Sezatoarea canadiana (144)
Raspunsuri - Pagina 7
Diana2007 spune:
Mikiion, nu venim maine in parc pentru ca nu stiu cat mai este de contagios. Am si saptamana viitoare long weekend si daca vremea tine cu noi venim atunci, macar sa fie el bine.
Noaptea trecuta a fost de cosmar, desi a adormit usor, s-a trezit la nici o ora dupa plangand, si a tinut-o tot asa. Eu am zis sa dorm cu el ca acum are pat dublu si am si eu loc, nu mai dorm pe jos ca atunci cand avea crib. Dar nu am rezistat decat pana pe la 2 noaptea de cate picioare am luat. Asa ca m-am intors in patul conjugal si l-am trimis pe sot care a ramas cu el pana dimineata. Pe la opt a venit la mine cu o fata de ziceai ca l-a calcat trenul toata noaptea, mi-a zis ca e prima si ultima noapte pe care o doarme cu fi-su . Eu nu stiu daca asa doarme el de obicei sau a fost asa acum cu boala asta.
Dar azi a mers mult spre bine, am stat destul de mult afara, am lasat in plata lor balariile si m-am apucat sa plantez alte flori, macar sa am diversitate, nu ? Iar V a sapat si el acolo in pamant, l-am lasat sa faca ce vrea, numai sa nu-l mai aud bazaind.
Acum sunt terminata de obosita, dar ma simt bine per total, si mai am doua zile libere !!!!
Carmen
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +23s cu
laurajr spune:
Dupa ce am citit pe Email de ce ne-a scris Daiopri, mi s-a sters din cap pe cine mai aveam de felicitat...
Draga mea Daiopri, iti doresc multa sanatate si gandeste-te mereu ca aici ai o gramada de prietene care iti sunt alaturi !
LMA cu intarziere de Sf Ctin si Elena si tuturor sarbatoritilor cu zile de nastere!
Daisy, scuze, ti-am trimis mail, astept sa ma suni si nu-ti pierde increderea si mai ales rabdarea !
Noi suntem mereu pe fuga, facem cumparaturi, palnuri pt botezul de saptamana viitoare de nici nu am mai avut timp sa va povestesc cum fu la Montreal.
Simonna, vreau sa-ti multumesc tie si Neliei ca ati asa dragutze, dar timpul a fost scurt si am incercat sa facem cat mai multe si in concluzie nu am avut timp sa ne vedem cu nimeni.
Dar poate anul asta , o punem de-o intalnire Ontario-Quebec, ce ziceti ?
Deci, dupa 7 ore de condus ( in care am condus si eu, asta ca sa ma laud!!), am ajuns la Hyatt, ne-am cazat intr-o camera care dadea spre UQAM, si aici mi-am amintiot de Nelia, ca zicea ca se ducea acolo la cursuri...deci de la ce este prescurtarea asta, e o universitate ? Surpriza a fost si ca receptionera era romanca, a fost o dragutza, ne-a indrumat pe unde sa ajungem, ce sa mai vizitam...chapeau!
Deci ne-am schimbat si la 5 era-n usa la Eaton Center, nu la shopping, ci pt expo cu Titanic, care este ex-cep-tio-na-la ! M-a impresionat teribil, e facuta in asa fel ca ai senzatia ca te imbarci, petreci timpul placut pe vas si la un moment dat incepe cosmarul...daca aveti copiii cam de 5-6 ani macar, duceti-i ca asa ceva se vede o data-n viata.
Dupa 2 ore, care nici nu stiu cum au trecut, am iesit asa de impresionati, ca am bagat si-un Leonardo da Vinci, daca tot era-n zona !
Dupa ce am mancat, am iesit pana pe la 11 noaptea la plimbare pe strada pe care sunt Eaton-ul si cu hotelul nostru, mai mult nu ne-am aventurat ca sa nu ne ratacim, dar a fost interesant, cluburi, localuri mai deochiate, multe fete frumoasa, care stiu sa mearga pe tocuri stiletto...fain la Montreal! Pacat ca plouat iar duminik a fost un frigggg, dar eram pregatita cu pulovare, manusi, caciuli, asa ca de la 11 am predat camera si am luat-o la picior in vieux Montreal, in port, cartierul chinezesc, pana la 5 nu ne-au stat picioarele...
Deci in 26 de ore (din care 9 dormite) am reusit sa vedem cat de cat , dar mai ales sa vizitam Titanicul.
In fine, dupa oboseala, bani cheltuiti, o intreb pe Ioana, mandra de mine ca ce va zice copilul, ce i-a placut cel mai mult ?
Ioana : Mami, ca am stat la hotel de aproape 4 stele ! Cand mergem la unul de 5 ????
Vroiam sa ma laud : in ziarul Agenda Romaneasca eu un articol mic despre Ioana, la concursul Cel mai bun elev, poate pe la Mississauga ori Toronto se gaseste ziarul, se da gratuit la magazinele romanesti.
A, si pe pagina cealalta e o alta fetita, Lavinia, care va reprezenta Ontario la Concursul National de muzica ( la vioara)...e fetita unei colege de-a mele de facultate, cu care din fericire lucrez acum.
Deci, sa vedeti ce buni sunt copiii nostri! Daisy, si Carmenbr, nu va pierdeti speranta !
carmen77 spune:
Mihaela, nu imi dai si mie linkul? Ca is tare curioasa sa vad ce scriam acum 5 ani .
mikiion spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=23213&REPLY_ID=294164
Aici era cand anuntai viza.
Era un user onutza care era in situatia mea cu aceeasi operatie. Copilul de aeeasi varsta. Pacat ca nu mai scrie ca as fi fost curioasa sa vad cum a fost.Si daca a dat rezultate.
am fost uimita cate dintre voi scriati atunci. Eu urmaream pe atunci doar forumul de fertilitate, ca asta ma preocupa pe mine. Abia prin 2005 v-am descoperit.
Mai am mult de citit din urma.
Diana nu-i nimic. Nici noi cred ca nu mai ajungem pentru ca ma simt eu cam rau. Am luat raceala de la Marc si am inzecit-o. El nu are nimic . Insa eu sunt facuta praf. Ma duc la sarbatoarea cartierului ca-i mai aproape.
mikiion spune:
Laura este on-line ziarul http://www.agendaromaneasca.com/
dar nu e inca ultimul numar. Sunt in pdf si poti sa-l descarci sa ai amintire.
carmen77 spune:
Mihaela, mersi mult! Daca vrei iti dau pe PM ID-ul de messenger al lui Onutza si poti vb cu ea, noi am tinut legatura cu ei ... si vezi care sunt impresiile despre operatie. Ii spui ca eu ti-am dat ID-ul ... nu se va supara sigur ca sunt oameni ff de treaba.
simi spune:
Laura, felicitari pentru Ioana! Trebuie sa fi tare mindra! Bravo!
Smile,tomorrow could be worse!
cge spune:
Am trimis pozele din vacanta in Cuba pe contul comun.
O saptamana buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
pitilache spune:
Salutari din Maastricht!
Am ajuns cu bine ieri dupa cateva aventuri, unele costisitoare, altele obositoare... dar una peste alta totul este ok. Colectivul super dragut, prietenos, orasul asa cum il stiam, caldura mare si aici, ca in miez de vara, cred ca-s vreo 30 de grade, ieri cat am stat pe afara simteam ca ma topesc chiar si la umbra, dar de maine am inteles ca se mai racoreste putin.
Mai intru mai pe seara si va mai povestesc si poate am timp sa va pun si niste poze.
Va pup si sanatate la toata lumea!
Mona_B spune:
Laura, felicitari pentru domnisoara silitoare!Ce frumos, am mai auzit si eu destule superlative la adresa elevilor romani din Ontario.
E si meritul parintilor care se ocupa de copiii lor, desi de multe ori nu le e usor.
Pitilache, iti urez bon sejour!Ce fain sa citesc impresii de pe alte meleaguri.
Mi-am amintit si eu de Germania, prima vacanta posibila acolo o vom petrece, la Hannover, la cea mai buna prietena. O alta optiune e Viena, la verisoara sotului.
O saptamana placuta tuturor!
Mona