Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 7
Ciufik spune:
Porumbita, habar n-am. Eu am un carucior mai mult de iarna
, de la ABC Design, greuuu, de 16 kile, fara Andrei. Ce sa zic, e f bun, daca are cine sa mi-l care, altfel...naspa.
Nu cred ca exista caruciorul perfect.
Dc ii vezi utilitatea pe termen mai lung celui mai scump si ti-l permiti, cumpara-l. Pana la urma e o investitie. Bebe va sta in carut si la 2 ani, va dormi in el, deci e imp. sa se lase spatarul cat mai mult.
IRINA.C spune:
Porumbita si cum e girafa laudata??Moale rau? si cat costa???si mai au domne???sa fie pt tot poporu'!!!!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
roxanaz spune:
Porumbita, clar zippy daca iti permiti. are si multe huse (la fel ca si liteway, ca l-am luat eu ieri si-s tare incantata, husa de iarna are si gluga, e captusita bine, plus cea de ploaie). trip nu are husa de iarna din cate stiu eu.
Patricia, drum buin la oltenia! sa fiti cuminti.
Andreea, parerea mea e sa va duceti in turcia la UAI.... e simplu de tot cu bb micutel. plus ca relaxarea va fi de partea ta ![]()
nu va mai zic ce face Eva ca e sora cu |Andrei al Irinei... acu cica doarme. da' doarme si fra-su asa ca imi vine sa ma pup! ![]()
maine planuim o iesire pe o plaja salbatica.. cine mai vrea? ![]()
kristinuz spune:
alexandru a racit

are rosu in gat ii curge nasu si tuseste

...imi vin sa mor de ciuda...e a doua oara cand bag antibiotic in el
http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX
bebe Alexandru Gabriel-31.01.2009
RalucaAlexa spune:
salut si de la noi! bebe doarme la mama luiin brate si eu scriu cu stanga.. ![]()
bee - o soltie la problema ta ar putea fi cerealele - introduse la masa de dimineata sau seara cum vrei - i le poti da cu lingurita (ca sa nu-i dai bibe) si sa continui sa ii dai san. Cerealele au aport caloric mai mare si poate asa ia si matza mica in greutate fara sa renunti laalaptat. mie mi-a zis pediatra sa le introduc la 4 luni pt ca Picu meu nu se mai satura si pt a nu-i da bibe - ca el oricum papa si bibe ca nici asa nu se satura e partea a doua.
vorbeste si cu pediatra ta
daiopri - tu ce faci?? ce mare e pisoiu tau :)) al meu are atatea kile la 4 luni si 11 zile... 
billy - ce de mult nu te mai vazusem, chiar ma intrbam ce faceti...
irinaC - poate il sacaie dintzisorii?!?
dark - felicitari pt mistermister :))
si tie cristi pt noile realizari ale lui carol
ledi - stiu ce spui. si mie mi-e dor de oameni si vanzoleala si a-mi pune capul la contributie... dar nu mi-as lasa Piculinu pt nimic in lume!!! fiecare realizare a lui e mai ceva ca orice promovare :)))
mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
Anuc spune:
Pup gasca!
Sa vedeti! eu sunt iar pe un varf de panica...ca asa e la mine, cand sunt optimista, cand ma duc la fund cu moral cu tot...
Deci, ma pune mama lu Han Tataru sa-l cantaresc pe Filip, ca deh,mai avem o saptamana si vine bilantul de 4 luni...si stupoare! Flacaul meu pe care-l lauda toata suflarea ca ce bine arata si ce frumos creste...a luat in 3 saptamani...150 grame. Mi s-a facut rau instantaneu...Eu v-am zis de luna trecuta ca nu-mi place cum se prezinta la cantar. Ca sa recapitulez: in prima luna a luat un kil si ceva, in a doua un kil, in a treia 750 grame (dar in ultimele 20 zile din luna a treia a luat doar 250 gr), iar acum in a patra abia a luat 150 grame in 20 zile...am intrat in panica rau. L-am sunat pe al meu sa-mi ia lapte praf...A incercat el sa ma linisteasca, am vorbit si cu dra noastra draga care mi-a zis sa nu trec inca pe lapte praf, sa-l mai las, ca asa fac astia de iau bine la inceput. Ii fac de ieri proba suptului. Papa baiatul meu cate 50-70 ml la san, dupa care (eu care-l lasam pana acum asa, ca nu stiam cat papa), ii mai dau acum si muls cu biberonul. In total nu mananca mai mult de 110 ml la o masa. are mese si de 70 ml. Acum nu e ff relevant ptr ca este inca racit un pic, e pe antibiotic si probabil ca ii afecteaza si apetitul, dar el nu a luat f bine nici inainte de a fi racit, ca m-am mai plans eu la voi.
In concluzie, nu stiu ce sa fac...il las asa? cat? ii bag completare? cereale?...E un copil vesel, vioi, dar vad ca dupa 50 ml e satul. N-ar fi asta problema, dar nu ia nici in greutate....Offfff!!!
Daca nu incepe sa ia in greutate, ma duc la balamuc...
Irinuco, stiu, sunt restanta cu pozele, dar nu fac toata ziua decat sa ma aolesc si sa oftez, n-am avut chef de nimic...o sa incerc sa va trimit azi.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Andreea, parerea mea e sa va duceti in turcia la UAI.... e simplu de tot cu bb micutel. plus ca relaxarea va fi de partea ta |
Rox, l-am dus in turcia la UAI cand avea 9 sapt la mine in burta si i-a placut
. Dar acum mi-e frica sa nu se imbolnaveasca si sa nu ma inteleg cu aia pe acolo. La anu', dc o fi un mancacios nepretentios, il duc. Anu' asta Mamaia "scrie" pe el.Mai pov. despre Eva.
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Porumbita si cum e girafa laudata??Moale rau? si cat costa???si mai au domne???sa fie pt tot poporu'!!!! ![]() ![]() ![]() |
e mai incantat momentan de un inel cu zdranganele (6 lei)
eu nu pricep de ce sunt mult mai ieftiine la exo unele jucarii care le-am vazut si in mini blue si pe siteuri pt bbii
la sophie era lista de asteptare pe ageda tipei aleiea de la dinobebe.ro
Ciufik spune:
Anuc - relax!
Pai, nu zisei eu de andrei al meu ca in 3 saptamani a luat 270 gr? Sapt viitoare face 5 luni si sunt curioasa sa vedem cum ne prezentam dupa 1 luna.
Si noi am luat in primele 3 luni cum ati luat voi, in luna a 4 a nu mai stiu exact cat a luat, dar a avut muci si a scazut 200gr pe care le-a recuperat rpd (sub 1kg sigur, parca 600gr). Si acum avem muci de 1 sapt si cand am fost cu el la dr-marti- si l-a cantarit si am vzut un plus de doar 270 gr in 3 sapt, dr a presupus ca iar a scazut. Dc a scazut 200 gr, e ca si cum ar fi luat in 3 sapt 470 gr, ceea ce e f bine pt varsta asta.
Mai asteapta un pic cu laptele praf, sa ii treaca raceala si il cantaresti iar si vezi atunci ce si cum.
Porumbita spune:
revin
e belea girafa sophie
e usor de tinut in mana (o tine de gat) si roade de zor la cap...