Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 22
eli spune:
dark, faina metoda. impusti 2 iepuri dintr-o lovitura, miscare si copil la aer. succes in continuare.
legat de slabit, eu inca nu m-am fixat pe o dieta. incerc sa mananc cat mai sanatos. miscare, am dvd-uri de la un coleg de-al sotului, ma infasor cu folie si fac turbo jam 40-60 min, depinde cat timp am sau cat ma tin inchieturile. cand stau mai pun cureaua de la slender shaper http://www.interwood.com/a/p/slendershaper/SlenderShaperDetails.shtml (nu stiu ce rezultate va da, dar face bine la psihic.
la cat mai multe kg in minus
Aalina spune:
hai ca vin la o cafea.
Noi suntem pe aici, va citim, doar ca imi e lene sa scriu. Am fost si raciti saptamana trecuta asa ca nu am avut chef de nimic. L-as lauda pe Fabian da imi este sa nu ii treaca
De cand am venit din plimbari e un copil atat de cuminte incat incep sa imi fac griji. Doarme ca de obicei de pe la 21 pana la 3-4 cand papaceste repede si somn la loc pana la 6. Si peste zi vad ca a inceput sa doama mai bine si parca nu mai solicita atat de multa atentie jucandu-se si singurel. De mancat mananca insa ziua tot la 2 ore asa ca luam masa pe unde ne aflam. Mai ales ca luna asta a luat numai 500 g. La 3 luni are 6400.
Va multumim de urarile de 3 luni. 
Si eu de luni am zis sa ma mai domolesc cu mancarea si am scos dulciurile si painea iar in rest incerc sa le combin cat mai putin. Deocamdata nu sunt pregatita psihic pentru o dieta stricta. Cand ne-am diversifica o sa incerc sa fac ceva. Pana ataunci insa sper sa ma linistesc cu bagatul dulciurilor non stop.
Am fost si am stat la tara la aer si tare bine a fost. In rest iesim afara mai pe seara cand nu e atat de cald. Vrem sa facem si o vizita la Cluj si eu una abia astept. Pana la urma anul asta nu cred ca vedem marea asa ca cele care ajungeti pe acolo pupati-o si din partea mea.
Am vazut poze de copii frumosi foc. Si filmulet de Ochila nazdravan.
Lisa tortul tau era tot ce imi lipsea la determinarea mea de a renunta la dulce ![]()
Fetelor spor la slabit! Hai ca primele zile sunt mai grele, dar trec!
anca_ spune:
Buna fetelor,
Noi am revenit din mini vacanta acu cateva ore, rupti de oboseala...acum ne mai trebuie o vacanta sa ne odihnim dupa asta
..Am fost cu un grup mare de prieteni, 24 familii pe o insula din apropiere, am prins o vreme super si ne-am distrat de minune. Pacat ca maine e zi de serviciu, ca tare bine mi-ar fi prins o zi de odihna.
Am pus cateva dintre pozele facute aici: http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/Orcas2009#
Plec la somn, la mine e 10:30pm, va citesc maine dimineata.
Iris2002 spune:
Buna dimineata mamici,
Imi fac mea culpa si promit sa va "vad" mai des....
La noi a fost o noapte cu tunete si fulgere, fetele au draperii care nu lasa deloc lumina sa patrunda in camera si au dormit super, insa Paul si cu mine suntem franti
!
Roxana, asa e, stiu ca nu pot sa fac nimic, insa problema e ca de trei saptamini scade asa drastic, fix de cand lucrez. Ii dau inca lapte de la mine, dar trebuie sa completez acum cu lapte praf, si nu imi place. Oricum o sa merg inainte pina la ultima picatura. Stie cineva de la cat lapte praf nu mai trebuie dar vitamina D?
Edinutza
, ma bucur sa te vad.... ai dreptate, ma ambitionez sa dau jos ca nu se mai poate! Ai poze cu Ainoa
?
Billy, ma bucur sa aud si de la tine.
Am intalnire cu un client la 8 asa ca la munca.
va pupacesc si o zi frumoasa
flowerbee spune:
Fetelor, eu am intrebat-o pe dr noastra daca putem da drumul la A/C si mi-a spus ca da, insa nu direct pe bebe. Mai intai dai drumul la A/C in camera in care va sta bebe, temperatura sa ajunga la 22-23 grade si abia apoi il aduci pe bebe. La fel cu A/C din masina: mai intai racoresti masina (daca ai climatronic, chiar stii ce temp este) si apoi il aduci pe pui in masina.
Si eu vreau cu bebe la mare, dar prin august. Dr mi-a zis doar o ora pe plaja (dimineata intre 8 si 9 si seara), in rest bai de aer. Prietenii ne spun ca de la aerul de mare, bebe papa asa de bine...are pofta de mancare...
Alina, eu visez la Belgia, dar prin toamna. Mi-e asa de dor...Pentru mine BXL a fost o a doua casa, un loc in care m-am simtit bine, alaturi de prieteni buni!
Am vorbit cu Bebelusi. Saracuta, e bolnavioara, a facut o viroza care a debutat cu diaree iar acum nici nu poate vorbi, ii era tare rau ieri. Sa dea Domnul sa ii treaca repede-repede!
Irina, unde esti? Ce face Ochila?
Hai ca fug, azi avem doar o secretara si nu facem fata!!!!
Pup fetele
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
bpaula spune:
Buna dimineata fetelor, sa aveti o zi usoara la dieta.
Si eu ca si Aalina sper sa scap de nesuferitele de dulciuri pentru ca datorita lor am ajuns asa mare acum. Am inceput la botezul lui bebe de la 5 saptamani si nu m-am mai oprit
Sper ca macar de rusinea voastra sa reusesc.![]()
Szmonic din cate stu era venit in tara si nu stiu cat timp are de internet acum.
Si vroiam sa va mai intreb. Cum va descurcati cu tantarii? Cum ii omorati sa nu piste pe bebe? Noi incercam sa ne punem plase la geamuri ca nu avem, dar pana atunci tot vanam la tantari in casa. Si tot ne mai scapa cate unul si il pisca 
ariya spune:
'neatza!mie mi-e rau,de aseara ma doare cumplit capul,iar acum mi-e si un pic de greata...stiti ce pot sa iau de cap?paracetamol?daca iau paracetamol ,nu scade productia de lapte?
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
roxanaz spune:
neata repede repede pe fuga
Dya, la 26 de grade rochita si sosete scurte sau pantalonasi scurti si body. si palariuta. si dat cu crema. aer conditionat la cat vrei tu ca sa iti fie bine, nu sa bata pe copil si e totul ok. nu o sa raceasca. mai rau e daca e excesiv de cald.
Iulia, spor la bagaje!
Andreea, e ok la amiral. e si plaja buna acolo.
Vero aaaahh vreau si eu la Bruges!!! mor dupa orasul ala!! sa
va fie de bine plimbarea!
Porumbita, lasa ca e ok o singura inghetata abatere in prima zi..... azi o sa fie mai bine!
Eli, nu cred ca Florence o sa faca varsat. are inca anticorpi de la tine. super program aveti seara!! Stef cum mai e?
Iris, depinde ce zice medicul, aici se recomanda vit D chiar daca bb e hranit cu formula. cel mai bine intrebi pediatrul.
Ruxandra, ia paracetamol si daca nu mai poti ia si un algocalmin. sper sa treaca durerea de cap!
ma duc sa fac si capitol nou
ingrid70 spune:
Eu stiu ca diferenta dintre temperatura din camera si temperatura pe care o setam la A/C nu trebuie sa fie mai mare de 5 grade pentru ca altfel nu e bine pt organism ,cand iesim afara sau cand venim de afara.Pentru mine 22-23 de grade sunt f putin si iarna si vara, dar fiecare cum doreste. Iarna pot sa rezist confortabil pana la 23 de grade de frig si vara pana la 27 de grade de cald.Cu tantarii am rezolvat-o cu o lampa care atrage tantarii si-i electrocuteaza. Lampa am luat-o de la Penny, este de interior si a costat aproape 30 de lei. Ca noi stam langa Dunare, dezinsectie nu s-a mai facut de tshpe ani si tantari sunt la greu, de-aia altoiti!
Sa stiti ca atunci cand am fost in Grecia si erau niste calduri infernale (la sf de iunie), noi ne dezbracam de cald si grecii se imbracau. Daca observati la popoarele care locuiesc la caldura, ei nu se expun cu pielea goala la soare (arabi de exp). Daca te imbraci cu haine din materiale vegetale naturale, groase, cu maneci lungi, largi pe corp, intre corp si tesatura se face o perna de aer, iar corpul regleaza mai usor temperatura si nu iti mai este asa de cald, pe cand daca expui direct la soare sau fara acesta posibilitate pt organism, el suporta mai greu temperatura pentru ca face eforturi mai mari de a raci corpul si de a-i mentine temperatura de 37 de grade.
Am experimentat si eu sistemul lor si functioneaza, asa ca atunci cand bate soarele f tare imi iau o bluza din in cu maneca lunga.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009