Colectia de toamna - iarna 2005 (238)
Raspunsuri - Pagina 5
tania-z spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_alexia Cum sa fi avut Stefan rubeola, daca a facut ROR-ul ???? |
HIhihi, excat asta o intrebasem si eu pe dr. la vremea respectiva dar...tot ea zicea ca are dreptate. Mai mult, prietena mea, Ami, diagnosticase si ea roseola. Nu stiu de ce dr. mea nu a vrut sa auda de asa ceva.
Mi-am mai amintit ceva ce ma arde tare!!!
ANDA, te astept cu bratele deschide de la NY, pentru impresii, of courz si pentru inca ceva esential: cronicutza de moda a anului, cu care ne-ai inspirat si anul trecut. Acum, ca vii cu know-how extins de la capitala modei americanesti, cred ca ai ce zice. Io sunt pe faza, ca sunt in pana de inspiratei/idei.
Deci, ce se mai poarta???
Noki_Lara spune:
Hello, pe fuga, ca de obicei.![]()
Miri- NU votez pentru pelican. E cel mai indepartat de mare, sus pe deal. De departe ce era, nici nu l-am vizitat, deci nu-ti pot da informatii pe vazute. Dar intre Village si Pelican, as alege pe nerasuflate satucul. Oricat de "departe" ar fi vreo vila din satuc, tot e mai aproape de mare ca si pelicanul si oricum, e relax Pool-ul forate aproape, de fapt, chiar langa HV.
Sanatate multa copilasilor inca bolnaviori!
---
Io am mai scapat de un examen, inca unul si gata, scap. Am fost in dupa-amiaza asta in Parcul Plumbuita si a fost o mare surpriza...placuta. Am si calarit pe un ponei, e si o fantana draguta, vreo 3 locuri d ejoaca, tare fain, una peste alta.
amu fug la nani. pup colectia draga.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Coralia sa-ti traiasca bebelacul si refacere rapida!
Imi permit sa postez din nou "cocktail-ul" pt vindecarea epiziotomiei: dupa dus spalat cu ceai de galbenele sau pelin, apoi pus 2-3 comprese sterile inmuiate in betadina pe tampon si stat cu ele pana la primul pishu. Tamponul uns cu crema cicatrizanta (eu am folosit Carpicon la sfatul asistentelor din maternitate). Tamponul = vata invelita in tifon steril (din role de fasa), nu tampon comercial pt ca are plastic dedesubt care impiedica circulatia aerului si incetineste vindecarea.
Bafta!!!
--------
Week-end-ul asta planuiam stat acasa si refacut dupa we trecut dar parintii lui Tudor si Filip erau de vineri dimineata la mare
si ne-au corupt si pe noi zicandu-ne ca se face deja baie in mare.
Argument suplimentar - cazarea extrem de ieftina la o viluta faina http://www.plaja.ro/vila_lucia_eforie_nord_romania/
Sambata a fost calduta apa, am putut inota, am intrat in apa cu totii. Apoi noaptea a venit vantul si duminica au fost valuri care au adus apa mai rece, eu n-am mai intrat decat cu picioarele si nici pe copii nu i-am lasat.
----
Cami sanatate multa Dariei!
Maria sunt curioasa cum se lamureste cu rozeola! Bafta si sanatate!
Tania sanatate multa familionului convalescent! N-am mai dat semne de viata cu Sibiul: am scris pe forum ca vreau sa vin, am zis ca daca nu intervii inseamna ca esti ocupata. 
Noki sorry ca te-am indus in eroare cu picnicul
dar ne-am decis vineri dupa masa cu marea, in ultimul moment.
Ioana concediu placut si reparare rapida lui Stefan!
Bic spune:
Taniace bine ca te mai vad pe-aici. Ai fost tare cu surprizele. Eu citeam cu sfuletul la gura ca am crezut ca ai aparut la Surprize, surprize. Dar mai sentimentala intilnirea cu Ioana cred.
Ma amuza ca ai pomenit de festivlul de jazz de la Sibiu, ca tocmai povesteam unor prieteni de aici cum am fost eu cind eram in liceu cica la festival, dar nu am intrat nici macar o data in sala, ca am stat la vrajeala pe holuri si am fost la sight seeing in oras. :D
camelia of, ma doare sufeltul de Dariuca draga de ea, dar ii tinem pumnii sa se vindece repede, repede. Eu i-am facut Smarandei o analiza de singe saptamina trecuta pentru alergii si am plins amindoua la unison cind i-a bagat acul.
si sanatate!
Gandacel si Lavi pai dragelor, voi sinteti persoanele alea de care mama zicea ca exista, dar eu nu credeam. Adica acele persoane care intra la facultate fara meditatii. Mama mea a fost toata viata impotriva mdeitatiilor si eu nu am luat decit la facultate, de unde am picat cu brio. Am intrat in anul in care NU am facut meditatii.
In legatura cu suplimentarea de acasa, cam asta e curentul si aici. Toata lumea spune ca diferenta dintre un elev de succes si unul care se lasa pe tinjeala e interesul de acasa.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
camelia_daniela spune:
Hello!
Va multumim tuturor pentru gandurile bune si pentru urarile de LMA!
