Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (119)
Raspunsuri - Pagina 5
Rebiana27 spune:
Fetele mele dragi.. multumesc pentru gandurile voastre bune! Conteaza sa stii ca ai suport moral si ca nu esti singur..
Plang intr-una desi stiu ca-mi fac mai mult rau decat bine si, uneori, doar privindu-l pe Luca imi mai trece. Mi s-a spus ca am uter bicorn si ca aceasta a fost cauza pierderii sarcinii... mi-a spus ca a fost o minune ca am dus-o pe prima pana la 36 de saptamani (iata, deci, motivul pentru care am nascut mai devreme de termen). Asta ma ingrozeste si ma face sa nu mai reusesc sa regasesc optimismul pe care-l aveam candva..
Va pup si va imbratisez.. voi incerca sa va citesc seara de seara.
I can't fake with dignity so i'll not try!!
gaia.nevia spune:
Kitty, la multi ani lui Raul, pentru maine! sa fie sanatos, fericit si sa va bucurati de el si cu el!
Eliana, sunt niste frumosi si scumpici piticii tai, sa fie sanatosi!
Avantaj tu, ca ii poti culca la varsta asa mica singuri in camera pe amandoi. Mie mi-e frica de ce idei ii pot veni lui Teo, si Radu sa nu poata se se apere, asa ca nu am curaj sa ii las singuri mai mult de 2-3 minute.
Acum cateva zile (eram cu ei in camera, dar nu m-am bagat, sa vad pana unde merge distractia) Teo il calca pe mana pe Radu sa vada cam cat il doare. asa ca...
cred ca ai tai se scoala mai devreme tocmai pentru ca stiu ca e timpul lor de explorat pe cont propriu...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
radcarmen spune:
Eliana, asa cum am mai zis, sunteti tare tare faini, de la pitici la parinti, o familie frumoasa. Sa fiti sanatosi!
Roxana, e din ce in ce mai fain fotbalistul desenator. Abia astept sa pui un filmulet sa il aud si vorbind.
Rebiana, daca Dumnezeu va vrea va va mai darui un pui mic. Pana atunci incearca sa te linistesti, sa iti recapeti optimismul si sa te bucuri de Luca, fara sa pierzi noutile ce vi le ofera zilnic.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
radcarmen spune:
La multi ani Raul de Kitty!
Sa fii sanatos si sa devii un om de nadejde si un sprijin parintilor tai extraoridinari!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
menuet spune:
Rebiana imi pare tare tare rau pentru bebe.Nu deznadajdui...sunem langa tine
Eliana-lasa mamai nu ne te necaji,,,o sa iei si carnetul nici nu ma indoiesc de asta
Kitty-La multi ani pentru Raul....sa aiba parte de tot binele din lume ca de parinti extraordinari si o surioara gingasa si pusa pe sotii are dejaLa multi ani!
Gaby-sarumana!Pup Tudorasca si burticutz
Ada-insanatosire grabnica la puiuti
Despre noi...am revenit acasa dupa un nou weekend petrecut cu veveritza noastra.Ce repede trece timpul cand suntem cu ea.E o dulcica.Repeta din ce in ce mai multe cuvinte, este foarte sociabila, isi imprumuta jucariile,se joaca frumos...sunt tare multumita de ea si de bunici implicit ca se ocupa de ea.Mai nou spune despre o persoana ca e ''mumos''dar cand zice o face asa cu tot chipul....nu stiu dc intelegeti ce vreau sa spun.
EU am dat REEVALUAREA! Eu zic ca am trecut cu bine peste ea..ramane sa vad rezultatul.Saptamana asta sper sa aflu.
Cam atat penru moment!Pupic
Varsta Veveritza
mi_a spune:
Buna seara, mamici de albinute si bondari!
Eu sunt o mamica fericita se strumf, dar am intrat la subiectul vostru ca sa-i transmit colegei voastre de club si prietenei mele Karla32 La multi ani si multa sanatate, bucurii si impliniri pe toate planurile.
Vreu sa va spun ca am cunoscut-o personal pe Raluca atunci cand Luca scump si iubit a implinit 2 ani, dupa mai bine de un an si jumatate de corespondat prin PM si vorbit la telefon. Mi-a confirmat ceea ce stiam deja, anume ca e un om deosebit, altruist si generos, un om cum rar intalnesti si pe care daca ai norocul sa-l cunosti, e important sa-l pretuiesti la adevarata sa valoare.
La multi ani inca o data, scumpa mea prietena !
menuet spune:
Am intrat in concursul cu ratusca.Puteti vedea poxele noastre aici
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=1" target="_blank">Concurs ratusca mea
pozele noastre men1. si men2.
Varsta Veveritza
Kitty spune:
La multi ani, puiul meu drag, Raul!! M-ai intrebat astazi care au fost cele mai fericite momente din viata mea. Momentul ca in care te-ai nascut tu - si te iubeam dinainte sa te "cunosc" - a fost cu siguranta unul dintre ele! Sa-ti ramana lumina din privire peste ani si sa te vad implinit!!
La multi ani, Karla, sa ai o zi senina si sa te bucuri de toti cei dragi!!
Multumesc de urari fetelor,i le-am citit si a fost din nou impresionat, e atat de usor de bucurat "copilu ata a notu" - cum ii spune Giulia.
Grozavi cei trei muschetari ai tai, Elyanne, de fiecare data ma mir cat sunt de frumosi!!
Rozi, felicitari pentru examen si momente frumoase cat mai multe cu Veve sa aveti!
Rebiana eu cred ca o sa vina puiul mic pe care il asteptati, acum uita-te la Luca si clateste-ti ochii plini de lacrimi cu dragalasenia lui!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
roxanici spune:
La Multi Ani jemanutilor Raul de Mures si duamna Karla!!!!!
sa fiti sanatosi si voiosi ca zapaciti stiu ca sunteti
mei, io aseara cautam sa vad daca Andra a pus poze cu iedutzu ca n-am fost pe faza si m-am uitat in albumul cu pozele din primele zile....doooaaamneee ce aratari, nici nu ii mai recunosteam
Rebiana, nu iti pierde speranta, asa cum a fost posibil sa il ai pe luca, probabil se mai poate si un fratior/surioara. Nu te lasa prada fricii.
elyanne spune:
La muuuuuulti ani, Raul!!!
La muuuuuulti ani, Karla!!!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica