Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8
Raspunsuri - Pagina 5
mcrissa spune:
mihaele si eu sper sa va dau cat mai curand o veste buna.puisorii mei si-au luat zborul acum 2 saptamani, tu ii mai ai?am fost trista, ma atasasem de oratanii
Puisori
www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
profa spune:
fetelor,din pacate,va voi dezamagi,simt ca si de data asta am iesit din cursa...Nu snt paranoica,dar imi cunosc foarte foarte bine organismul,si daca pana ieri eram aproape sigura ca se ma intampla miracolul,mai ales ca toate conditiile erau indeplinite la superlativ,astazi stiu ca nu va fi niciun miracol.Daca pana ieri simteam ca-mi explodeaza sanii,nu puteam nici sa-i ating,si simteam ca ma sufoca hainele,azi-dimineata m-am trezit dormind pe burta...am constatat ca nu ma mai dor deloc,ca nu mai sunt tari...e clar,progesteronul a scazut brusc,si stim toate ce inseamna asta...
Daca nici acum n-am indeplinit absolut toate conditiile,si cu 3 foliculi super,si cu medicatia completa si complexa,si cu analizele excelente...Cred ca va trebui sa ma gandesc serios daca mai continui sau e cazul sa ma opresc.Probabil ca sunt prea batrana si ovocitele mele nu mai fac fata.Asta e.
Stiu ca voi sunteti niste scumpe,dar o sa va rog sa nu-mi spuneti ca trebuie sa mai astept o saptamana ca sa fac testul pt. ca stiu ca nu am ce sa astept.
miki,spune-mi te rog,Vitex se gaseste in farmacii sau se comanda pe net?E de preferat o anume forma a lui?
Offf,Doamne,ce aiurea e viata asta...
Cred ca am sa mai merg azi la laborator,sa vad cu ochii mei ca a scazut progesteronul,ca nu are rost sa iau heparina si medrol aiurea...
mihaele spune:
mcrissa iubita si puisori mei si-au luat zborul am plans cand ma-m terzit dimineat si ma-m uita pe geam si nu iam a-mi gasit dar au venit ionapoi vin mananca si pelaca le-ma pus mancare in ghiveciul unde au stat si vin manca si pelca ai vad zilnic a-mi sunt asa dragi
Profa draga mea nu ati pierde speranta nu se stie nicodata exista minuni
Puisori dragalasi
mihaele spune:
Fetele mele ma sunat prietena mea acum si mia spus ca analizel au iesit bune dar ca o s ama sune domna Dr. sa vorbim ca vrea s afac si factor II abia astept sa ma sune ma gandesc ca poate nu au iesit analizle bune din moment ce ma suna dR si ami spuen sa mai fac si Factor Ii of si cu analizle astae . Nu stiu nimic dspre Factor Ii am caut pe net dar nu am gsit nimic. Va pup
Puisori dragalasi
mcrissa spune:
mihaele tin pumnii sa fie bine, nu avea de ce sa te pacaleasca prietena ta.nu stiu nici eu cine e factorul II asta.ma apuc sa caut pe net.eu dupa ce am descoprit ca am MTHFR nu am mai cautat sa vad daca am si alte probleme de coagulare ca oricum voi face heparina in sarcina.
profa nu se stie niciodata.stiu ca e greu, dar nu te lua dupa sani, la mine si in sarcina variau foarte mult si nu a insemnat nimic rau.
miki ce faci?
Puisori
www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mihaele spune:
mcrissa ai avut derpate dar a-mi faceam griji am sunat doman Dr. si mai spus ca au iesit analizele bune dar daca ma pregatesc pentru fiv vrea sa fac si analiza Factor II si cand am rezultatul ma duc la dansa sa stam de vorba. VA pup pe fiecre in parte
Puisori dragalasi
ingeras26a spune:
Buna,
Vreau sa-mi fac si eu analizele de mai jos. Intre timp am reusit sa-mi fac rost si de Medyn Forte. Incep sa iau, dar vreau intai sa-mi iau sange, nu? Trebuie sa fiu nemancata, nebauta pt analizele acestea?
ANTICORPI ANTI-B2 GLICOPROTEINA-1 (ANTI B2GP1) IGG
ANTICORPI ANTI-B2 GLICOPROTEINA-1 (ANTI B2GP1) IGM
ANTICORPI ANTICARDIOLIPINICI IGG
FACTORUL II (PCR) MUTATIA PROTOTROMBINICA
FACTORUL V (LEIDEN) (PCR)
LUPUS ANTICOAGULANT
FENOTIPARE LIMFOCITARE CELULE B,T SI NK
ANTITROMBINA III
PROTEINA C
PROTEINA S
MTHFR (mutatii C677T; A1298C)
HOMOCISTEINA
APCR (rezistenta la proteina C activata) Proteina C Reactiva CRP
Multumesc si va pup.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
danny1 spune:
fetelor, am lipsit motivat.ca de cateva zile citesc tot ce au scris fetele la"sindromul de hipercoagulabilitate".si conspectez.of.....ce bine s-au terminat lucrurile.numai bucurii.si mamici cu copii in brate.ce frumos...
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
goldi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaele Profa Doamne ajuta sa fie cu ochisori Miki,Goldi,Mcrissa Si va ordon sa veniti toate cu rezultatul lui Avalon Azi am rezultele de la anlize sapr sa fie bune va pup si va imbratisez cu drag Puisori dragalasi |
Daca-i ordin, cu placere !
Dupa d-voastra, doamna
Profa, iubito, cunosc asa de bine sentimentul, de nici nu iti inchipui . Pozitia mea preferata de somn ,este pe burta si cand ma trezeam dimineata pe pozitie ... stiam ca va fi o zi proasta ... insa am citit de atatea cazuri pe acest forum, ca pot sa spun cu mana pe inima : never say never !
Vitex-ul il poti gasi la farmacie, plafar, etc, cel mai bine insa il iei de la importatorii directi, de la Sec... ii gasesti pe net.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Miki, tu nu mai zici nimic ? Erai suparata saptamana trecuta. Sper ca esti mai bine ...
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza