Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
madybulancea spune:
Buna seara...
LA MULTI ANI RAUL!!!!LA MULTI ANI DUAMNA KARLA!!!!!
Fetelor m-am intalnit cu rein in week la botez la calin si ea e o frumoasa,calin m-am indragostit de el l-am tinut atata in brate,iar petrisor e tare frumos si vb clar si barbateste....
eu sunt obosita azi,nu stiu de ce,mi-e si rau.....aaa si nu la mine nu vine barza!!!!
sherbi ce mai face????
o sapt frumoasa!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta razvan
Crina_mio spune:
buna,
Raul Sa fi sanatos, sa ai noroc in tot ceea ce faci, incluziv baschet, ca ai vazut ca ai si pile la echipa de renume!!
Karla Sa te bucuri de puiul tau si asteptam si pozicile promise
Andra - da tu sigur nu ai timp sa te plictisesti, acu daca asta inseamna si mai putin timp sa te odihnesti, e un mic dezavantaj pe langa clipele frumoase pe care ti le ofera cei trei muschetari ai tai.
gemenutii Elianei si pe surioara lor protectoare
Vazut si pozele cu Stefanut dansator, vesel cu mami si cu tati
barza?!?!? pai o fi la Mihaela (de la care n-am mai auzit nimic)?!?!?! Roxi tu vrei sa ne ti pe jar??? nu sti ca suntem curioase???
Maya e bine, vesela, bucuroasa cand o iau acasa dar si cand o duc inapoi la Rucar. Aseara a dat putin sa planga cand am plecat, dar a impacat-o mama repede. Vrea sa plece tati la ici mani ia maya bobo si pine ( servici sa aduca bani sa ia maya bobo si paine ), da mami sa stea cu ea acasa. L-am dat pe ica (iepurasul) unui baietel din vecini, cu conditia sa-l mai aduca sa-l vada si a fost super incantata duminica cand l-a vazut, desi cand il avea toata ziua la ea nu o mai interesa. I-am promis baietelului (pe care-l cheama iuloica si maya-i spune tot ica) ca-i aduc si perechea ca sa poata sa se inmulteasca
Incercam fara succes sa se obisnuiasca la olita, spune cand face, dar chiar in momentul in care face, asa ca nu mai apuca sa se aseze si pe olita, asa ca udam in fiecare zi cateva perechi de chilotei si pantalonasi, pana renunt eu, ar trebui sa fiu mai perseverenta. A fost f. incantata sa stea pe wc, dar n-a facut nimic, in schimb la mama s-a asezat singura pe olita de 2 ori si a si facut kaku.
Vb. toata ziua, se supara cand nu inteleg vre-un cuvant, nu adoarme decat daca-i cant si are si preferinte, sambata a trebuit sa o sun pe mama sa o intreb ce cantecel e ash, ca numai pe ala-l vroia, era vb. de ciobanas cu 300 de oi, danseaza cu alex, dar la ea dans inseamna sa se plimbe in cerc de ametesc eu uitandu-ma dupa ea, dar ea nu are nimic, ce sa va mai spun,?!? a trecut doar o zi si mi-e dor de ea , a..., si-mi spune la tel, mami ubec si pup.
poze de luna asta, daca vi s-a facut dor de motata mea
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008
Rebiana27 spune:
suzy78 e insarcinata din nou... Sa-i dea Dumnezeu sarcina usoara si bebe sanatos!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rebiana27 suzy78 e insarcinata din nou... Sa-i dea Dumnezeu sarcina usoara si bebe sanatos! I can't fake with dignity so i'll not try!! |
bine, bine, ea e, pe tine te iert ca ais stricat suspansul ... ma gandesc ca a scris la odisee si era cred ca in aceeasi perioada cu tine...
Felicitari si din partea noastra.
IOR e ok si pt mine...va dau voie sa va intalniti acolo .
Eliano, nu stiu ce ai vrut sa intrebi...da cu okelari e raresu smecher, of course si cu una din multe lui gagici.
elyanne spune:
M-a indus in eroare raspunsul lui stefimic
Am crezut si io ca e vorba de careva care fu la tine in vizita... si ultima poza era cu Rares si o gagica... de aici incurcatura...
Felicitari Suzy
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
gabi78 spune:
Felicitari Suzy! Sarcina usoara!
Deci te-am prins Roxi ... stiam ca tu tii legatura cu Sherbi .... nu ne spui ce face? E macar in tara?
Unde vedeti voi poze cu Raresu? Pe firul scurt ... as usually ....
Vazut si Maya ... razareata ca de obicei!
Sa aveti un somn linistit! Eu cel putin asta imi doresc in fiecare seara ... cat mai putine treziri ... macar acum ....
Sa il ajutam pe Andrei!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09
roxanici spune:
hai luati c-a, pus ceva poze cu maria si rares... nu i-am prins deloc cu privrea la mine.... si s-au intalnit ceva de genul: da-mi-o, ia-ti-o, aia e a mea, jap, jap. http://picasaweb.google.com/roxanici.damian/MariaRares?authkey=Gv1sRgCL_CuvnPh7m_vgE#
Sherbi azi m-a acostat, s-au mutat la casa de aia nu a mai intrat ca a fost super aglomerata cu lucrarile la casa; ei is bine mersi, nu foarte crizati, David un dragutz si Vio inca nu e borti dar se pregateste psihic
...de altcineva de cine sa va mai zic?! :D
rein spune:
La multi ani, Karla!
La multi ani, Raul!
Felicitari Robert pentru victoria de la sport!
Felicitari Suzy pentru bebe mic!