Sezatoarea canadiana (144)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Laurajr, La multi ani lui David! Sa creasca mare si voinic, sa isi implineasca toate visele, sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

La multi ani David de Laura

Stagiu usor si placut Roxana!

Bine ai ajuns acasa Carmen, se vede ca acolo apartii. Povestesti asa de frumos despre ce te inconjoara ca as vrea sa fiu acolo, langa tine sa ma bucur si eu de tara noastra superba

Ica drum bun spre casa si nu iti face griji de sotul tau ca se descurca el.

Eu ce sa zic, am niste emotii cu carul. Astazi este ziua cea mare, dupa exact 3 ani si 9 luni ma revad cu mami mea, doar ca acum am si doi pui, unul de 3 si unul de 2 anisori. Vine cu British si in acest moment este in Londra (sper ) si mai are 45 de minute si se imbarca in avionul de Montreal. Ajunge aici la 8 seara. Sper sa ajunga cu bine, sa se descurce in aeroporturi si sa nu aiba probleme cu bagajul. Se pare ca are si o companioana din Focsani care vine tot in Montreal si care este veterana in ale zburatului, ceea ce ma mai linisteste putin.

In alta ordine de idei, noi am redecorat apartamentul. Mi s-a pus mie asa pata ca ne trebuie una si alta si am zis ca daca tot cumparam chestii noi, de ce sa nu le schimbam pe toate. Am vopsit un perete Orange Fiesta (un portocaliu turbat ), am schimbat canapeaua veche de piele cu 2 noi de piele neagra, cu un design contemporan (parca asa le zicea ), televizorul cu tub cu un Sony Bravia LCD, biroul, scaunul (ca ala vechi s-a rupt, mi-a zis mie Marian ca pap prea multa inghetata) si mai asteptam sa ne livreze un display cabinet tare interesant de la Brick. Inca ceva decoratiuni, poate reusesc sa iau si pernutele mult visate de la Pier 1 (da parca 35 cad pe una nu imi mai vine sa dau, si imi trebuie 4 ) si parca suntem in alta casa. Mai avem dormitorul nostru unde tot asa vopsim un perete de accent, mobila este noua, si s-a aranjat si cuibusorul de nebunii.

Gata, probabil ca este deja in avion, mai are 30 de minute si decoleaza.
Ma simt ca un butoi care sta sa explodeze de emotie

Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Oameni, e sfantul David azi? Ca altfel nu stiu cum e ziua lui David al Laurei, ca el e novembrist.

monicutza, ma bucur in rand cu tine de reintalnirea cu mama ta, trebuie sa fie tare emotionant! Sper sa aveti numai zile faine!

maru, acum te vaz colorata N-ai mai rezistat, huh? Nu-i bai, e de inteles.

Laura, inca o data felicitari Ioanei si Laviniei, ne mandrim si noi cu ele, deodata cu voi Ma dau si eu faimoasa, ca le cunosc pe fetite
Ai primit msilul meu? Azi am nimerit Hamiltonul, dar in Hamilton... am pierdut vreo jumatate de ora ratacindu-ma
Da' sa ma vezi la controlul de la anul... stapanul soselelor o sa fiu

pitilache, respiri aer european... Sa mearga totul bine!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Va multumesc mult ca va ganditi la noi.
Eu sunt cu nervii elastic, caci de miercuri motanul e cu stomach flu si a luat si pisoiul.
Motanul nu l-am dus nici azi la scoala ca mi-e ca lesina pe acolo de foame ca nu mananca nimic.
Poseta si ea mataita.
Asa ca cine mai are timp sa se gandeasca la ale mele?
Dar nu e mai bine asa?
vroiam doar sa zic ca va multumesc pt mesaje si sa urez LMA sarbatoritilor.
Ktrinel tu cum mai esti?
monicutza un timp cat mai frumos cu mama ta
Carmen chiar ca scrii frumos despre cum e acasa. Da eu chiar nu mi-as gasi locul acolo si mai ales acum in situatia data zic mersi ca sunt aici. iti doresc toate cele bune, ca de mult am vrut sa iti urez plecare frumoasa si nu am apucat.
nelia voi sunteti bine?
Pitilache mult succes si o sedere cat mai usoara fara puiutii tai.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Daiopri, mai scrie-ne, mai zi-ne ce-ti face posetuta (Vuitonul), ce face motanul, mai zi-ne de tine

Mergi la inceput

Donia, da, m-au colorat astia, ca n-am mai rezistat, cu toate ca la cat se balacareste lumea pe forum, eu am fost chiar inocenta
Cat despre David de Laurajr, cred ca sunt senila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Maru raspuns scurt: fac kk amandoi
In rest ar fi fost binisor.
Pisoiul trage chiuituri de acuma si se vrea in fund si picioare, ca deh de unde sa stie el ca are doar 3 luni?:)))
Si motanul iaca ma zapaceste sa isi scrie lista de cadouri pt mos
Mai ziceti-mi o data de ce nu l-oi fi dus eu azi la scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

carmen,carmen,cred ca ceea ce-ti lipsea tie aici ,ne lipseste la toate.Numai ca unele avem "curajul" sa recunoastem,altele ne prefacem ca ne este binesau unora chiar le este bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

ange sau unele din noi nu se intreaba cum le este, ca sa nu fie nevoite sa raspunda

Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

dana intrebai de cum sunt baietii de aranjati; iti zic de al meu: daca se piaptana, isi aranjeaza apoi cu mana parul, RAR l-am vazut sa si-l dea cu gel; noi ne chinuim cu problema ingrasatului cam din totdeauna cu el; de abia de cateva zile am reusit sa-l conving sa se duca la scoala cu pantaloni scurti, el nu si nu, ca se duce in blugi, cred ca a intrat in perioada in care o sa poarte blugi toata vara
daiopri
laura felicitari Ioanei
monicutza sa va fie de bine re-decoratul si sa ajunga mama ta cu bine (hai ca mai are un pic)

Mergi la inceput