Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
flowerbee spune:
A propos de job, mie nu imi e deloc dor, dar de azi m-am hotarat sa vin la birou cate 3 ore pe zi (intre doua mese)pentru ca sotul meu are nevoie de ajutor. E o perioada mai aglomerata. Bine ca biroul e la 5 min de mers pe jos, in drum spre parc
. La serviciul meu nu m-as duce deloc. Deci va scriu din campul muncii. Fata papa pe la 2, asa ca mai am timp.
Daiopri
.
Lisam si eu vreau inghetata de casa. O pun pe mama sa faca.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_ea Cami, asa e, nu se primeste alocatie in luna in care s-a nascut copilul. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat Delu Prichindelu' Prichinduta |
....Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
Anculet spune:
Hello!
Caldura mare fetelor,deja am 27 grade in dormitor cu geamul deschis largggg.Usa nu pot s-o deschid ca s-ar face curent,aer conditionat ioc...dar suportam bine
.
Eu mi-am ridicat banii pt cresterea copilului jumatate din ce ma asteptam eu,dar cum m-am informat n-are legatura ca am nascut in feb,pt ca se calculeaza de cand mi-am suspendat contractul de munca,adik jumatatea lui martie.Asa ca am luat banii pe jum din luna martie si aprilie toata luna.
Intrebarea mea e: indemnizatia o s-o primesc tot timpul cu o luna in urma?Adik pt luna mai o sa o iau in iunie?Sau in iunie iau si luna mai si iunie?
Sper ca m-am facut inteleasa,ca din cauza caldurii ma exprim cam incalcit
.
fetele vesele
Alexandra Maria- 02.02.2009
IRINA.C spune:
Anculet dc nu ai AC ca si mine nu mai deschide geamul ziua in amiza
ca afara e mai cald ca in casa si intra aerul cald, din pacate.Mai bine cu el inchis si cu o draperie chiar, decat cu el deschis.Incearca macar.pup
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Ciufik spune:
Arriel, Andrei are 4 luni si 3 saptamani si de saptamana asta se cam tine de un program. Se trezeste la 8 dim
, pe la 11 iesim afara vreo ora- ora juma, pe la 2 il adorm, doarme cam 2-3h, iesim iar afara pe la 5-6 pana pe la 7-8, la 8 juma baita, la 9 juma-10 adoarme si se mai trezeste la 1 juma
(in noptile proaste, pt mine
) si la 4, pe la 6 incepe foiala, il pun pe burta si mai doarme pana la 8. Afara nu doarme mai mult de 30 min.
Ce am obs eu cu picii astia, adica cu al meu, ca tb sa fii perseverent. De ex acum l-am adormit dupa ce a palavragit incontinuu 40 min cu sfarcu'
si pe mine ma luase un sooomn si el nimik. inainte renuntam, il lasam sa mai oboseasca, dar de cateva zile, insist si pica ca ii e somn.
la fel si cu statul in scoica/carut unde urla, am perseverat si am castigat. s-a obisnuit mititelu,.
Ledi - nici mie nu mi-e dor de job, dar deloc. Eu as vrea sa plec intr-o vacanta in Turcia, de ex, la UAI cu copilu' dupa mine, DAR copilu' sa doarma cand vreau eu, sa nu fie marait, sa stea singur pe sezlong pana fac eu o baie in piscina
. Vise, taica, vise.
Ciufik spune:
Azi e ziua nepotelei mele - ANA, care e o zana de 2 ani si care il iubeste mult pe "ANDEI". e foarte haioasa cum il striga si andrei normal ca nu-i raspunde, inca
, si ea striga si mai tare, are impresia ca nu o aude
.
Anuska! - http://community.webshots.com/album/572283140VaVsAw
IRINA.C spune:
La multi ani Ciufik!O stim pe Ana din pozele de la masa de Craciun!si a 2 zi tzac pac cine nastea???Ciufik!Si am mai vzt -o si cand a fct Andrei 1 luna, este o frumusete rara fetita aceea.Sa va traiasca!
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Porumbita spune:
eu sunt racita... nu stiu de unde papauci am lat iar virusu da ma oftic...
sper sa nu ia si bb....
am dat o fuga la baby expo... slabut rau de tot mi s-a parut... cel putin la haine....
vroiam sa va intreb pe fetele care ati recomandat inglesina trip /red] e carutu vostru principal? sau mai aveti unu? am vazut la targ cum arata, i s0a parut f fain, usor, dar ma intreb dc e practic si la iarna cand bb nu are inca un an, deci nu o sa mearga cine stie ce (dc o merge) si dc bb o sa aiba loc in el pana la 2-3 ani cum zic ei...
am vazut si inglesina ziggy care e de 2 ori mai scump dar mi s-a parut ff fain... si nu stiu ce sa fac... finantele nu sunt grozave acum
dar nu vreau sa iau un carut si sa constat ca peste 5 luni tr sa iau altul...
voi ce perere aveti: inglesina trip sau inglesina ziggy [/red]
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C La multi ani Ciufik!O stim pe Ana din pozele de la masa de Craciun!si a 2 zi tzac pac cine nastea???Ciufik!Si am mai vzt -o si cand a fct Andrei 1 luna, este o frumusete rara fetita aceea.Sa va traiasca! POZE BOTEZ ANDREI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita ![]() |
multumim
.daaa, eu nasteam
?noi ne-am vazut si pe 26, nu numai pe 25 si pe 26, adica in ajun
mama, parca s-a intamplat acum 1000 de ani.
Porumbita spune:
oxigen noi am luat girafa, la baby expo e un pic mai ieftina; sa vedem acum ce succes are; eu zic ca e ok sa comanzi de pe net;
leditia eu sunt intoarsa de multisor in campul muncii (de acasa am inceput cand avea bb 8 zile) si la birou de cand aveam o luna; doar ca e eu am flezxibilitate mare... insa cu criza asta nenorocita tr cat mai rapid sa reincep sa ma duc zilnic la birou si imi e groaza de ideea de bona la cate citesc/ aud (pana acum cand am lipsit a stat sotu, mama sau ff rar soacra, dar am lipsit max 6-7 ore odata); plus ca mi se par scumpe