dr. TUTUNARU cap.(28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor

si eu sunt o veche pacienta a dr Tutunaru .
In 2006 m-a asistat la nastere (numai in partea finala a travaliului vreo 2,5 ore)moasa Tzuti. Tot ce va pot spune este ca fost painea lui Dumnezeu, m-a ajutat extraordinar de mult, nu s-a miscat de linga mine, m-a incurajat,mi-a spus cand sa imping, etc. Ii datorez mult, a fost un adevarat om. Nu inteleg de ce s-a schimbat asa de mult. Sau poate am prins-o eu atunci in toane bune. Moasa care a fost pana sa intre ea in tura (nu mai stiu cum o cheama, ceva cu F) nici nu ma bagase in seama, a dormit bine mersi.

11 sapt + mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

valy - mai ai putindar stai linistita ca nu vine ea pe lume fara tutu,a lui o sa fie prima fatza pe care o vede. Adela e un nume superb, asa ash fi vrut si eu sa o cheme daca era fetitza....poate bb2. o sa fie leoaica ca doctorul ei. pana la urma ramai la elias?

monica - sunt convinsa ca orice om are zile bune si zile proaste. ori tu ai fost norocoasa ori fetele au fost ghinioniste. important e ca toate avem copii sanatoshi. hei...si FELICITARI pentru sarcinaoare Alexandru o sa aiba o surioara sau un fratior....???sa ne anunti peste trei saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Arissss , asteptam , asteptam....

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gata...am reushit!trebuie doar sa o mi citesc o data si sa dau un edit pt ca sigur am facut multe greseli. in mare parte am scris-o cu o singura mana pt ca cealalta era ocupata cu o persoana f importanta,vedeta poveshtii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aris ..

27 +

Mergi la inceput

Aris, ai dreptate: poate am avut eu noroc sau poate s-a schimbat, nu pot fi atatea fete ghinioniste.
Multumesc pentru felicitari si bineinteles ca o sa va spun ce este.

Fetelor, as vrea sa va intreb ceva: nu imi amintesc cand trebuie sa iau Bio marine de la 12 sapt sau de la 14? am fost saptamana trecuta la dr si bineinteles ca am uitat sa il intreb. Mai trebuie sa iau altceva in afara de mg si Bio marine?

11 sapt + mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Monicabo, multumesc pentru raspuns.

Monnica, mie mi-a zis la 12 saptamani sa incep sa iau Omega 3, stiu ca Bio marine contine omega 3 dar nu stiu daca se mai gaseste in farmacii.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mie mi-a zis sa iau de la 14 saptamani Omega 3. In 2006 cand eram gravi (dar am pierdut sarcina). Tutu mi-a recomandat Bio Marine. Nu se mai gaseste inca.
Dupa ce am nascut a uitat sa-mi spuna ca Omega 3 trebuie continuat, asa ca abia la controlul de 6 saptamani am aflat ca se ia ca sa treaca prin lapte la bb.

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna informatia, Bubulina Deci practic Omega 3 trebuie luat continuu pana dupa nastere cat timp? sau se intrerupe si se reia dupa nastere?
Ce mai face bebe Raducu, a scapat de colici?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 20+

Mergi la inceput

Avalon si bubulina multumesc pentru raspunsuri.
Nu stiam ca nu se mai gaseste Bio marine. Omega 3 se gaseste in farmacie sub denumirea asta? Trebuie o anumita concentratie?
Cred ca o sa incep saptamana asta dar, va rog, lamuriti-ma si pe mine ce sa cumpar.

12 + mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput