Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Vitamina B12 si B6 exista si sub forma de pastile? sau sunt injectabile.
Se iau in fiecare zi sau ce perioada trebuie luate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor
Ajutati-ma cu un sfat !!
Cred ca am o problema in seara asta , de , cine n-are de lucru isi face.
Astazi m-am uitat peste analizele mele de coagulare , respectiv Timp de protrombina/Quick care am inteles ca se masoara in secunde , procente sau INR ca cea mai buna unitate.
Acum uitandu-ma peste analizele mele am vazut ca rezultatul este 15.2 “ ,99.4% (70-120%) si INR=1.
Problema mea este rezultatul in secunde , in unele link-uri am gasit valoarea optima 12-13 secunde in altele 12-15 secunde.
Stiti voi sa ma luminati cumva ?
Multumesc !!

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca rezultatele mele sunt din analizele pt anestezie facute pt.fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Licica pt ce vrei sa iei vitamine? Ce pb ai? Eu am gasit pe net pastile.
Luck mai multe decat ti-am spus pe PM nu stiu.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Luck uite ma facusi sa scot dosaroiu
Pe 17 mart (pana sa aflu ca sunt mutanta, deci fara nici un tratam )
PT: 13 sec, 100%, INR 0,9
Pe 24 apr(sub tratam de 3 thrombo ass/zi)
PT : 10.5 sec, 122,3% INR 0,9
Pe 22 mai (sub tratam de 1 thrombo ass/zi)
PT: 11,2 SEC 110,4 % INR 1

Nu cred ca te lamuresc cu ceva

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

miki
sar'mana !!!
Cu ceva,ceva m-ai lamurit,ti-au fost influentate rezultatele de tratamentul cu aspirina.

Mergi la inceput

Luck
Mcrissa tie cum ti-a iesit INR-ul la Fundeni? Sub tratam cu clexane tb sa fie intre 2 si 3. Tu cum il ai?

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

fetelor, stiti cumva daca anticonceptionalele imi vor influenta cumva hemoleucograma, timpul de sangerare si coagulare? trebuie sa-mi fac analizele pt anestezia pt fiv, dar rebuie sa iau si ac!
In seara asta ar trbui a incep ac si maine sa-mi fac analizele. Credeti ca ar influenta analizele asa de repede?

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

miki acum m-am uitat pe analize si INR mi-a iesit 1.1.Ce inseamna asta?ar fi trebuit sa fie mai mare daca sunt sub Clexane?
Edit:PT a iesit 12 sec 91.8%

6+
Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Fetelor, ciancobalamina este forma cea mai usor de obtinut industrial pt vit B12. Mai usor asimilabile sunt metilcobalamina si hidroxicobalamina. Radicalul -cian da fiori oricarui cititor de romane politiste, dar nu toate sarurile cianice sunt si toxice. Sigur, in extremis putem sa ne gandim ca radicalul ajunge in organism dar forma in care se absoarbe conteaza si in acest caz, nu este toxica.
Cel putin pana la proba contrarie .
La noi exista milgamma si milgamma n care contin vit b1, b6 si b12 in cantitati destul de mari. Nu are ca indicatie MTHFR, ci nevrite sau alte boli alte traseelor nervoase, pt ca vitaminele sunt in alte concentratii, sau vit b12 injectabila - care se poate si bea, in extremis.
Fara legatura - firma producatoare este aceeasi ca si in cazul altui medicament, care contine acid lipoic 600mg - adica aceeasi substanta ca si in cazul suplimentului postat de Miki pe prima pagina, dar indicatiile sunt cu totul altele . In concluzie - atentie la ce inghitim.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput