Colectia de toamna - iarna 2005 (238)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, merci, eu am cum sa le trag, dar imi e ca nu ajungem sa ne intalnim ca tu esti ocupata seara, iar eu numai seara pot.

soanso, deci sunteti gasca mare de grecia. hmm, 18 ore de condus e multicel, mai ales ca atunci cand sunt mai multe masini, se face mai mult decat timpul pronosticat de acasa, ca opreste unu', mai opresc inca 2, chiar daca nu aveau nevoie neaparat etc...

noi o sa avem o serbare surpriza. nu stim data si nu stim ce contine. am intrebat daca trebuie sa-i fac vreun costum ceva, a zis educatoarea ca aduce ea costumele (sunt 4 copii:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

permiteti-mi sa va relatez, pe post de comedie romantica de duminica seara tvr, o conversatie veche de 2 ore, dintre sarah si maica-sa:

sarah, la iesirea din parc: mami, mi-e foame de tati! (nu, nu e la varsta de metafore, cred ca ori ii era foame ori dor de tati...)
noki: da, mami, si mie, dar in alt fel decat tie.
sarah: hai acasa sa-l mancam pe tati!

in continuarea prezentarii familiei Dinamita, as putea sa postez si poze cu noki cu picioarele in sus, capul atarnand din niste plase pentru copii unde a dorit sa vada daca poate sa se catere ca fii-sa, dar ma voi abtine ca sa nu distrug mitul persoanei serioase insetate de cunoastere si care incepe masteratul... nu poate sa se catere la fel, va spun eu, dar sssttt...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Buna fetelor!Va rog din suflet sa nu va suparati pe mine ca am dat buzna aici!!Vin insa cu o oferta pt voi.Am o vila la mare,la400m distanta de plaja.vila e de lux cu acces la bucatarie.conditiile super!!!Am 3 camere de inchiriat.Daca va intereseaza ma puteti suna pt detalii la 0723498041.Va pup si scuze inca odata d deranj!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, felicitari!!!

Mortala Maya, precum si conversatia dintre Sarah si mama ei

Am trimis invitatie in contul comun la doua albume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

si cu Doamne fereste si cu conversatia Sarah - mami!
Sa va fie de bine intalnirea!

Noki am vazut ca m-ai sunat, dar era deja ora 21 si plecam din vizita. Am sunat inapoi dar n-ai raspuns.

soanso misto pozele si buburuza, si Nati va fi buburuza joi, sper sa-mi parvina pana atunci costumul (sora-mea il mestereste )
Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda te gandesti si daca vrei si poti sa-ti faci drum inspre mine cand vii seara, ma suni si ne vedem undeva, ori la Titan, ori in alta parte...

Noi acum plecam la serbare, tare-s curioasa ce au pregatit copilasii

Si sa nu uit....La multi ani tuturor copiilor, mai mari si mai mici!!!!

Pupam, revenim cu poze!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

La Multi Ani tuturor copiilor mari si mici ! Sa ne traiasca copii, sa fie sanatosi si sa ne aduca numai bucurii!

Mortal dialogul Sarah - Noki!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen si La multi ani tuturor copilasilor nostri dragi!

Deci Andache-le a vrut sa ma discrediteze, carevasazica.Da' pana la urma v-a placut dialogul nostru.

Roxi- eu nu am intrat ieri deloc pe forum si nu am vazut ce ai postat.Altfel te-as fi sunat.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Avand in vedere ca saptamana buna de luni se cunoaste, basca ca e si 1, deci inceput de luna, hai sa organziam iesirea de fete.

Propunere ferma, VINERI, 5 IUNIE, IN JUR DE ORA 21.00, INTALNEALA DE MAMICI CU CHEF DE POVESTI.

Da' am si io o nebuneala in cap: nu am putea merge undeva unde se si danseaza?

Cine doreste, cine pofteste?

In afara de mine si Anda care suntem din oficiu.

Lavi, as zice io, ca vineri seara fiind si la acea ora relativ tarzie, ai putea ajunge si tu. Sa ma apuc de lobby la Virgil?

Cu aceasta ocazie, astept si reactia capului de Mitza, scos dintre hartii pentru o postare.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki multam frumos de invitatie si oferta de lobby dar vineri plecam spre Alba de Rusalii. Plecam pe la 15 dupa sv meu, Virgil si fetele au zi libera. Ne intoarcem luni seara.

Please, faceti-va intalnirea, nu va bateti capul cu mine, nu pot deloc in astea 2 saptamani pana la concediu. Plec vineri ma intorc luni seara, marti-vineri despachetat si reimpachetat pt Croatia, joi e serbarea Silviei care va tine pana seara.

Saptamana asta se cam anunta ploi.

Mergi la inceput