Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
DarkBendis spune:
'neata, ,neata!
Am aparut de dimineata ca azi avem o zi plina. Pe langa "cele obisnuite" azi asteptam trupa vesela de mamici (romance) si copilasi, deci va trebui sa adun nitel prin casa. Si ieri am avut musafiri, pe sora lu' tati, care locuieste in Olanda si care ne-a adus branzaaaa
E prima data cand il vede pe bebe si tare incantata a fost.
Irina
si multumesc
. Intr-adevar sunt o fire optimista (desi sunt adepta genului gotic
), si ma bucur, cum se zice, "din orice si pentru orice"...si incerc sa iau viata ca o aventura continua, in care mereu se intampla lucruri interesante, din care mereu invatam sau ne alegem cu ceva nou (ma rog, si cu suturi in fund uneori da' si alea mai trebuie din cand in cand). Mi-ar face mare placere sa va intalnesc, sa ma intalnesc cu cat mai multe dintre fete si licurici, noi vom ateriza in Cluj in septembrie (eu sunt din Zalau) - poate faceti si voi o vizita in Ardeal 
Daiopri, felicitari pentru botez
si sanatate multa la pisoiasii tai
Tu cum mai esti, sper ca lucrurile merg inspre bine 
Ariya, felicitari pentru comuniune. Da' eu zic ca nu e cazul sa tina Anamaria dieta. E prea mica, e in crestere, are nevoie de toate grupele de alimente (iar dieta South Beach e foarte low in glucide, carbs etc), daca e nevoie sa slabeasca un pic neaparat trebuie vorbit cu un nutritionist (ti-as recomanda unul
da' e prea departe de voi). Ma gandesc ca un regim cu multe fructe si legume, mai putina paine, fainoase, cartofi, dulciuri etc si muuulta joaca si miscare e ceea ce ar avea ea nevoie. Pentru noi la micul dejun eu m-am gandit la omlete+bacon, ou fiert cu salata, chestii de astea. Mai fac si eu research sa vad ce si cum.
Ciufik, sper sa doarma si jupanul Mister in timpul zilei...mai mult de o ora odata. Bine e si asa, dar nu prea ajung sa fac prea multe in casa (desi am devenit experta in a-mi bea ceaiul cu o mana, de a scrie la calc in timp ce cant Iepurasu'n iarba, sau recit Zdreanta cu intonatie
)
Delia, pe noi ne-au intepat de 3 ori
da' aici la 4 luni se fac mai multe: diftero-tetano-pertussis polio Hib, PCV (anti-pneumoccocal virus sau cum mama lui ii zice) si anti-meningita. Da macar stim ca am scapat pana in ianuarie. Si eu il iau pe bebe cu mine in pat dupa ce se trezeste in jur de ora 6... sa facem somnul de-al doilea cu totii.
Lisa, tu cu inghetata ta...
(zgomote a la Homer Simpson) 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
fetele
antonia mea se trezeste dimineata pe la 9, sta cu mami si mananca se joaca se schimba si apoi la 10 ... sau cel tarziu 11 pica ir la somnic ... si baga pana la 12-13 cu intreruperile de rigoare caci noi inca mai avem putin colici ... asa ca eu dimineata sunt destul de bine mai ales acum dupa botez cand a inceput sa doarma mult mai linistit
dar dupa amiaza e mai greu ca sta mai mereu treaza si se plictiseste daca nu te joci mereu altceva cu ea
dark esti o simpatica 

Camelia
Leditia spune:
Voua nu va e dor de job?Eu ma plictisesc rau de tot si mi-e dor de vanzoleala aia de la job,de alergatul ala de dim sa ajung la timp,de numaratul orelor pana la sfarsitul programului..de a interactiona cu oamenii..etc etc..
POZE CU NOI
de David Christian
DarkBendis spune:
Ledi, NUUUU mi-e dor deloc de job 

Dark Bendis
Our Goblin Prince
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DarkBendis Ledi, NUUUU mi-e dor deloc de job ![]() ![]() ![]() ![]() Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) ![]() Our Goblin Prince "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Mda,inseamna ca doar eu is cam defecta.

POZE CU NOI
de David Christian
DarkBendis spune:
Nu, inseamna ca mi-s eu satula de ErBiEs si ma bucur sa nu mai am treaba cu ei o bucata de vreme... iar daca reusesc sa-mi gasesc altceva de lucru pana in octombrie sa nu mai dau deloc pe acolo, doar in scopuri pur personale 

Dark Bendis
Our Goblin Prince
Selene_Bunny spune:
Ledi, ai timp liber?
Vino la Cluj, ca ti-l ocup io... ![]()
cami, tare as vrea sa primesc si io alocatia... Ca deja am 10 milioane in "cont", din ianuarie si pana acum... Macar ca intentionez sa i-o pun in Kid Contul deschis la BT...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Ledi, ai timp liber? cami, tare as vrea sa primesc si io alocatia... Ca deja am 10 milioane in "cont", din ianuarie si pana acum... Macar ca intentionez sa i-o pun in Kid Contul deschis la BT... Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png Am adus pe lume o minune! Lucrusoare de daruit |
N-am mult timp liber,doar ca ma refeream la altceva.Mereu e cate ceva de facut in casa,in caz ca doarme David si cand e el treaz stau numai cu el,dar eu ma refeream la altceva.

POZE CU NOI
de David Christian
Arriel spune:
Iulia multumesc
. Incerc sa nu ma stresez prea mult.
Ciufik la voi cat a durat perioada de marait? Oricum, e incurajant ca se termina la un moment dat. Eu ma imbat in ziua cand fi-mea va adormi singura in patut...![]()
Mai m-ati facut curioasa cu girafa asta, cred ca o sa o iau si eu.
Selene, da greu se mai misca astia de la Cluj, ei nu se gandesc la bietele mamici ca au totusi nevoie de banii aia? Aici am depus actele in februarie iar in aprilie am luat banii de trusou si alocatie...
Ingrid, noi am comandat multe produse pe net si a fost ok si rapid, dar numai pe sit-uri romanesti.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Arriel spune:
Leditia si mie mi-e dor de job...Mi-e dor sa mai fac si altceva decat sa stau cu bebe, cum ai spus si tu sa interactionez cu oamenii, sa ma imbrac frumos (ca m-am saturat de haine sport), sa ma fardez, parfumez, si sa-mi pun mintea la contributie ca simt cum ma tampesc pe zi ce trece...
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712