Colectia de toamna - iarna 2005 (238)
Raspunsuri - Pagina 19
maria_alexia spune:
La multi ani copilasilor scumpi din colectie!
La noi e primul 1 iunie pe care mi-l amintesc in care e o vreme de noiembrie, plouaaaa si e un frigggg... Asa ca nu stiu zau cum o sa distram copiii. Cristi ia pauza sapt. asta de la gradinita, bantuie scarlatina prin oras.
Am vorbit cu Ioana, dupa 2 zile de ploaie puternica la Sinaia, au prins si una in care s-au putut plimba. Au urcat pana la cota 2000 unde era zapada mare! Azi sunt in drum spre mare si-i pupa pe toti copilasii colectiei de ziua lor 
lavi02 spune:
Naspa cu vremea asta, Ioana speram ca peindeti vreme buna la mare! 
Noki, Anda & co rau imi pare ca am ratat intalnirea de ieri, acum imi dau seama ca nu stiu cand ne mai intalnim cu plozii avand in vedere ca dupa concediu le debarc direct la Alba.
Astept poze!
Miha80 mi-a placut cum ai zis ca fetitele sunt tare dragute la varsta asta la nunti 
Noki_Lara spune:
Lavi, Anda, Miha80, haideti sa ne vedem saptamana asta intr-o dupa-amiaza cu ploduletii. Numa' sa ne decidem in ziua respectiva, in functie de vreme. Io-s libera ca pasarea cerului. Pot oricand, mai putin vinerea.
Atunci pot abia seara, girls-party.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
roxisialexia spune:
buna!
gataaa am terminat examenele, am sesiunea la sf lunii iunie!!!
ieri am fost toata ziua la facultate, din cauza unor motive tehnice nu am putut sustine examenul decat la ora 17, la ora aceea nu mai aveam nici baterie la telefon si nici chef de ceva, asa ca am luat copii si am descins in parcul herastrau( mare mare greseala am facut) unde era omor, atata lume la un loc rar mi-a fost dat sa vad.
daca stiam ca erati in titan fetelor veneam acolo, dar cum pe net nu am intrat, telefon nu aveam, data viitoare nu ratez.
mada, ati fost in parc, cum a fost spectacolul?
noki si l-ati mancat? ![]()
soso, ce frumu este bubu! 
anda, eu iti pot oferi nr-1,2,3,5
aici poti sa comanzi numerele diorect la editura http://www.deagostini.ro/index.php
ati facut poze ieri?
lavi, concediu placut ca tare putin mai este! sa veniti incarcati de energie, odihna si poze multe.
alina, am vazut pozele voastre
.
pentru misss. ce mai faceti?
meems multumesc
. tare dragute pozele pentru colectia gap
. nazdravana bine rianna, are vanatai cam peste tot. si o gurita tare frumoasa 
miha80 cum ii mai merge mayei la gradi? ai terminat cu alergaturile?
mitzo, super tare ca ai inscris copilul la gradi, la cat mai putine boli!!! imi place ca va faceti si concediul vostru, la neptun tot ca anul trecut?
cornelia, concediu placut!
cami cum ai decis pana la urma, iei au ba dariuca cu tine?
cu intalnirea intre mamici nu spun nimic pana nu vb cu mihai, si despre ce locatie este vorba?
catutza spune:
la multi ani tuturor copiilor!
sa ne traiasca! 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
crissy77 spune:
La multi ani copiilor de colectie! Si nu numai, cat timp suntem copiii cuiva... suntem si noi copii, nu
?
Cristina & Elise-Stefania
Mihaelutat spune:
Vreau intalneala de gagici dar nu pot vineri ca am o nunta la Cluj si plecam de vineri dupa amiaza. va rog din sufletul meu de mama de copil sao facem joi. Va rog va rog va rog.
da Roxi tot la neptrun mergem.
Mita
madau spune:
Noi am petrecut foarte frumos ziua copilului...la Politie
. Plecasem de la serbare si ne indreptam spre parc cu Miruna, si am facut accident cu masina. A venit un bou in viteza pe linia de tramvai si a intrat in mine in plin, in portiera mea...masina e facuta zob, airbaguri sarite toate, eu lovita foarte rau la o mana si la coaste, venit Salvare la fata locului...Miruna e bine Slava Domnului, doar s-a speriat foarte tare. Noroc ca am avut masina rezistenta, altfle praf ne facea. Ma mir cum de nu ne-am rasturnat..la ce viteza avea, am scapat cu zile...Ce sa ma zic...imi vine sa urlu de nervi...sunt legata de maini si de picioare, cred ca ma vor falimenta taxiurile in urmatoarea luna

. Parc mi-a trebuit, mai bine imi bagam un bat in fund
Ma duc sa ma intind in pat ca ma doare spatele de mor...revin zilele viitoare si cu poze de la serbare
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
maria_alexia spune:
Aoleu, Mada, bine ca ati scapat cu bine! Sanatate multa! Ceva radiografii nu-ti faci?
Noi am prins in seara asta o faza tare simpatica la festivalul de teatru: in piata mica era o fanfara de francezi, cantau in stilul lui Bregovici si, printre ele, gateau... melci! Mi s-au facut ochii ca la melc spre gratarul lor cand mi-am dat seama despre ce e vorba! I-au invartit bine pe foc, apoi, cand au aruncat artistic si mana de rosii deasupra, ne-am dat seama ca mult nu le mai trebuie... Tot artistic au definitivat mancarea cu condimentele, iar la sfarsit a fost poftita toata lumea la degustat
. Subsemnata n-a indraznit
, Ana ar fi mancat cu 2 maini la cat e de pofticioasa, dar n-a primit voie... Iar tati si Cristi s-au incumetat: se pare ca au consistenta de calamari, de pipote sau ceva de gen si nu au un gust specific. De mirosit miroseau bine
.
Program specific de 1 iunie n-am nimerit azi, dar a fost memorabil si asa ![]()

sa vedem doar cum va fi vremea