Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8
Raspunsuri - Pagina 8
mcrissa spune:
goldi va dau voie sa beti, dar sa imi dati si mie macar o gurita de pofta.
criss85,profa, miki,goldi,mihaele, danny1 va astept si pe voi, stau aici poate se ia de la mine.
Aseara am facut primul puf cu Clexane in burtica si...doare, adica ustura cateva minute.azi nici nu se mai vede locul unde am facut.sper sa ma obisnuiesc cu ele in timp.aseara imi venea sa plang ca trebuie sa trec prin toate astea.
6+
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mihaele spune:
mcrissa sa nu plagi iubita nu face bine lui bebe.
HAideti fetelor ca vom reusi si noi ne trage mcrissa dupa ea ne ia de manute si vom reusi
Puisori dragalasi
ingeras26a spune:
Mcrissa, felicitari! sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun. Bebe sanatos si la termen, oricum o sa fie sarcina!
Fetelor, stie cineva daca la Synevo este deschis si sambata, ca as vrea sa ma duc maine dimineata acolo sa-mi iau sange (la cel de pe Dr. Grozovici, ca numai acolo le fac pe cele de care am eu nevoie).
Multumesc anticipat.
Miki, sigur ca va spun rezultatele
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mcrissa spune:
ingeras mie mi-au spus sa nu vin sambata, ca sambata nu trimit in Germania, mi-a spus o asistenta ca sa vin pana joi inclusiv, ca nu e bine sa stea sangele pana luni cand e urmatorul transport.si cred ca Fcatorul V nu se face sambata.mai bine suna la ei.
6+
Puisori
ingeras26a spune:
Aha, am inteles...deci ramane pe luni inseamna :(
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
miki-miki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a .............................................. Fetelor, stie cineva daca la Synevo este deschis si sambata, ca as vrea sa ma duc maine dimineata acolo sa-mi iau sange ........................................ |
Maine e vineri
Pe mine nu ma poate ajuta nimeni?
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
mcrissa spune:
miki daca nu imi place azi la Coltea ajung la Fundeni.
dar Clexane se pot cumpara si fara reteta.sau tu vrei sa ii arati dr-ului ca trebuie sa le faci?eu am cumparat 10 seringi inainte sa raman insarcinata, iar acum de cand sunt gravi le iau gratuit 100%.
6+
Puisori
ingeras26a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki-miki
Maine e vineri Pe mine nu ma poate ajuta nimeni? Miki Anul asta pun de-un pui DOAMNE AJUTA!! |
pai da, dar...zice mcrissa "mi-a spus o asistenta ca sa vin pana joi inclusiv, ca nu e bine sa stea sangele pana luni cand e urmatorul transport.si cred ca Fcatorul V nu se face sambata"
am sunat la ei si mi-au spus ca ma suna inapoi, oricum, sambata exclus.
Edit: m-au sunat inapoi de la Synevo, mi-au spus ca ma pot duce la orice centru, de luni pana vineri 8-14.00, fara mancare / baut cafea inainte.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
ingeras26a spune:
Am aflat ca factor II, V si MTHFR se fac si la Polisano.
La Synevo sunt 570 ron, la Polisano sunt 500 ron.
O fi oare ok si la Polisano?? nu prea am incredere, o sa mi le fac la Synevo.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
danny1 spune:
mcrissa, stai ca nu scapi asa de usor.de mine....imi place semnatura ta. la ce doctor esti?faci clexane 0.2, banuiesc.mai iei si aspirina?de cate luni ziceai tu ca iei vitamine?nu mai stiu care dintre fete zicea ca si-a refacut anal si au iesit bine.tu, cumva?as mai avea multe de zis, dar mai bine ma abtin ca incep sa seman cu babele .pupici, o mie......
miki, m-ai speriat.nici nu stiam ce sa zic, sa nu fac vreo gafa.bine ca esti bine.sper sa-si revina si prietena ta.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans