Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8
Raspunsuri - Pagina 6
miki-miki spune:
Fetelor multumesc ca imi purtati de grija, sunt bine. Vestea trista a fost de la o prietena, a patit ceva rau, sper sa treaca repede peste ac momente . Eu mi-am repetat anal la Fundeni si sunt cu PS si PC la limita inferioara, una din ele este exact pe limita si anal sunt facute sub tratam cu 1 thrombo ass/zi. Data trecuta sub 3 thrombo ass au iesit mai bune dar nu m-am simtit bine si am redus doza. Rez anal m-a intristat, mi-am dat seama ca tratam asta e apa de ploaie la mine. Am vb cu dr Uscatescu pe mail si am reusit sa o conving ca-mi tb clexan mult mai devreme decat spunea si acum astept sa-mi trimita o scrisoare medicala.
Fetelor , clexan e compensat numai la ?
Profa linisteste-te, faci in zi 14 un BHCG si at vei sti sigur cum stai. Eu pana la test ma pipaiam non-stop, pana si pe strada imi pipaiam sanii si dc simteam ca ma dor ma linisteam dc nu ii pipaiam pana ma dureau Erau zile cand ma trezeam cu ei nedurerosi dar peste cateva ore incepeau sa ma doara.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
Ingeras teoretic anal genetice poti sa le faci si dc papi dar sfatul meu este sa le faci pe toate fara sa mananci/bei.
DOAMNE AJUTA!!
profa spune:
miki,goldi,mcrissa,mihaele,!
miki,nu stiu de ce,eu nu am f. mare incredere in anal. de la Fundeni,adica stiu,pt. ca si mie mi-au iesit acolo cu probl.,adica deficit de proteina S,si de fapt nu era.Cred ca aspirina mentine valorile pt prot. C si S in limite ok,tin minte ca eu cand am facut la Synevo prot. S,luand doar o sapt, cate o aspirina si jumatate(v-am mai povestit eu,incurcasem zerourile,in loc sa iau 75 mg,cat e intr-un aspenter,am luat 750 mg,!),am avut valoarea putin peste limita maxima,147 parca.Apoi,la sugestia dr, gine am refacut-o,de data asta fara aspirina,si era normala,cam 80.
Clexane cred ca vrei sa iei doar in sarcina,adica imediat dupa ET, nu-i asa?Stii,mie mi-a recomandat dr.meu Fragmin,de-asta a primit si Avalon in Ungaria,si e mai ieftin decat Clexane,e 7 lei/buc si se compenseaza 50% pt. toata lumea,iar pt.gravide,cica integral.
Tu omega 3 parca iei,nu?Am citit in prospect ca si el e antiagregant.
miki-miki spune:
Profa la mine tromboza e accelerata pt ca am 2 mutatii proaste, imi tb neaparat heparina. De fiecare data cand am dat sange la Fundeni am fost intrebata ce tratam fac, prima data am intrebat prin tel dc tb sa fac pauza de tratament inainte de a ajunge la ei si mi s-a spus ca nu. Deci eu cred ca ei tin cont at cand fac anal dc esti sub tratam sau nu.
Prot S este oscilanta, in fct de alimentatie de CM ... tot timpul mi-a iesit in interval dar spre limita inferioara(inclusiv la Synevo).
Dr care imi va face FIV-ul imi va da si el un tratam cu anticoagulati, posibil chiar dupa punctie . Mie imi era necesara o scrisoare medicala aici in Ro ca sa pot lua compensat clexan-ul dar si sa am ceva la mana cu care sa ma duc la dr ginecolog din orasul meu.
Despre vitex poti citi pe site-ul acela care l-am pus eu zilele trecute in care scria ca o doza mai mare de 100mg de B6 poate fi toxica. Este reglator hormonal si f indicat at cand corpul a fost bombardat cu AC/stimulari.
DOAMNE AJUTA!!
ingeras26a spune:
Miki, multumesc frumos.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
miki-miki spune:
Ingeras sa ne spui rezultatele.
www.farmaciiledona.ro/produse/clexane-20mg-0-2ml-sol-inj-x-10-aventis-I336.pdf" target="_blank">Prospect Clexane O sa-l pun pe prima pag la Utile.
DOAMNE AJUTA!!
mcrissa spune:
nu stiu cum sa incep, de unde sa incep, din ce zi sa incep...
asa ca mai bine incep de azi.de dimineata am fost la ecograf si am vazut la mine in burtica o minune , o inimioara a lui bebe.avem 6 saptamani si 2 zile.m-am indragostit pe loc.
De azi voi incepe tratamentul cu Clexane, maine ajung si la Coltea la hematologie.
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
szivarvany spune:
Cristina,
cea mai frumoasa veste pe care o puteam primi, am simtit eu ca tu coci ceva, am vazut pe ticker, Doamne, cat ma pot bucura, sa ai parte de inca 33 de saptamani fara griji si fara probleme.
Doamne ajuta,
Aviz tuturor fetelor, ca voi urmati
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
miki-miki spune:
Felicitari Mcrissa!!!
De data ac va fi bine DOAMNE AJUTA!!
DOAMNE AJUTA!!
mihaele spune:
mcrissa FELICITARIIIIIII SARCINA UASOAR SI LA TERMEN Doamne iubita ma bucur din suflet deci am ordonat si tu ai si executat A-mi dai sperante mari deci sa inteleg ca puiuti de la geam ti-au purtat noroc asta inseamna ca voi reusi si eu la fiv-ul din toamna?
Haideti fetelor va ordon sa veniti cu IIProfa.Miki,Goldi,si tuturor fetelor de pe acest topic.
Avalon unde esti ce faceti voi tu si bebei?
Puisori dragalasi