Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

mamagiuliei stiu ca tot ma intrebai, dar am zis ca pana nu vad inimioara nu zic nimic.
mihaele, dar cat noroc mi-au purtat.am avut UM in ziua in care au pus primul ou(eram putin invidioasa pe porumbita pentru oul ei), bebe a fost conceput in ziua in care au iesit puii din oua, iar in ziua in care au zburat din cuib am facut testul care a iesit pozitiv.
miki
o sa scriu tot tratamentul pe care il iau, sunt foarte multe...

Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

UAU !!!!
Felicitari !!!!!!!!!

Putem sa ne imbatam noi si pentru tine ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

mcrissa,felicitari pt bebe din burtica!
sa cresteti mari si sanatosi!tot binele din lume vi-l doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

mcrissa,ma bucur din suflet pentru vestea pe care ne-ai dat-o astazi,sa vezi inimioara copilului tau pulsand,e cel mai minunat lucru care i se poate intampla unei mame in devenire!!!
In mod sigur de data asta va fi bine!!!
Asteptam sa ne povestesti maine ce ti-a spus d-na dr!!!.Sa ai grija de bebe!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cris85 ai un PM de la mine.
Profa astazi citii ca PS poate fi mica si de la APCR. Pe Sfatul medicului dadui o val mica la PS si acolo citii. Mai scrie ca poate fi mica si de la anticoagulanti.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

miki,na...ca sa vezi...mie toti mi-au spus ca daca iei aspirina creste val. la proteina S,si ca de-aia,pt. a evalua corect eventualul deficit,sa nu fac analiza sub tratament cu aspirina...Referitor la legatura dintre APCR si prot. S nu stiu nimic,n-am avut treaba cu APCR,eu doar cu MTHFR am treaba...

Mergi la inceput

Profa stiu ca nu ai tb cu APCR , am eu treaba

Ni se alatura o fata la listuta, o simpatizanta care a aflat ca e mutanta.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

miki,am raspuns la PM! scuza-ma ,dar abia acum am vazut.m-am logat pe acest forum cu o alta adresa de mail decat cea pe care o folosesc frecvent si de aceea vad mai greu PM.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui criss_85

miki,am raspuns la PM! scuza-ma ,dar abia acum am vazut.m-am logat pe acest forum cu o alta adresa de mail decat cea pe care o folosesc frecvent si de aceea vad mai greu PM.

Nici o pb .
Fetelor am nev de un mic ajutor, care va duceti zilele ac la Fundeni (max 10 zile), o rog sa-mi ridice si mie o scrisoare medicala ca apoi sa mi-o puna la posta. Dc se ofera cineva sa ma contacteze pe PM. Multumesc anticipat.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

mcrissa, o veste extraordinara.Doamne ajuta.nu mai pot zice nimic.imi vine a sar intr-un picior, sa rad, sa chiui.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput