Colectia de toamna - iarna 2005 (238)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria faci pressing cu impresiile, hait?!
In Eforie Sud am fost in tabara intr-a 9-a, deci impresii recente n-am.
Hoteluri comuniste sunt, berechet chiar. Si majoritatea arata cum le-a lasat Ceasca, cateva renovate din care procent mare tipator, nu elegant.
Vila privata in care am stat noi - OK.
Manele - cateva dar nici n-a inceput sezonul.
Faleza - un plus, ai pe unde sa te plimbi (am uitat s-o trec la plusuri)

Cel mai important - marea NASPA!!! E imediat dupa Agigea, unde e port mare de vapoare mari si unde se varsa canalul Dunare - Marea Neagra. Salinitate foarte scazuta (io intotdeauna gust marea ) si la poluarea datorata vapoarelor nici nu vreau sa ma gandesc. Alge destule, multe maronii.

Nisipul - pe dupa masa foarte multe gunoaie la putinii turisti care erau. Muzica pe plaja - care pe mine mai nou ma irita.

Daca vrei Marea Neagra, cu cat mai la sud cu atat mai bine.

Citat autentic, auzit de Virgil, unii care tocmai se asterneau la plaja: "stii ce n-am adus, ba?! Niste seeeminte!!"

Clasicii vanzatori ambulanti: "poftiti la ziare: Click, Libertatea..."
"poooftiti la namol..."

Mai bine pui mai multa benzina, dopuri in urechi pt drum, ceva bani in plus in buzunar si tii sudul!

Nah, ce sa zic, poti sa si faci abstractie de cele de mai sus...

Anda cu impresiile NY-eze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, thx pentru dez-iluzionare. Si ce fain se vad eforiile din google-earth si pozele aferente... Pacat ca sunt locuite, vorba ceea...

Anda, asteptam cu nerabdare continuarile

Mergi la inceput

Nu mi-au placut mie unele aspecte in Thassos, dar acum realizez imensa diferenta.
Sa pui numai marea: albastra, limpede, curata, sarata, nepoluata (porturi industriale la haaaat distanta).
Si peisajul: pe plaja stai ca sa-ti plimbi ochii: cand la marea super-albastra, cand la marginile golfuletului si la pinii de pe versanti... pe copii nu-i mai puteam scoate din apa; aici - aaaa! algee! mamaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_alexia

Sa va povestesc ceva faze cu Cristi si vecinul nostru - fost politist si cam cioban (asta ca sa intelegeti nivelul si limbajul discutiilor ).

Iesise Cristi prin curte cu body-ul descheiat si atarnand pe sub tricou. (Ehhh... ). Il gratuleaza vecinul:
- Ce faci, ba Cristi, ba, ai iesit in frac?

Iar zilele trecute, vine Cristi din curte si-mi povesteste:
- E cald afara, nu mai trebuie bluzita. Vezi, si vecinul a iesit dezbracat, e numai in body
(era in maieu, evident)

Suuuper tare!

Anda, welcome back! Interesanta cronicuta ta ,... asteptam cu viu interes continuarea si poze, of course!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Pana apare socrella sa pot fugi si eu la treburile zilnice, bag un ochi pe aici.

BIC, misto in alte vremuri, asa faceam si eu, in studentie, se tinea festivalul la Casa de Cultura, ne intalneam cu persoane din toate colturile tarii, socializam, stateam la beri...apcam numai jam-session-urile de pe la 1-2 noapte . Tare fain era... Acum deja e de fitza, se tine la Sala Thalia (dar si in Piata Mica au fost ceva concerte), bilete destul de scumpe...locuri limitate, deh, sunt capitala europeana.
Eu i-am vazut de data asta pe www.risager.info/" target="_blank">acesti baieti absolut superb sextetul, te invit sa-i asculti. Iar vocalul are o voce cu totul deosebita, nu forteaza deloc.

ANDA, ce impresii, ce cafea, ca eram inconjurati de 4 plozi care mai de care mai obositi (cred ca cea mai in forma era Maria), asa ca am amanat. Azi am mii de treburi si inca nu am cu cine sa o la pe Anna, asa ca nu se arata. POate maine.
Si io stau in standby sa continui cronicutza

LAVI, ce nervi ma apuca cand citesc de cum ne batem joc de potentialul nostru turistic. Altii au max. 10 km de plaja si fac tot posibiliul sa fie super, iar noi o transformam in tiganie pe malul marii...

MARIA, ce m-am distrat de Cristi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

new york sau america, partea 2

ce te frapeaza acolo este consumul, societatea de consum, diversitatea, intelegeti voi. dk vrei bomboane cu mot rosu, gasesti cca 100 sortimente, nu doar 3. probabil este si unul din motivele pt emigrare:) mai ales dk ai trait saracacios la tine in tara, america te ia de cap total.
joburile naspa sunt facute de negri si indieni. in ny sun t mai putini chinezi, am inteles ca la aceste 2 categorii se mai adauga mexicanii si asiaticii, dar in alte parti ale US. nu este doar un mit, sper sa nu fiu cenzurata p-aici, dar negrii chiar sunt prostuti, sa nu zic altfel. cel putin aia cu care am luat eu contact saptamana trecuta. unii sunt varza!
majoritatea vanzatorilor sunt negri, pe aeroport doar indieni, chelnerii indieni, curatatori chinezi etc.

femeile in mahattan umbla doar in flip flops. jur. numai in flip flop . toate. au pantofi si sacou in poseta, se si vedeau prin gentile intredeschise:), le pun la intalniri. in rest, papuci, de dimi pana a doua zi dimi. si la cina tot in flipflops umblau, de data asta doar jumatate dintre ele, numai ca aveau talpa mai pretioasa si baretele mai subtiri sau din piele etc, dar tot papuci intre degete

nu am fost incantata de pantofii din ny.
hainele dragute, majoritatea casual.
mi-am mai luat chestii dintrun magazin gen outlet, dar nu chiar outlet, unde aveau de la valentino si dior la astia mai po****ri, hilfiger etc reduse la mai mult de 50%. aici erau si pantofi frumosi, dar...devine stringenta operatia de reducere a monturilor, nu ma mai pot incalta in nimic:(
haine sport, uniforma americii, sunt ...cum sa spun...am vazut prima oara in viata un magazin in care 2 etaje aveau doar tricouri barbatesti:)

top of the rock: hmmm, da, frumoasa privelistea, nu am ce sa zic, mi-au iesit niste poze misto acolo, dar exagereaza americanii astaia cu industrializarea unui eveniment, loc etc. era doar de urcat pe acoperisul unui zgarie nori peste celelalte si facusera din asta ceva de vizitat chiar daca vii din palestina:)
unul facea poze, unul ti le inrama, zeci de magazine cu suveniruri top of the rock, placute mari pe ziduri: cladire sponsorizata de swarowski, bilete scumpe pt o urcare cu liftul...securitate, cordoane, afacere nene....

broadway: marea dezamagire. noi am platit bilet redus (80 usd)printr-o cunostinta de acolo, dar altfel trebuia sa platim 200 usd per bilet. la phantom of the opera. daca plateam 200 usd ca sa asist la un PLAY BACK, ii huiduiam. in europa ar fi fost de neacceptat asa ceva. play back?! pe broadway? la una dintre cele mai cunoscute spectacole? la banii astia? am crezut ca nu vad bine cand (e musical) auzeam in boxe aaaaaaa si aia inchisese gura demult....
urat. si oricum nu mi-a placut nici fantoma in sine, povestea.
punctul bun al serii:)) cand asteptam pe tipa cu biletele in fata tatrului (eram in intarziere), a trecut pe langa noi, fugind si aproape lovindu-se de mine cynthia nixon, una dintre cele 4 din totul despre sex. probabil intarziase la alt tatru. stiam ca pe bradway joaca multe vedete pe care le vezi in filmele hollywoodiene, dar nu ma asteptam sa vad una in carne si oase umar in umar cu mine:) e mai slaba si cu mai putin par decat in film. si parca mai draguta la fata.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Ny-america - partea 3

central park: foarte tare! am facut 2 picnicuri acolo, cu mancare ORGANICA:)) (am cautat pe net dinainte sa plec acolo unde gasesc mancare organica. si-asa m-am ingrasat mult, nu vroiam sa mai pun suplimentar ceva grasimi si prin state:), unul dintre picnicuri cu tot cu meems. nu e cine stie ce vegetatie, e cam ca-n herastrau. numai ca de 4-5 ori mai mare:). ce mi-a placut acolo: linistea nene. nu e nicio tiganie ca-n romania. lumea ori face plaja sau picnic pe iarba, ori jogging, ori plimba carucioare in zona cu zoo. dar fara scandal, galagie etc. rate, gaste si veverite de te impiedicai de ele, sunt nesimtit de haioase si tupeiste:) vin pana la palma ta. am o poza cu mihaela tianand o furculita cu un dumicat catre o veverita:) ne-am plimbvat si cu trasura ca dorea mima.
am mancat la restaurante americane, italienesti, unul grecesc.
de ziua mea am avut o cina romantica la Tavern on the green in care mi-au cantat 2 chelneri happy birthday:)) si am suflat intrun tortulet cu o lumanare in mijloc, deci 100% americaneste.
a doua zi am serbat-o de fapt, venise lumea in ny, asa ca am fost in probabil singurul bar in care se fumeaza in ny:), cu prietenii. fte dragut si acolo, Merchands east.
in ultima zi am facut mici si carnati pe gratar cu cartofi prajiti, salata de rosii si sampanie:)) acasa la prietena mea si parerea unanima a fost ca a fost probabil cea mai buna masa din ny:)) suntem niste traditionalisti toti, cred:) ah, sa nu uit am avut si apa minerala Borsec la masa:))
deci cu mancarea, ca sa rezum, poti manca orice, sunt restaurante de toate nationalitatile, toate preturile, toate fitele, toate junkurile, ce poftesti.
aa, mi-am luat hotdog pe strada, tineam neaparat sa mananc asta in us. nu sunt cine stie ce, slabut.
tip: browniesurile sunt mai bune in state decat in europa;)

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

anda Faina experienta, de toate!
Huooo la playback la 200$
Macar junk food-ul - platesti cat face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Andache, suuuper tare studiul tau de caz. Mi s-a facut dor de amaricani. Chiar si de negrii depsre care iti impartasec parerea. la cei de pe strada ma refer, ca la cei din managemnetul middle-level si top level am o parere buna.
Si cum nu stiai TU ca Cipriani e poate cel mai coolo-fitzesc restaurant din NY???

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

noki, jur ca nu stiam de cipriani, nici nu auzisem de el!

mai am de povestit, dar imi ordonez fte greu gandurile sa iasa ceva inteligibil, sunt fte obosita.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput