Colectia de toamna - iarna 2005 (238)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ny-america - partea 4

parfumuri - mai scumpe decat in europa
curatenie: da
metrou: urat

infractionalitate: nimic in manhattan, nici macar aruncat hartie pe strada. nu stiu restul. radeau astia de mine ca de fiecare data cand vedeam o masina nypd , io ma asteptam sa vad o silueta trasata cu creta pe trotuar:) ce sa fac, dk mi-au spalat creierul cu filmele lor...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

pardon, de oboseala am dat send prea devreme la partea 4, o s-o continui

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

ny-america - partea 4

parfumuri - mai scumpe decat in europa
curatenie: da
metrou: urat

infractionalitate: nimic in manhattan, nici macar aruncat hartie pe strada. nu stiu restul. radeau astia de mine ca de fiecare data cand vedeam o masina nypd , io ma asteptam sa vad o silueta trasata cu creta pe trotuar:) ce sa fac, dk mi-au spalat creierul cu filmele lor...
atmosfera relaxata in manhattan pe strada, mai putin spre wall street, unde prezentau urme vizibile de stres
femeile fte ingrijite de la gat in sus, mai putin de la gat in jos. oricum nu sunt multi grasi in ny, nu ca in restul tarii. ny e mai europenizat. nici masini enorme, nesimtite, nu sunt. alea se gasesc in celelalte state.

am inteles ca mai tb bifate neaparat asa: las vegas pt kitsch luxos, boston pt stil, san francisco pt atmosfera de parc hippie

mai aveam de povestit, dar nu ma mai pot concentra, am febra de oboseala, la propriu.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Si Washingtonul, tot pentru stil si pentru o cultura ceva mai apropiata de cea europeana. Si california, de fitze, nu?
Ai aterizat aseara, anda? Cum a fost acomodarea cu fusul orar? Parca e mai nasoala la intoarcere, nu?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

noki, dupa intrebarea cu cipriani si asta cu california inteleg ca ai o parere formata deja cum ca m-ar incanta fitele. am scris deja de ce as vizita sanfrancisco si nu, nu are legaturta cu nicio fitza. mie mi-a parut plictisitor washingtonul din poze. rece si plictisitor.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

NY - meems, vazuta de anda77:)

calda, dar rezervata, calma, dar cu pareri, nu se deranjeaza daca cineva nu i le impartaseste (cum as face eu:), nestresata, simtul umorului, foarte toleranta (initial, chiar inainte s-o vad am banuit-o ca doar nu vrea sa arate ca o deranjeaza ceva, e o forma de diplomatie, dar nu e asa, sau, poate, pe langa ceva doza de diplomatie, are si o reala putere de a lua lucrurile mai usor. ), intelegatoare, generoasa.
frumoasa, osatura finuta, slabuta, merge elegant, zambeste mult, feminina, foarte feminina, fara improvizatii haragazgante vestimentare, stil mai mult clasic, rochia nu era nici un cm mai stramta sau mai larga decat perfectul, mai lunga sau mai scurta decat trebuia.
intalnirea dintre noi s-a produs romantic pe coridorul de la etajul 27 din hotel:) fara sa stim ca aia din fata noastra e "cealalta", ma rog, pana nu ne-am auzit timid in romana si apoi ne-am si apropiat sa ne si vedem. p-orma ne-am si imprietenit afara din virtual in aceeasi zi!

ca sa inchid ca la compunerea din clasa a 4-a "ce-ati facut in vacanta": mi-a placut mult acest concediu.

diseara cred ca pun si poze. frumoase sper eu.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Asa... deci intru sa va povestesc de zilele petrecute la NY, si dau peste descrierea Andei... aproape ca nu stiu cum sa o iau, adica e ft apropiata de adevar (mai ales partea cu toleranta si calmul :) ), dar parca prea m-ai complimentat, fata draga! Pe mine m-a frapat inca de la inceput atmosfera degajata si faptul ca m-am simtit ca si in compania unei prietene pe care o stiam de ani buni si cu care as fi petrecut cel putin o vacanta pe an pana acuma. Asta dupa intalnirea timido-romantica de la etajul 27 :)

Revin cu mai multe impresii si sper si poze. Sunt la fel de obosita ca si Anda, desi diferenta de fus orar e mult mai mica pt mine... dar am plecat cu intarziere din NY si am ajuns acasa spre dimineata, iar Rianna m-a luat de fresh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Andache, si daca-ti plac fitzele, ce? Foarte bine! Si mie-mi plac unele.Iar cu Cipriani m-am mirat efectiv ca nu stiai de el, mai ales ca tu esti foarte pusa la punct cu ce "mishuna" in materie de moda, fashion& style.
Cat despre povestea Mimei, fix asa as descrie-o si io. Astept pozel de mi s-au lungit urechile....Numa' ca la ora asta cred ca dormi.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am reusit eu sa incarc pozele din New York... enjoy!!
http://www2.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=790075007/a=37114637_37114637/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Meems, Anda, suuuper atmosfera din NY! Imi place de voi, aratati foarte bine!!! Meemsuletz, tu parca arati mai slaba, ai mai slabit sau mi se pare mie ???

Anda, super tare ctronicuta de NY! Imi doresc sa ajung si eu pe-acolo ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput