Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani RAUL!!! sa cresti mare, sa fii sanatos si sa asculti de mamica ta cicalitoare si cam zuza!

Duamna Karla ... LA MULTI ANI!!!! sa fii sanatoasa sa te bucuri de puiul tau. pe la noi cand mai dai?? poze cu Luca nu servim?

si acuma ... buna de dimineata!

matei muceste. normal ... nu? doar avem 2 saptamani de la ultimii muci. sper sa reusim sa tinem in frau cu oscillo. ieri am fost in parc 3 ore. m-am bronzat ca tractoristii si ma ustura pielea de mor. dimineata l-am dus plangand la cresa: beu a pipiii!!! beu in pac!!! o sa-i scoata afara mai tarziu.
sambata seara s-a culcat la 23.30 (o exceptie de la regula). mergea prin casa apasat si numara pasii: tei shashu ... tei shashu ... unu tei ... tei dolo. apoi cauta gresie neacoperita si lipaia acolo ... ute mami ... fac baie! drept urmare ieri dimineata s-a trezit la 9. nu cred ca mai vedem curand somn pana la ora asta.

am vazut poze. frumoooosi gemanutii si surioara . elyanne deci gemenii acum sunt normali. asa se trezeste un copil ... la 6-7. ca ei au treaba!
domnu' teo seamana cu mami! clar!
micuta anastasia ... de ce-ai tinut-o mami ascunsa? ori ti-e frica de prea multi petitori? matei e fratiorul ei?

elyanne si ada sa va explic: "te cred ca si tu esti obosita, dar este o altfel de oboseala. eu conduc toata ziua ... si oricum nu e acelasi lucru cand dorm la hotel ... nu ma odihnesc." bla bla bla. si placa asta o aveam si cand stateam acasa, si acum ca merg la serviciu. domnu' radulici e obosit dom'le ... da?
totusi asta nu-l scuteste de la scos matei afara si nici de la spalat vase. ca si eu sunt obosita ... da? e un fel de razboi al nervilor.

A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! RAUL!
Sa ai in viata numai bucurii, sa ramai la fel de dragut si iubitor si sa stii ca ai niste parinti deosebiti care te iubesc mult!

LA MULTI ANI! KARLA!
Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de minunea ta si sa fii fericita!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Tare frumosi copii mai ai ELYANNE, sunt asa draguti cand ii vezi pe toti trei cum stau imbratisati si se vede pe fata lor ca se iubesc mult, ELENA este asa de grijulie si ii tine in brate pe amandoi, ce mai o imagine deosebita, sa va traiasca!

MENUET bafta cu reevaluarea!

MATEI sanatate multa si sa terminati odata cu mucii astia ca devin nesuferiti.

REBIANA pentru tine gandeste ca ai o minune si daca va mai fi sa fie alta o vei avea dar oricum bucurate din plin de ceea ce iti ofera in fiecare zi micutul tau, sunt clipe unice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

vine barza, vine barza!!!! ghici la cine?!?!?!?!

indiciul 1:nu la mine

va dau 3....zile de incercari sa vedem daca ghiciti

Ioano, da voi aveti muci si vara?!?! mei, ciudat soi mai sunteti.

Mergi la inceput

asta am facut noi vineri, sambata si duminica.
aseara am fost la un restaurant si la un moment dat mi-a spus mami fac caca si am fost la toaleta si a fost foarte incantat ca a fost si a facut ca oamenii mari, iar eu nu mai puteam de fericire, facem progrese mari.

http://community.webshots.com/album/572383512aDxbxD?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

Raul
Karla

Eu ajuns la sfarsitul saptamanii la Alex, cel putin asa sper. Pana una-alta am inteles ca operatiunea "chiloteii" continua, si nu prea ii uda, si vrea sa faca la "aia maie" (adica olita mare, adica wc ), olita nici nu intra in discutie

Daca tot a pomenit Roxanici, ia sa ma uit si eu la aratarile din primele zile

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

mai ROXANICI ai chef de glume.
pai sa vedem, cine te-a vizitat pe tine in week-end:parca TZUNA, deci aici vine barza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

mai ROXANICI ai chef de glume.
pai sa vedem, cine te-a vizitat pe tine in week-end:parca TZUNA, deci aici vine barza?

nope
Indiciul 2: e din stup (ca sa nu va ganditi ca o fi vreo vecina de-a mea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Va multumesc din suflet pentru urari! Poate inainte sa va multumesc ar trebui sa va cer iertare ca din pacate nu pot tine pasul cu voi!ahhh, de as gasi niste timp de vanzare... Ei, normal ca am oareshce vina ca nu intru nici macar o data pe luna sa va mai vestesc cate ceva... Dar ptr ca azi e ziua mea, ma iertati, nu-i asa?

mi_a adica Mihaela! Sunt cred ca prea marete cuvintele tale... va iubesc, stii asta!

Ce facem noi??? eeeeeei. Dar ce nu facem mai bine!??? si la ce nu facem inscriu cu brio: NU VORBIM! Copilul meu cel inteligent, frumos , etc etc nu vrea sa vorbeasca! e un mim perfect cand doreste sa se exprime! are limba lui cu accent englezesc (cred ca i se trage de la donald, pluto, chip si dale) pe care tocane in anumite zile de nu-l poti opri. rar cate un cuvintel! si daca il spune corect pe urma ia la rand toate posibilitatile de a pune accent pe diverse silabe si iese orice altceva! NU VREM OLITA! adica el! eu si ta-su stam cu randul...cand e vorba de el...o rastoarna si pa! NU RENUNTA LA BIBELE DE NOAPTE! i-am dat ceai si mi-a palit una cu sticla in cap de am zis ce e aia! si daca tot il refuz pleaca singur in bucatarie dupa lapte...asa ca e berbec rau!
In rest e un copil minunat!

Va promit ca zilele ce urmeaza ma invrednicesc cu poze!

Va doresc tot binele din lume, ganduri frumoase si sanatate!

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cum facem cu intalnirea de 1 iunie?

Ramane pt. 31 mai... sau we urmator? Unde, cand, cum, cine

Tineretului a fost, Herestrau a fost... merge IOR?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput