dr. TUTUNARU cap.(28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Cata, stiu de clinica asta:
Clinica Genesys Fertility
Str.Aviator Stefan Sanatescu, Nr.5
dar stiu ca este pt probleme de infertilitate,, fiv-uri etc...nu stiu sigur.

anaconda, tutu nu recomanda alta morfo in trim 3, daca nu sunt probleme in sarcina. Eu am facut doar la 14 si 20-22 saptamani, de ambele dati

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Monica , si eu tot asa am facut , insa vreau sa mai fac una si in trim 3 .

26 +

Mergi la inceput

Pai intreaba-l pe tutu.
Stiu de pe la alte fete de la odisei, care mergeam la alti medici, ca mai faceau in jur de 32 saptamani eco de trim 3.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

ola tutunici,
Sunt tot o tutunica mai veche, iar acum am intrat pe ultima suta de metri. Ma cam speriati cu povestile horor despre aceasta moasa, ideea e ca daca am "noroc" sa nasc cu ea cred ca nu ma pot abtine si fac show cu ea, mai ales daca ma apuca durerile rau
Anaconda eu am facut ultima morfo la 30 de sapt, asa m-a programat Iosup cand am fost la 21s.Se face intre 30-32s.
Am o mare rugaminte la voi,aris, monicabo, cele care ati nascut: trimiteti-mi si mie pe PM cat si cui trebuie sa cotizam la nastere. Habar nu am ce sume se practica si nici macar cui trebuie sa dau. Cu toate ca Tutu nu primeste bani poate ati auzit si cat se da la alti medici pt nasterea naturala, pt ca Tutu urmeaza sa plece pe 15 iulie in concediu si daca am bafta sa ma apuce chiar cand e el plecat sa stiu cat sa-i dau dr cu care voi naste.
Pupici multi si bebei sanatosi

Mami 34+ si Vladut cel Dragut (04.02.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mami de vladutz - ai pm si stii ceva? asa sa si faci daca dai peste ea. ia baga tu spaima in acritura asta! si asa stie toata lumea ca pacientele lui tut au personalitate

hmmm pai atunci inseamna ca eu nu am prins-o pe acritura.
tipa blonda era claudia(acum ca ai zis mi-am adus aminte) o dulce(e din gashca pro-tutu). de nascut am nascut cu mariana si ea a fost ok,mi-a explicat f bine cum sa respir si sa imping asa incat am nascut super ushor,zici ca o mai facusem de 10 ori inainte.

ana - asa stiu si eu. la 32 de sapt. daca vrei tu,pt ca t nu o recomanda neaparat. sa stii ca m-am apucat de poveste. e intr-un note-pad...o sa dureze ceva ca'i poveste lungaaa
sper sa o termin pana nashti
ai grija de voi

Mergi la inceput

Aris , pai eu ma asteptam s-o citesc azi-maine....
Ia fa un efort si pune-o mai repede !

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ana, in trim. 3 unii doctori mai recomanda eco morfologice la 28 si la 36 saptamani (eu mi-am facut programare in loc de 36 la 33 pentru ca eu nu cred ca mai "apuc" ecografia de 36 sapt , avand in vedere ca sunt gemeni )... Aia de la 28 nu stiu ce rol are, dar ultima cred ca e pentru pozitionarea copilului (sa vada daca e angajat corect pentru nastere) si probabil pentru a vedea daca nu cumva se impune grabirea nasterii (copilul nu a crescut sau are circulara de cordon)... Cred ca Tutu nu recomanda pentru ca face el eco performante, are ecograf bun si poate vedea o problema de genul asta...

Fetelor, poate cineva sa ma ajute cu lista de analize pentru trim. 2?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 19+

Mergi la inceput

Avalon, lista e analize cuprinde:
- analizele de la medicul de fam - pe care le-ai facut si in trim 1
- culturi de col pt streptococ de tip B - La medicover recomanda el

Mergi la inceput

Arisssss , asteptam povesteaaaaaa ..........

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

salutari la tutunci

aris noi suntem bine! ne apropiem ca pasi repezi de marea intalnire! vai ce emotii am....si Tutu o sa fie in concediu pana pe 23 iulie...dar BBlina o sa stea cuminte pana la termen
asteptam povestea ta

anaconda eu am facut eco morfo la 33sapt (la 32sapt era dr Iosup in concediu)

toate tutunicile!

vally s34 Adelina

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput