de durere
Imi pare nespus de rau !
Cu ajutorul lui Dumnezeu,sunt sigura ca data viitoare va fi foarte bine
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
mihaele spune:
Pisix este tragic nu este drept of Dumenezu sa va dea putere si sa va intareasca sa mergeti mai departe
Puisori dragalasi
danny1 spune:
pisix,imi pare rau.stiu ce insemna pierderea unei sarcini.majoritatea fetelor de aici stiu.din pacate.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mikas spune:
Buna dimineata fetelor! Sunt oarecum noua in domeniu...insa trebuie sa ma alatur voua, inca nu am un diagnostic, insa am avut acum o luna
o sarcina oprita din evolutie la 12 sapt, embrionul fiind dezv. de 8 sapt. Am 34 de ani si era prima sarcina. Nu stiu de la ce s-a putut intampla, nu am probleme vasculare sau sarcini pierdute in familie,
eu am avut analizele acelea de trim 1 ok, am facut tot ce trebuia...ma rog cred ca cunoasteti toate aceste ganduri foarte bine.
De atunci, am inceput sa va citesc regulat, sa incerc sa invat si sa inteleg toate enciclopedia de informatii pe care le postati aici...Sunteti extraordinare, cate stiti despre aceste probleme, cate rabdare si putere de lupta...imi doresc sa pot lupta si eu la fel ca voi!
Si pt ca doctorita la care merg vrea acum sa vedem de ce s-a intamplat, desi pareau toate ok inainte...am de facut un prim set de analize de trombofilie si anume: proteina C, proteina S, anticoagulant lupic, antitrombina III, factor 5 (proaccelerin)-FA5, anticorpi antifosfolipide. Am mai facut in prima luna de sarcina APTT si era cam aproape de limita maxina, dar oricum nu depasea.
Aaaa, si analize de secretie: mycoplamsma, ureaaplasma, chlamydia.
Aveti idee daca in aceasta prima faza ar trebui sa mai fac si alte analize, sau va fi nevoie de altele dupa rezultatele acestora? Nu trebuia sa imi dea si analize genetice, imunologice?
Nu ar fi trebuit cei de la spital sa faca si biopsia embrionului?
Ma rog, e tarziu acum...dar macar ca info.
Va multumesc ca sunteti aici, ca ajutati enorm, si va doresc sa petreceti cat mai putin timp pe acest subiect si sa va mutati cat mai repede la clubul scutecelor!
mcrissa spune:
Ioanatugs multumesc frumos!sa dea Dumnezeu sa fim bine si sa ne vedem toate visul implinit
Eu am fost la hematologie la Fundeni si mi-a placut foarte mult.Dr a fost exagerat de amabila.Am scos din schema Medyn Forte, dr a zis ca ea nu recomanda nimanui sa ia vitamina B12 in sarcina , nimic care deriva din "cyano".Doamna dr vorbeste foarte bine germana si a citit prospectul.Mi-a zis in schimb sa iau B2.Am ramas la Clexane de 0.4 si aspenter pana la urmatoarea eco, plus Magne B6, acid folic si mi-a zis sa incep sa iau ei Elevit.a zis ca cu schema asta riscul trombotic e acoperit.
mi-a dat si un gel cadou sa dau pe vanataile de la Clexane, ca am facut una mare de tot.
miki am luat scrisorica si marti o pun la posta.
6+
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia