Colectia de toamna - iarna 2005 (238)
Raspunsuri - Pagina 20
anda77 spune:
buna seara,
am executat implant dentar, acum Dumnezeu cu mila sa nu se infecteze osul si sa respinga surubul. care imi iese in gura. dar are o piulita sa nu ma zgarii la limba

acum bag cu antibiotice un timp
madau, Doamne feri, bine ca sunteti intregi! ia vezi daca nu-ti da asigurarea dauna totala, impinge-o repede la evaluare, poate iti dau valoarea ei, sa nu mai stai s-o repari.
mitza, noki &co, hai sa ne vedem joi, ca tin neaparat sa vina si mitza, abia stiu cum mai arata....
maria-alexia, eu sunt fan melci. numai sa fie gatiti, sa nu miste.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Pup colectia,
In seara asta ne-a intors din Fr, am avut un weekend lung si fain, fain atat de estival ca mi-e si frica sa zic ceva de frica sa nu inceapa ploaia.
Bine ca azi toata dimineata am stat agatati de TV si ne-am uitat la catastrofa aviatica....tot sperand sa se termine ca in Lost....Pana si ultima mea farama de incredere ca nu se intampla la case mari s-a dus pe apa sambetei....
Aoleo Madau, bine ca sunteti tefere fetelor! Aveti grija ca cu circulatia in capitala nu e de glumit!
Imi pare rau ca nu mai apuc sa intru, sunt cu gandul la voi, dar am un program tare incarcat, termin la 18 in mod normal dar deocamdata mai stau un pic peste program ca sa imi pun ordine in informatii, apoi seara acasa abia am timp sa o vad pe miss, sa ii citesc o carte ceva si ....la nani cu ea. Baby sittera o ia de la after school, o plimba, ii da cina, o imbaiaza mie nu mai imi ramane decat sa o pun la nani. Seara trebuie sa ii pregatesc termosul cu mancarica pe a doua zi, plus restul
.
La job e super bine, imi place ce fac, am multe de invatat si profit la maxim de contractul asta. Am niste colegi super!
Roxiut, te pup cu drag si scuze ca nu ti-am raspuns la mesaje. Ce mai faceti voi? Sper ca nu mai sunteti bolnaviori!
Maria sa stii ca si mie mi-a trebuit mult pana sa imi fac curaj sa gust melcii, si pot sa declar ca sunt deliciosi daca sunt bine facuti: adica in sos de unt, usturoi, si patrunjel.Acasa nu fac dar de cate ori sunt la restaurant comand in antreu. Io te sfatuiesc sa gusti. Dar am inteles bine: fanfara facea melci?
Sper ca nu mai sunt bolnaviori pe aici!!!
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Mama, ce de vesti....
Madau, maiculitza...bine ca ati scapat tefere! Doamne fereste, incredibil cum vine nenorocirea peste tine, de nici nu stii de unde te loveste.
Maria- io am mancat melci si nu m-am omorat. Erau facuti cu usturoi, foarte fain miroseau, dar mi-a ramas totusi o imagine negativa in ceea ce-i priveste.
Si a gustat Cristi? Cristi al tau? Etsi sigura ca nu ti-au schimbat flacaul prin mijlocul Sibiului?![]()
Alinus- ma bucur ca ai mai intrat, chiar si asa fugitivo. Vrem si noi ceva poze de misse.![]()
Mitzo- la Cluj te gasisi sa mergi? M-am lamurit io cu tine: e clar ca faci ceva lucrare despre datinile de la nuntile din diverse locuri ale tarii.Studiu comparat.
Intalneala- oameni buni, eu nu cred ca pot joi, cum de altfel nu pot in nicio alta seara, ca Adila apare la ore de neimaginat, iar mama poate s-o ia pe Sarah doar vinerea. Dar sa vedem ce pot aranja cu Adila, care amu doarme, deci nu-l pot intreba. N-am sperante, oricum.
------
Foarte fain circul din Titan. Mai fain ca Medrano, ala din Dr Taberei, dupa parerea mea. Sarah a fost incantata, ca de obicei. Si la clasica intrebare "ce ti-a placut cel mai mult?" a raspuns la fel de clasic "tanti care s-a urcat sus pe franghie si a facut balet", aka tanti cu partea artistica de acrobatie.
De altfel, de ce sa ma mir????? Cand si bufnita e acrobata-sefa? Iacata dovada!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Madau auleo, ce patanie pe voi! Priveste partea buna a lucrurilor, ca sunteti in viata si pe 2 picioare! 
Reparare rapida sa fii apta de concediu!
Alinus bine au revenit!
Bafta la noul job!!
Ce treaba nasoala cu accidentul de avion...
Noki faine poze cu Sarahlina-acrobata sefa!
Anda sa-ti traiasca implantul!
E primul?
Soanso cu masina mergeti in Grecia sau cu autocarul?
Nu va ganditi la o noapte intermediara, 18 ore mi se pare foarte mult...
Melci - am cumparat o data plina de entuziasm si l-am pus pe taica-meu sa-i gateasca dar pana a aparut rezultatul final mi-a scazut total entuziasmul.
Altfel, scoici si orice oratanii marine mananc si imi plac.
--------
Ieri Nati a fost in excursie cu gradi la Mogosoaia, iar eu mama denaturata am uitat complet
drept pt care nu i-am pregatit ghiozdanelul, noroc ca o imbracasem oricum potrivit.
camelia_daniela spune:
Neatza!
Valeuuu, Mada, ce patanie!
Slava Domnului ca sunteti tefere!
Cred ca v-ati speriat zdravan!
Noki, e grozava Sarah!
Face niste acrobatii de numa! Mi-ar placea si mie sa o aduc pe Daria la un spectacol adevarat de circ in Bucuresti ... cat ziceai ca a fost biletul??
Alinush, bine ai revenit! Bafta multa la job !
Despre luatul Dariei la nunta - nu am hotarat inca mai nimic - Laurentiu nici nu vrea sa vorbeasca cu mama-soacra (nu pot vorbi eu pentru ca, daca Lurentiu oricum nu vrea, nu fac nimic si in plus nu prea am "trecere" - noi abia schimbam doua vorbe din an in paste), pentru ca zice el ca nu are sens sa o deranjam degeaba, pentru ca Daria n-o sa vrea sa stea cu ea (pai cred si eu ca nu vrea ca a stat o singura zi cu copilul cand era bebe si nu sunt invatate una cu cealalta!) si ca va plange dupa mine si va trebui sa stau tot eu cu ea, ca nu o sa pot sa ma bucur de petrecere si tot asa ... Nu stiu ce sa fac! Laurentiu , pana la urma, nu se opune sa oo iau pe Daria dar zice ca nu are sens sa o luam pe mama soacra degeaba...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Mihaelutat spune:
Anda saru'mana si un picior de lobby. Joi cred ca pot ajunge undeva dupa 20.30, dar vin si intr-un picior.
Noki te rog eu sa depui toate diligentele necesare pe langa Adila sau mama ta. De exemplu poti sa le zici ca se face noaptea devoratorilor de biblioteca si e deschisa toata noaptea. Sigure te lasa.......
Mita
anda77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelutat poti sa le zici ca se face noaptea devoratorilor de biblioteca si e deschisa toata noaptea. Sigure te lasa....... |
:))))))
noki, asa e, hai mai ca la 20-21 poa' sa vina adila acasa, ce naibii, zic si io, daca are mai multa treaba, spune-i ca poate recupera vineri seara cand nu ii mai soliciti serviciile:)) de nanny.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Absolut mortala Sarah in plina actiune !!! Noki, nimerisem zilele trecute link-ul cu filmulete de la semnatura ta si ma minunam ce acrobatii facea inainte de 1 an
. Clar e un talent nativ, dar... as spune ca si de la dusul pe la circ i se trage
. Super parcul acela, n-am mai vazut asa jucarii interesante.
Si ai mei sunt in plina faza de catarat, dar sunt mici copii fata de acrobatiile voastre. Ana s-a smecherit, nu mai sta locului: urca scari (inca nu le si coboara
), se catara pe scaunele...
Iar Cristi e Spiderman si isi ia rolul in serios cu fiecare ocazie
.
Ca tot ne minunam noi ce monstii de jucarii pot exista pentru baieteii mai maricei iar eu ma juram ca asa ceva n-o sa ni se intample: iaca am ajuns si aici
. Cristi e fascinat de monstruozitatile astea, transformeri, adversarii lui spiderman si ce-o mai fi. E ciudata atractia lui, are o buna compomenta si de spaima as spune. Toata ziua discutam: dar spiderman e mai puternic decat Hulk? dar batman il invinge pe spiderman? dar tata ii bate pe pirati? dar daca vine balaurul cum il prindem? dar power ranger il bate pe capitanul Hook? Dar Ben10 (pronuntat ben-ten-zece, ca asa se spune la gradi la noi
) e mai rapid decat aia cu lasere? etc. etc. etc.
Daca nu cunoasteti personajele de mai sus sunteti niste fericite mamici de fetite cu codite sau de baietei cuminti !
Noki_Lara spune:
Mitzo, Andache, mai bine fac "noaptea portilor deschise la biblioteca" si va invit si pe voi la o toceala.
Inca nu am vorbit cu Adila, urmeaza. Daca auziti racnete, sa stiti de unde vin.
Cami, oooo, pai tu nu ai dat detaliile-detaliate.
Pai daca Daria nu sta cu soacra, eu as zice ca varianta asta pica din start, deci nu vad alta varianta decat aceea de a o lasa acasa.
Maria, deci io-s fericita, inseamna. cu feitita cu codite.![]()
Multumim de aprecieri. ![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
anda77 spune:
va anunt ca nu e asa mare problema cu vremea in bucuresti, maine e ok, de exemplu, joi alterneaza ploaia cu soarele si de vineri iar soare mereu. propun intalnire cu copii maine, miercuri, dupa-masa si intalnire de cocktail joi seara.
ce ziceti?
pentru cea cu copii de maine dupa-masa cine se inscrie?
eu si noki, din oficiu, vorba ei:)
mami de poet(09.12.2005)