Dariuca e bine, tratamentul, zic eu, functioneaza insa ea plange destul de mult cand i se administreaza mai mult pentru ca "nu-i place" si pentru ca "nu mai vrea"! Nu stiu daca am facut bine sau nu ca i l-am facut insa mergem cu Dumnezeu inainte! (sincer mi-era teama sa nu i-l fac si , Doamne fereste, sa ajung cu ea noaptea pe la urgente - ca la prima noastra internare cam asa am facut, am tratat mai superficial o infectie si la 1 saptamana de la terminarea tratamentului, dupa ce am fost si la control, mi-a facut frison si febra de peste 40 la 1 noatea)
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
anda77 spune:
bine v-am regasit
am citit scutecul asta, la ny am intrat o data pe net am vazut ca mi-ati urat LMA, va multumesc frumos tuturor.
noki, spor la invatat, mai lasa studiile de caz ca aici nu suntem in invatamanatul american sa improvizezi tu acolo la examen :)
coralia, sa-ti traiasca cristian andrei, sa fie sanatos, dk mai stateai cateva ore, era tizul meu:)) pe 19 ai nascut, nu?
tania, si ati stat la cafele, ceva povestiri tu si ioana? zi-ne mai mult. incerc cronicuta incerc, dar sa stii ca-s varza de oboseala.
cami, ce bine ca macar nu e speriata de branula, mititica..
lavi, ai fost la mare sau nu am inteles bine?
maria alexia, poate a fost ceva forma fte diluata a bolii. probabil fara vaccin s-ar fi manifestat fte diferit. lupul imi pare cool in poveste:)
mara, ma bucur pt bucuria voastra cu rasucitul grasutului:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
anda asteptam cu nerabdare impresiile!
Da, am fost la mare un we, la Eforie N
pt prima oara in viata mea in statiunea asta si pt prima oara in viata Nataliei pe litoralul romanesc
.
Impresiile nu vi le mai zic.
Edit: Hai sa vi le zic totusi pe cele bune: am mancat binisor la preturi mici, nu fitze si figuri, destul de multa verdeata. Si nu a fost aglomerat pe plaja. (fiind sfarsit de mai)
Nu-mi pare rau ca am mers, am luat aer, fetele s-au jucat in nisip, ne-am relaxat 2 zile.
maria pai n-oi fi vrand sa fie Scufita, mama sau bunicuta!
Eu banuiam vanatorul pt ca are pusca, dar normal ca lupul e cel mai cool. ![]()
anda77 spune:
new york sau america, in general:
precizez de la bun inceput ca parerea mea de turist s-ar putea sa difere substantial de cea a cuiva care traieste acolo. sunt convinsa de fapt ca lupta pt castigarea existentei acolo nu are nicio legatura cu plimbarea mea de 8 zile.
am stat in manhattan la hotel deci am luat contact mai mult cu "lumea buna" din ny, am intrat de 2 ori in cartiere, o data in bronx, cautam ceva si a doua oara in queens , in vizita la prietena mea. ambele locatii linistite la ora la care am fost, in queens chiar mi-a placut strada aa din filme americane, lata, cu trotuare late, mai un copil cu bicicleta, casute identice, difera doar peluza si plantele:), era week-end si unii faceau gratar, altii mestereau la masina etc.
manhattan: interesant, curat, luminat:)), nu am simtit apasarea zharie norilor desi in unele intersectii parca nici nu mai vedeai cerul, asa inalte si unele peste altele erau cladirile. oameni usor stresati (aia la costum), restaurante amestecate de la junk food la frac si rochii de seara. era o locatie langa hotel, cipriani se cheama, noi am crezut ca e sala de concerte ca nu ieseau DECAT in frac cu papion desigur si rochii din voal pana la glezne. am aflat ca e restaurant:)) nu am indraznit sa intram , sunt sigura ca era peste puterea noastra de cumparare.
trimit acum partea 1/8:) ca sa nu pierd ca trebuie sa fac pauza am o urgenta la serv.acum
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Hehe, Ioana & copiii sunt pe la noi prin parc (la locul de joaca, Lavi il stie si ea
), pe unde am fi fost si noi daca nu era Cristi cu viroza asta (de ce soi va fi fiind ea) ![]()
Iar Ana se plimba cu bunica tot pe-acolo, dar prin alta zona a parcului.
Mor de ciuda, dar poate tot ne intalnim pe dupa-masa (Ioana imi spune ca puii ei au facut roseola, deci ar fi imuni).
Noi am cam fost prin toate statiunile litoralului nostru, macar in trecere, mai putin prin Eforii - nu stiu cum se face dar n-am pus niciodata piciorul pe-acolo. M-am dat insa cu google-Earth si mi-a placut diversitatea plajelor, puzderia de vile private si aparenta lipsa a hotelurilor comuniste. Cu civilizatia si manelele cum stau? ![]()
Anda, welcome back, musai sa te remontezi pentru o cronicutza, de data asta chiar nu te iertam! Cat sunt calde inca impresiile si inca nu ti-ai revenit dupa schimbarea de fus orar ![]()
maria_alexia spune:
Sa va povestesc ceva faze cu Cristi si vecinul nostru - fost politist si cam cioban (asta ca sa intelegeti nivelul si limbajul discutiilor
).
Iesise Cristi prin curte cu body-ul descheiat si atarnand pe sub tricou. (Ehhh...
). Il gratuleaza vecinul:
- Ce faci, ba Cristi, ba, ai iesit in frac? 
Iar zilele trecute, vine Cristi din curte si-mi povesteste:
- E cald afara, nu mai trebuie bluzita. Vezi, si vecinul a iesit dezbracat, e numai in body 
(era in maieu, evident)