Sezatoarea canadiana (144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Donia, si eu am trecut prin gripa presupusa porcina (de o amica ce s-a cam isterizat cind i-am povestit ca-s gripata si ma trimitea la urgenta, ca ies in lume si o imprastii- e drept ca io am zacut vreo trei zile, n-am iesit, m-am tirit prin casa:)); cred ca e mai sanatos sa nu spui nimica daca nu te stii cu musca pe caciula ;

Mare dreptate ai!
Eu din pacate a trebuit sa spun, ca maine dimineata urma sa aiba petrecerea de ziua ei si confirmasera 15 copii... copiii stiau ca a lipsit doua zile de la scoala, am amanat petrecerea, deci am dat la explicatii... ma rog, bine ca nu e gripa renumita, nici la noi, nici la voi!
Pediatrul mi-a spus azi ca pe langa febra si durere de cap, un alt simptom ar fi tusea, plus febra care e mult mai mare, spre 40 si nu prea cedeaza cu succes la antitermice. Macar acum stiu si eu ce sa urmaresc daca ne mai loveste pe careva.
Mai, de groaza astia cu programarea pe 29 iulie... si eu trebuie sa ajung cam din aceleasi motive...

Diana, imi pare rau de Victor, presupun ca bubitele alea din gura dor? Of, ca rau e cand ai copiii bolnavi!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Inca una si ma duc !

Eu cu papadiile sunt pe cale sa renunt, una ca am facut bataie in palma de la scula cu pricina (tot de la Canadianul Obosit am cumparat-o), apoi ca a devenit o obsesie, merg pe strada si cand vad o buruiana galbena pe margine imi vine sa ma duc sa o smulg
Si parca nu avansez deloc ... sunt una langa alta.
Si cand o mai aud si pe mama care imi zice la telefon, vai dar nu stiu ce aveti voi cu ele, este asa un contrast frumos, verde cu galben, imi vine sa ma dau batuta si sa-i dau dreptate. Plus, nu stiu daca e coincidenta sau nu, in jurul nostru, toti aia cu gazoanele perfecte s-au trezit cu ele scormonite peste noapte (cred ca au grubs) dar la noi nu au miscat nici o buruiana. Pai la ce radacini au !
Gata acum, la

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +23s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si mie imi place iarba verde si cu papadii, na! Iar fetele mele au fost tare triste ca au tuns gazonul in spate, in curte si pe marginea curtii, si acum nu mai au nici iarba mare si nici papadii... Ele isi faceau coronite din ele. Adevarul este ca era atit de frumoasa curtea cu iarba verde si mare, cu papadiile alea galbene peste tot... arata ca un cimp adevarat. Acum arata ca o pajiste tunsa... si atit!

Astazi am stat in parcul Westmount o gramada! Au fost atit de multi copii!!! Ca eu am plecat de acolo cu durere de cap, de ochi, de git... de cit m-am uitat la ale mele. Dar e atit de frumos un loc cu atita copii! Aveai senzatia ca s-a spart o conducta, ca tot ieseau de peste tot... Nu indraznesc sa ma pling de soare, desi, dupa cit m-a batut astazi in cap, am ajuns lesinata acasa.

Ma duc sa vad pozele cu pisoii de Daiopri si apoi la nani... acum mi-am terminat de vazut ultimele documentare pentru psihologie si de facut lectiile la engleza pentru cursul de miine. Am test miine, sper sa nu adorm cu capul pe banca... zi grea iar! Dar seara merg la opera... abia astept! Va si noapte buna!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Lasati papadiile in pace , ca is frumoase si nu fac rau nimanui .. eu nu am inteles niciodata obsesia asta cu papadiile in Canada ...

Ange, raspunsul e deocamdata NU, nu m-as intoarce, imi place chiar si aici in Suceava, unde e orasel mic, in Timisoara o sa fie in mod sigur si mai bine. Mi-au lipsit mult unele chestii ..cum ar fi sa merg cu copiii la biserica unde am fost toata copilaria, sa ies la o inghetata cu prietenii seara, soarele, florile atat de variate de aici, sa smulg ceapa verde din gradina bunicii mele , sa cumpar rosii de la tarancute cu batic pe cap (si ce bune is ... wow), la fel si casul de oaie, Matei merge cu bunicul lui la ferma in fiecare zi, copiii au culoare in obraji ca stau mai mult pe afara de cand am ajuns, per ansamblu imi place .. am intalnit si multi oameni amabili care m-au ajutat sa ridic carutul cu Marc cand a fost nevoie, si oameni care mi-au tinut usa deschisa, si oameni care s-au dat la o parte de la coada cand m-au vazut cu copil mic si m-au invitat in fata ... adevarat, sunt si oameni pe care ii doare undeva .. ca peste tot ... dar tragand linia nu e deloc rau. Nici in Canada nu era deloc rau, doar ca ma omora programul ala servici-casa-dodo si iar de la capat, plus clima aia de ... kkao. Plus lipsa prietenilor si a rudelor ... va mai tin eu la curent cu impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Carmen, ma bucur sa aud vesti bune!

Papadiile sunt cauza multor alergii aici in Canada (in special in perioada de dupa inflorire cind le zboara puful acela alb prin aer) Cei care nu au copii alergici sau nu sunt ei alergici sunt norocosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen77

..cum ar fi sa merg cu copiii la biserica unde am fost toata copilaria, sa ies la o inghetata cu prietenii seara, soarele, florile atat de variate de aici, sa smulg ceapa verde din gradina bunicii mele , sa cumpar rosii de la tarancute cu batic pe cap (si ce bune is ... wow), la fel si casul de oaie, Matei merge cu bunicul lui la ferma in fiecare zi, copiii au culoare in obraji ca stau mai mult pe afara de cand am ajuns, per ansamblu imi place .. am intalnit si multi oameni amabili care m-au ajutat sa ridic carutul cu Marc cand a fost nevoie, si oameni care mi-au tinut usa deschisa, si oameni care s-au dat la o parte de la coada cand m-au vazut cu copil mic si m-au invitat in fata ... adevarat, sunt si oameni pe care ii doare undeva .. ca peste tot ... dar tragand linia nu e deloc rau. Nici in Canada nu era deloc rau, doar ca ma omora programul ala servici-casa-dodo si iar de la capat, plus clima aia de ... kkao. Plus lipsa prietenilor si a rudelor ... va mai tin eu la curent cu impresii.

ce frumos, vreau si eu

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Diana, nu stiu ce virus este asta, sanatate lui V.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"neata,
Am aterizat si noi aseara in Montreal din zari mult mai calde.

Am fost in vacanta la Cayo Coco, unde totul a fost super.
Ce sa va zic singura problema care o aveam, era daca sa stam la plaja sau la piscina.

Acum incercam sa ne intram in ritm, dar tare greu mai e.

Daiopri, si eu ma gandesc frumos la tine.
O sa fie bine.

Ma duc la treburi.

O sa trimit si poze weekendul asta pe contul comun.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Am mai citi in urma sanatate tututor bonlavilor si recup rapida.

Cge, frumos ... asteptam poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru
[miki, eu zic sa nu iti faci griji f mari! Andrei a fost operat de polipi (vegetatii adenoide) in Romania si nu are nici o trauma. Cat despre cum se poarta doctorii aici? Victor a fost cu Andrei la podiatrist din cauza unei unghii incarnate, nu ne lasa nici sa punem mana pe degetul lui cat un gogosar, era cu lacrimi in ochi. Dr la dat cu o alifie anestezianta, apoi i-a facut inca o anestezie, si apoi l-a operat. Victor zice ca era sa lesine cand a vazut ce face doctorul, dar Andrei nu a zis nici psss. Si Andrei e fricos mama mama! Face orice numai sa nu ajunga la doctor.
Asa ca eu zic sa nu te sperii foarte tare, sigur va fi fara traume!

maru
cred ca tot eu voi fi cea traumatizata . Plus inca vreo cateva fire albe in cap.

Diana deci nu mai veniti in parc? Sanatate multa va doresc!!!

Carmen imi place optimismul tau. Sper sa ajunga si taticul cu bine si sa o luati sanatosi de la capat la Timisoara. Un oras superb in care mi-ar fi placut sa traiesc.
Ca fapt divers, cautam mesaje despre polipi si am nimerit peste stramosul «sezatoarei » si peste un mesaj de al tau de cand ai primit viza.
Mi-am dat seama ca trebuie sa citesc mult in urma pentru ca voi va cunoasteti de multi ani foarte bine si eu sunt cam noua pe aici.
CGE Bine v-ati intors !!

Mergi la inceput