Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8
Raspunsuri - Pagina 12
mcrissa spune:
fetelor eu sunt tare ingrijorata, azi dimineta mi-a curs din nou sange din nas
i-am scris doamnei dr Uscatescu, astept raspunsul.am vb la telefon cu asistenta si mi-a zis sa nu iau vitamina C daca am avut probleme cu rinichii, iar eu chiar in luna in care am ramas gravi am avut colica renala
6+
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
LucaLuca spune:
Mcrissa, eu n-am apucat sa felicit, dar m-am bucurat mult-mult!! Felicitari! Sper sa depasesti micile probleme si sa ai o sarcina perfecta! Doamne-ajuta!
Deci cum v-a zis si Miki, am descoperit ca, de fapt, sunt mutanta. O mutanta mai soft, asa, dar mutanta.
Nu am timp sa povestesc pe larg cum ma lupt cu birocratia si secretul medical francez, ca acum trebuie sa ma duc cu pisoii la veterinar.
Cert e ca am mutatia C677T a MTHFR, heterozigota. Toti doctorii se uita câsh la mine si imi spun ca nu am motive de ingrijorare. Ca era ingrijorator daca: 1. era homozigota, 2. era in combinatie cu cealalta submutatie MTHFR - Acifre, 3. era in combinatie cu vreo alta mutatie, gen V Leiden.
Dar ca asa nu prezinta risc trombotic ridicat si ca 40% din po****tie are mutatia asta. Mi-au zis ca am un bun nivel al homocisteinei, it's ok. Mi-au zis sa ma potolesc, sa nu mai citesc pe net:)) si sa incetez sa ma autodiagnostichez.
Ce naiba sa fac?! Ii cred. :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
miki-miki spune:
Mcrissa bea suc de sfecla rosie, are flavonoizi si ac fac ce face si vitamina C.
Profa eu reduc de azi doza de B12 la 500mcg si o sa-mi iau Metilcobalamina. Multumim pt informatiile legate de cian. In Neevo, pastilele speciale pt MTHFR B12(ciano) e de 500mcg.
Luca iti zic oficial acum "Bine ai venit in club!".
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
mcrissa spune:
Luca multumesc mult pentru uarai!azi dimineta am plans mult si am zis sa-mi ajute Dumnezeu sa fie bine copilasul asta, ca altul nu mai fac.nu mai pot.
mikinu am gasit sfecla, am fost chiar acum la cumparaturi.
am dat pe google cautare dupa sangerari nazale si am gasit postarile noastre in care scriam ca ne-a curs sange din nas dupa ce s-a oprit sarcina in evolutie si iara m-a luat plansul.dar la mine prima sangerare am avut-o la cateva ore de la eco si bebe era bine, nu prea are cum sa curga asa imediat sange din nas, zic io
6+
Puisori
profa spune:
mcrissa,hai,fii cuminte,bine?Acum nu vor mai fi probl. cu bebe,fii sigura!Vezi ca s-ar putea sa fie de la clexane sau de la prea multa aspirina,eu cand am luat prima data in sarcin heparina,dr. m-a tinut o zi in spital sa vada daca nu voi avea sangerari,iar dupa aceea mi-a zis sa vin imediat daca imi apar sangerari de orice natura.Nu o sa aiba bb nimic,stai linistita,o sa fie bine,o sa vezi
lilianaFi spune:
Mcrissa incearca sa stai linistita iubita...in sarcina se intimpla multe schimbari in organismul nostru...nu te stresa atit de la inceput..mai ai mult inainte...si da e posibil sa fie de la antocoagulante dar ncidecum de la bb - el e bine..victorios ..hai relaxeaza-te si gindeste-te ca ai reusit...acum esti sub tratament corect si totul va fii bine
LucaLuca..intii multa bafta la acst fiv...sa se finalizeze cu un beta pozitiv...
...apoi parerile dr.sint impartite dar chiar daca ei nu-ti dau nimic pt aceasta mutatie heterozigota tu ia din z.urmatoare punctiei "sfinta"aspirina de dozaj mic...inca o data multa bafta si sa auzim de bine
MikiMiki Profa
miki-miki spune:
Am dat o cautare dupa vitamine in MTHFR si am gasit pe un forum american urmatoarea postare:
"I was found to have high homocysteine levels and after speaking to my dr and a natropath I was put on 100mg B6, 1000mcg B12, 4mg folic acid (that then went up to 5 midpregnancy) and a baby asprin a day.
I know there is controversy about the high amounts but after 3 losses (one in each trimester) and my first pregnancy resulting in severe pre-eclampsia, this pregnancy has been problem free .
Now that I am past 31 weeks we have stopped the baby asprin and cut the B6 down to 50mg (and we will stop that in another few weeks) and folic acid is back down to 4 and we will be lowering that over the next month too.
All during this pregnancy my homocysteine levels have been in the 4 range and we didn't want it higher then that (even though normal goes up to 8)
feel free to PM me if yo uwant to talk some more
tara "
de aici:http://www.mothering.com/discussions/showthread.php?t=477207
DOAMNE AJUTA!!
danny1 spune:
mcrissa, in postarile despre "sindromul hipercoagularii"parca am citit ca o fata patise la fel.daca bine imi amintesc.sper sa nu incurc cu un alt site.si era de la clexane.demult, citisem ca in sarcina vasele sangvine devin mai sensibile si de aici sangerarile.si apoi,pana acum nu ai mai avut acest tratament.deci, tre ca bebele sa fie ok din acest punct de vedere.acelasi tratament il facusera fetele de care ti-am spus mai sus.ceva mai bun nu exista.si ele, toate au scos-o la capat.aaaaa, mai er aceva.pregnyl.asta luau unele.ajuta la formarea placentei.si cred ca despre el tutunaru zicea ca are efect imuno-modulator.intreaba, vezi ce parere are medicul tau.Doamne ajuta
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mcrissa spune:
va multumesc mult pentru incurajari.am avut o zi tare proasta, am plans cat nu am plans toata sarcina pana acum, dar spre seara m-am mai linistit.mi-a raspuns si doamna dr si mi-a zis sa reduc aspenterul, sa nu mai iau zilnic, sa iau luni, miercuri si vineri si sa iau 1g de vitamina C pe zi.eu credeam ca imi mai scoate din injectii
m-am linistit si ca e bebe bine ca la cea greata am si somn...
va scriu maine mai mult
6+
Puisori
miki-miki spune:
Mcrissa sa iei vitamina C CETEBE, e cu eliberare prelungita. Nu mai plange ca va fi bine
DOAMNE AJUTA!!