Colectia de toamna - iarna 2005 (238)
Raspunsuri - Pagina 21
lavi02 spune:
In principiu si eu maine cu copiii.
Mitza - ai fost mortala cu noaptea devoratorilor de biblio!
Maria, la bakugani nu a ajuns ?
Noki, cred ca singura solutie care-i ramane Cameliei e s-o ia cu ea, nu vad cu cine s-o lase acasa pt ca parintii ei sunt socri mici la nunta!
Cami, las' ca, vorba Mihaelei, fetitele-s tare dragute la varsta asta la nunti!
anda77 spune:
intalnire maine dupa-masa cu copii, ultima intalnire inainte sa inceapa concediile etc.:
anda, noki, lavi. nu stim in ce parc, deocamdata:)
cine mai doreste?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
am vorbit cu roxana, ii e greu cu amandoi si zice ca vine sigur daca parcul e ior.
asa ca propun ior ca are si metrou langa, pentru cine mai doreste cu metrou
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
soanso spune:
lavi, intradevar mult 18 ore,deasta ziceam ca mi-e groaza de drum,dar ne "grabim' sa ajungem la destinatie , nu e stabilit sa dormim pe undeva...
camelia,mai merg copilasi de varsta Dariei la petrecere??
noi am fost la nunta unde erau copilasi si se simteu foarte bine,fetitele erau absolut adorabile in rochite,domnisoare in miniatura
.
are dpreptate sotul tau,nici Sorana nu sta cu mama pt ca ne vedem destul de rar si nu e obisnuita cu ia , nici mama nu-i cunoaste Soranei programul,plus ca mama are 69 de ani si nu tine "pasul" cu ia.
vrem sa mergem la Zalau la mama in weekend sa mai lenevesc si eu![]()
maria_alexia,eu as fi "riscat" sa gust un melc![]()
mada,cum te simti?,vaiii ce rapid poate sa te loveasca nenorocirea,bine ca nu ati patit nimic,Miruna e bine?
noki,e foarte draguta , eleganta si asortata Sarah.
iam cumparat trotineta Soranei de 1 Iunie,o amortizeaza la greu in casa
,la Cj ploua de sapt trecuta.
am mai cumparat nr.2 al colectiei disnay clasic- 101 Dalmatieni-apare in fiecare luni cu ziarul Adevarul,are succes!
lavi02 spune:
Am trimis niste poze in contul comun cu costumul Nataliei de buburuza pentru serbare + inca cateva pozici cu fetele si cu finutul meu Filip care a crescut baiat mare, are 11 luni.
Noki vezi ca Alinus a trimis niste poze foarte frumoase din Romania in contul comun. Nu demult.
soanso daca sunteti hotarati asa drum bun!
Eu as fi preferat o noapte intermediara pe la mijlocul drumului.
Anda in principiu IOR sa fie, numai sa nu ploua. Accuweather inca zice ca nu ploua maine.
lavi02 spune:
Joy ce mai faci, te-ai dat la fund?
Ripley hello!!! Ai disparut de ceva timp, sper ca sunteti bine! Daca nu apari te sun!
Anda, Roxi, Noki IOR care, cel cu tiroliana sau celalalt, mare de langa statia de metrou?
Noki_Lara spune:
Sunt popandau...aveam 2 jardiniere in geam, unul cu petunii superbe, prinse de vreo luna jumate, deci mari si altul abia plantate, de craite galbene-portoocalii. Ala de petunii era bine ancorat. Ei bine, post furtuna nu mai e. 
S-au dus in pleazna...mama ei de furtuna.

Intalneala de betzive
- sper sa ma pot incadra si eu. Adila cica ar coopera, da' sa-l vad io la fata locului in stare sa ajunga la timp.![]()
Intalneala de copii- pai barci avem? Ca cred ca maine asta va fi modul de circulatie. De acord cu IOR-Titan. vad ca mai nou ala devine traseul meu clasic.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
madau spune:
Intalneala de betzivance....zis pas ca joi e ziua de poker a lui Marius asa ca-s consemnata la margelit si zorzonit cu fetele![]()
Intaneala cu plozi, daca se face in IOR as incerca sa vin, numai sa vad in functie de ora.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
anda77 spune:
participare sigura:
intalnire maine cu copii, parcul ior-metrou, ora 18: anda, noki, lavi, roxisialexia
intalnire joi, locul stiut - ambiance cafe, ora 20:30-21: anda, noki, mitza
au trecut cumva vremurile cand ne vedeam cate 10? sau nu aveti chef de socializare? cam putine, ce sa zic, treaba voastra
mami de poet(09.12.2005)
roxisialexia spune:
as veni la intalnirea de mamici si intr-un picior insa nu am cum sa il las pe mihai cu amandoi, bine ca nu am lustre in casa ca altfel l-as gasi spanzurat de una.
Daca v-a placut acolo langa circ, anda, noki, ramane acolo. se ajunge usor.lavi tu poti lua tramvaiul este mult mai usor decat cu metroul pe care trebuie sa-l schimbi.Voi decideti unde, langa metrou nu sunt locuri de joaca asta este buba.
anda sa imi spui daca iti aduc magic english! Daca nu are mihai timp sa le traga ti le aduc original si le rezolvi tu.
noki, oribila furtuna, am avut noroc ca doar ce intrasem in casa. imi pare rau de floricica ta
. sunt noua ta pasiune?
Ati facut rezervare la ambiance?
madau, imi pare tare rau sa aud de accidentul tau. Slava Domnului ca sunteti tefere! hai la intalnire, ca de mult nu te-ai mai aratat la intalniri, cred ca te-am vazut ult data la ziua lui nichita de acum un an. Scoate fata sa socializeze cu prietenii DC
Si spune-i si adinei.
catalina, nu te opresti si tu cu bia in ior, dupa job?
fug sa sterilizez si apoi la nani ca sunt de la 6 in picioare.
NB!