Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (119)
Raspunsuri - Pagina 7
ralualexandrei spune:
Mi-am revenit si am revenit,joi spre vineri noapte de cosmar precum am spus,de la 10.30 la 12 am citit fabule si m-am chinuit s-o adorm pe Maria,bineinteles ca in secunda cand fata era atipita intra capsomanul de Robert,fii-miu ala mare,si zdranga se trezeste,in fine de la 12 la 1 si un sfert da-i si mai strange prin casa,cand stateam si eu si imi trageam sufletul hop top ma trezesc in bucatarie cu gogoasa de Edy de la 1 la 4 m-am chinuit sa-l adorm la loc,la 5 si ceva poc se deschide usa,Maria,fratilor imi venea sa mor de somn si de nervi,am adormit claie peste gramada toti pe la 6,vineri am impachetat si am plecat la tara,a fost pace si prietenie ,aerul tare si apa i-a facut sa doarma neintorsi,i-am cremuit de 2 ori pe zi pt ca umblau toata ziulica goi pusca si tare mi-era frica sa nu se arda,am dus munci de lamurire pt necesitatea palariutelor pe cap,in fine eu am muncit spalat geamuri perdele etc,ca era nevoi la o casa care nu a fost locuita de un an va dati seama.
Sambata Robert a avut meciuri,ultimele,din nou sunt campionii Romaniei la rugby ,de data asta a venit mai putin faultat,ca data trecuta arata de parca jucase cu pisicile salbatice.
Vazut pui frumosi de Eliana
Kitty sa-ti traiasca ficiorul sa fie sanatos si sa aveti parte numai de bucurii!
Roxi pun poze azi ca pana acu' n-am avut timp.
Rebiana imi pare tare rau o imbratisare calda si de la mine.
Karla la multi ani tot ce-ti doresti sa se implineasca si muulta sanatate!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ioanaradu spune:
eu sunt de acord cu IOR. deci ... duminica?
deschid lista:
io
elyanne
A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
tzuna spune:
Buna!
La multi ani RAUL!
Sa fii sanatos, frumos si voios si sa o asculti pe mami. Aveti o super mamica.
Noi suntem bine. Azi Maria a mers cu mine la gradinita. A fost f incantata pana la un punct. Dimineata s-a trezit vesela ca i-am spus ca mergem, apoi i-a placut mult cu metroul (nu o duc prea des) si am avut noroc ca am primit loc pe scaun ca era f aglomerat. Apoi la gradi multe jucarii, copii f frumos. asta la prima grupa. La a doua grupa insa a desenat, s-a jucat cu copiii si la un moment dat si-a prins degetul intr-o usita (nu tare dar destul cat sa planga si sa se gandeasca la mine). fetitele din grupa care sunt niste mamoase au luat-o in brate, au pupat-o (exact ce nu-i place ei) asa ca a inceput Vreau la mama mea, vreau acasa si plangea cu lacrimi de crocodil incat educatoarea mi-a adus-o mie si 30 min pana am terminat eu treba a stat cu mine . La sfarsit vroia iar la copii dar se facuse tarziu.
Oricum Maria e f schimbatoare zilele astea. Sper sa fie de la masele si nu sa fie ea asa cu toane tot timpul. Am plecat sambata dimineata la Brasov. A dormit tot drumul (am plecat la 5 si un pic), s-a jucat frumos cu finuta, au dormit la pranz si pe seara iesim sa ne intalnim si cu Rares si Roxana. Ei, s-a schimbat treaba.Parca erau salbatice amandoua. Nu au stat o clipa, plus mataielile de rigoare. Fetele vroiau in parc si nu sa ne plimbam asa prin Piata Sfatului, Maria s-a suparat ca nu i-am dat sa bea niste coca-cola impartita pe acolo la promotie, prietena mea era si ea f suparata ca are niste probleme in cuplu, finuta era si ea nervoasa ca de e mica si e ca Maria alintata.... si tot asa. Degeaba era Rares frumusel si cumintel ca nu le-a atras pe fete. Acum Maria ma intreaba de el ca i-a dat o carticica f frumoasa cu Alba ca Zapada si tot vrea sa stie unde i-a dat-o etc.... pana la urma asta a fost toata intalnirea. Am vb putin cu Roxana in timp ce Gabi a incercat sa o calmeze pe Maria, apoi pe fete le-a luat foamea si cum aveam la noi piure, carne etc. (am crezut ca vom manca in padure si nu in centru orasului) ne-am retras sa le dam papa si acasa ca nu se mai putea. Ieri insa au fost ca doi ingerasi amandoua. Maria nu mai zic. Dimineata a fost f cuminte, am fost si cu telecabina pe Tampa (pacat ca am fost pe fuga) si i-a placut mult, apoi intr-un parculet acolo la poalele Tampei si la 14.30 am plecat spre Bucuresti. A dormit pana la intrare in oras.
Finuta mea ce rasfatata stie o multime de chestii la 1 an si 7 luni cat are. Stie mult mai multe decat stie Maria mea acum. Ea e si f mamoasa, nu e prea interesata de jucarii asa ca asimileaza tot. Stie culorile (astea le cam stie si maria acum), stie aproape toate literele, stie sa numere pana la 10 (Maria stie pana la 5 dar nu corect)si o multime de cantecele si poezii.
gata , va las.Promit s apun si poze zilele astea.
ELYANNE- ff frumosi copilasi.
TATICI obosoti- pai cam toti sunt nu? dar asa cum a scris si Ioana si al meu sot obosit cum este tb sa spele vase, sa faca baie copilului, sa se duca uneori la ea noaptea dc plange, sa-si calce camasile etc. Oricat as vrea nu le pot face pe toate. Oricum mai nou in fiecare week-end (cu mici exceptii) dormim amandoi la pranz cu Maria.
ROXANICI- nu stiu la cine vine barza. fetelor nu intrati la banuieli dc m-am vazut cu Roxana sambata. Barza nu vine la mine,sigur. STEFIMIC- deci nu la mine. Nu ar fi chiar grav dc ar veni dar mai bine mai amanam putin. Motive:tatic prea obosit si uneori irascibil, mamica la fel, criza financiara si credite, dorinta de a mai zburda si noi... etc.
Intalnire 1 iunie. Dc e in IOR venim. Daca nu sigur nu putem ca week-endul asta sunt f ocupata. Sambata lucrez toata ziua- sunt in juriu la un concurs de info la Palat, duminica am musafiri. Daca va fi insa in IOR fugim putin de acasa.
Deci suntem pe listuta ,Ioana, dc ramane IOR. Dc nu ,nu venim. Doar dc se amana un week-end putem sa ne deplasam si in alta parte.
pisikuta spune:
REBIANA, imi pare rau...nu te mai incarca singura, copilul tau are nevoie de o mamica linistita si vesela. daca e sa fie, va fi si al doilea copil. varsta nu conteaza, ti o spun niste batranele mai vesele de pe aici, zau!
ptr sarbatoritii RAUL de matza kitty si Karla, La multi ani, copii!
ROZI: tinem pumnii ptr jobul tau, sa se rezolve cu bine. felicitari ptr evaluare! mi s a parut ca te vaz in w.e. pe la casa de cultura, cu o bucatica copil si o bucata tatic pe langa tine, in statie la autobuz. daca m am amagit, tre' sa ti zic ca ai o sosie in cta
ce faceti de 1 iunie cu vevericiu?
pe noi ne a invitat o prietena la un club, in portul tomis, unde se organizeaza un party ptr copii. ma duc, de dragul fetitelor prietene cu nana. nu stiu cum e clubul...
JO: imi pare rau ca iara dau navala mutzii aia la patei.. ce sa ti mai zic, bine ca mai poti sa razi. uite, asta e medicamentul de care ti spuneam la telefon: multi-tabs, imunokids 2 in 1. l a recomandat nanei ptr ca a facut, din toamna, n primavara, 4 viroze si o pneumonie. si o stii ca i predispusa la astm bronsic...
pe nana o cheama nora ioana, dupa cum bine stiti, carcoticilor. cred ca diana de la ioana i a venit. parerea mea...
zilele astea caut o jucarie portivita ptr ea, sa i o dam cadou de 1 iunie. ca i am mai luat si hainute, dar am fost cu ea la shopping si nu mai e nicio surpriza. nu ca nu i plac cadou hainele...asi! e ia o pauzare, ma! voi pe ce ati pus ochii?
pupam tot stupul, scuzati ca sint mai pe scurt, asa...
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
ioanaradu spune:
pisi ... merci ... o sa citesc si eu despre imuno-asta.
jucarie nu stiu si nu cred ca va mai primi, ca m-am saturat sa le strang de prin casa. el nu prea a fost pasionat de colorat decat sa manance creioanele, asa ca am luat o pauza. o sa mai incerc iar cu niste planse si niste culori. poate ... poate ...
A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Siuta spune:
La multi ani , RAUL! Sa-ti dea Dumnezeu Sanatate si Noroc!
Kitty, sa- ti aduca numai bucurii!
gaia.nevia spune:
La multi ani, Karla, sanatate, si numai bucurii!
bey, care umblati cu barzuka? Sa va fie de bine!
N-o sa uit toata viata cum a fost la Teo, am calculat, si am marcat. Nu eram prea sigura, am calculat cu un calendar de pe net dupa primele trei CM regulate din viata mea (cu Duphaston, si singurele...). Apoi, de luni (de marcat am marcat sambata) am plecat intr-o delegatie, si ma gandeam asa, poate am reusit, ma si simteam cumva, nu stiu cum sa zic, euforica.
Si am vazut fetelor o ditai barza. Alerga pe un camp, n-am mai vazut in viata mea asa ceva, cu picioroangele ei uriase alerga pe camp. Si atunci am stiut ca sigur-sigur. radeti daca vreti, da asa am simtit.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gabi78 spune:
Rebiana imi pare tare rau! Sa fii sanatoasa si sa fie cu noroc data viitoare!
La Multi Ani Karla sa fii sanatoasa si voioasa!
La Multi Ani Raul! Sa cresti mare sa fii cel mai bun baschetbalist sa ajungi la noi aici la echipa (ca sa iau bani frumosi si pun si pila daca vrei )
Am vazut gemenutii superbi! Si Doamne ce seamana toti trei!
Am vazut si Stefanut ...ochii si buzele de la mami si nasul si obrajii de la tati.
Barza???? O veni la Sherbi? Ca tu Roxi mai vorbeai cu ea odata, dar de mult nu mai stim nimic despre ea.
Sa il ajutam pe Andrei!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09
roxanici spune:
mai, nu e nici Sherbi, chiar azi am vb cu ea. Vrea si ea la intalnire, daca aveti nr ei dati=i de stire ca vine.
Da daca tot nu va intere asa de tare cred ca nici nu o sa va mai zic cine e, o las singura sa zica.
Si io am remarcat cum seamana cei trei iezi cucuieti dar io am observat si ca Elena e albicioasa ca o branzica si baietii is bronzati gata, ia zi, ii tii pe balcon mai mult?!
elyanne spune:
Neee... baietii sunt mai tiiingani... au alta culoarea pielii...
Ma io am vazut o poza pe picasa... dar sau daca imi dau seama cine-i cu ochelarii pe ochi
Vine barza la o mamica de titita ... acu sa n use supere mamica din dotare ca nu o recunosc (ela sa fie???)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica