Timisoara Impreuna(150) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 9
monica-elizabet spune:
Doris, felicitari, 5 kg...mama mia...e super bine
eu abia reusesc sa ma mentin, azi am facut si pe bicla 25 de min si am dat si 2 ture de alergat...dar daca mananc normal nu slabesc nici un gram...asa cum am zis...doar mentinere...greu e frate
andanii...75 min...cum rezisti? chiar esti rezistenta
eu pot merge rapid o ora dar daca alerg...gata...ma iau toate durerile
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Doris-Alina spune:
Neatza...
Hai ca va servesc cafeaua...
Fug sa duc fatala gradi...si-mi e un somn...revin dupa 9...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
uuuii...sa traiesti o mie de ani! ce bine pica asta!
da azi iau io 2 cani, ca-s zombie
neatza lume si sa aveti o zi cu soare!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
vickip spune:
Netza,
Doris, multam de cafea.
eu de cura nu am reusit sa ma mai tin ca mi-i s-a dat tot programul peste cap. sper ca de sapt viitoare sa o iau de la capat.
Ana68 spune:
'Neata...ma duc sa beau si eu cafea...va pup!
Liano,poti sa ma injuri,sa ma stuchesti,da io tot nu vad pozele,nu se arata decat aia prima si atat...
Laura...sa va intareasca Dumnezeu ,ca sa treceti cu bine de tot necazul!
Restul...pupaciuni,mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet Doris, felicitari, 5 kg...mama mia...e super bine eu abia reusesc sa ma mentin, azi am facut si pe bicla 25 de min si am dat si 2 ture de alergat...dar daca mananc normal nu slabesc nici un gram...asa cum am zis...doar mentinere...greu e frate andanii...75 min...cum rezisti? chiar esti rezistenta eu pot merge rapid o ora dar daca alerg...gata...ma iau toate durerile monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
rezistenta .... mmmmm .... sa zicem .... cand am o mie de sunci de dat jos binenteles ca sunt rezistenta
mers la sala de un an jumatate ... e chestie de obisnuinta a organismului
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
andanii spune:
laurelu sunt foarte grele momentele astea , trebuie sa ii fi aproape si sa-l incurajezi, sa-l ajuti sa treaca peste asta mai usor doamne ajuta
doris barbatii slabesc mult mai rapid decat noi , femeile din pacate
mariaa care flori draga mea?????nu-mi dau seama despre ce vorbesti
vickip ai timp sa te modelezi
danitin cred ca e aiurea sa stai la frig si apoi sa iesi la caldura , e nasol pentru organism
liana sunteti niste frumoase si printesa e delicioasa .... iti plac broastele mult de tot ???
ana da telegrafica mai esti in ultima vreme ... mi-e dor de un mesaj lungggg
getuta cucu bau ...nici azi nu esti la impartit cafele ???? ce-i cu tine ????
anda ..... nu ne marturisesti cat ai slabit ???
silvana ai rezolvat cu geamul ? schimbat ?
emag .... tot moale scaunul de la birou ??
cred ca n-am uitat pe nimeni
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
Liana30 spune:
neatza..iau si io o cafammm ce buna e multam Dorisakeasa e ff bine ca nu bagi gogoasa..oauu 5 kile bravoooo..
andanii de ani de zile strang la broaste in prostiesunt inebunita dupa ele..aduc noroc in fertilitate
Maria cobori in jos la semnatura mea ..in dreptul unde scrie oltencutza mea e un nene de arata cool adica astape el dai clik si se deschid pozele..da jos acolo la semnatura mea..deci cobori faci stangaa si clikpupppp
Ana ia ezi ca-i explicai mai sus lui Maria..acu pricepusi?
revin ca se trezi fomila
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
emag spune:
`neata!!!
Mai dau si eu un vreo 2 litri de , eu una sunt ca si lovita-n cap cu parul - si de somn, si de raceala...
Andani, da, tot moale scaunul... Pacat ca azi nu pot dormi in el.
Simo, si tare de tot.
Zi frumoasa sa aveti!
Doris-Alina spune:
Bey, ati baut cafeaua? v-ati trezit? toata lumea in parametrii?
Dus fata la gradi, repede aranjat prin casa, la 12 plec dupa ea, apoi la munca...si e cald...
Liana, ce fericit e grasu tau in poze... nu-i ajungi cu prajina la nas...sa fiti fericiti toti, ca meritati...despre printesa...n-am cuvinte cat e de frumusica!
Hai pusici...sunt prin zona...
Aidule, pe unde sunteti??? deja mi-e dor de tine...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories