Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
Ciufik spune:
ei, hai ca m-ati bulversat de tot
.
Eu zic "plaja" la nisip, nu la "stat la soare", ca la soare nu o sa-l tin sigur. Va sta sub umbrela si am luat si un cort paravant si cu protectie UV (inca nu l-am desfacut/instalat, asa ca nu stiu cum e ca inaltime/largime).
Intrebam cum imbracat, pt ca nestand la soare si stand f aproape de mal (ca asa intentionez sa stam) ii va fi racoare. Rox si eu ma gandeam tot la body, de preferinta alb sau costumas de care zici tu ca are Eva, are si Andrei 2, deci m-am gandit bine
.
Uitasem ca poate sa stea pe sezlong
si ma gandeam ca dc adoarme sa nu-i fie rece pe nisip, dar acum m-am linisit
. Carut in nisip - nu, sau mai bine zis carutul meu mega in nisip nu, ca nu-l mai scot.
Am intrebat de vit D ca stiu ca parerile difera si de la pediatru la pediatru. Deci, ce fac ![]()
Noi ne dam si acum cu crema de protectie, de la Avene, cu SPF 40, tot pe asta o sa o iau si la mare.
Multmesc pentru raspunsuri
.
Rox o sa stam la Amiral in Mamaia. Imi notez nr voastre de tel (Ledi si Cami) si sper sa ne vedem.
Iris
imi pare rau ca scade productia.
tot respectul pentru efortul pe care l-ai facut ca Nathalie sa beneficieze de lapticul tau pana acum. Eu nu cred ca eram in stare.
In ceea ce priveste AC-ul, eu o sa incerc sa il obisnuiesc pe Andrei si cu caldurile astea, ca in caldurile astea isi va duce viata, deci cat mai putin AC. Noi ne-am nascut in alte temperaturi, de aceea suportam greu caldura, insa pe ei, asa cum vrem sa-i calim la frig (mie nu prea imi iese
, dar incerc sa ma temperez in a-l infofoli), trebuie sa-i obisnuim sa suporte usor caldura.
dobreclaudia spune:
Si eu ma intreb daca pot sa dau drumul la aerul conditionat cand bebe este acasa????
chiar daca o tin in alta camera imi este cam frica de aer...si mai ales cand venim de afara de la caldura mare si intram apoi brusc la aer rece in casa
Puiul meu a plans azi rau de tot aproape 10 min. dar numai tipat ca din gura de sarpe, nu mai stiam ce sa-i fac, nu vroia sa manance, nici sa adoarma, am dezbracat-o ca ma gandeam ca o strange ceva.. am dat-o cu aghiasma , sa nu fie deochiata...nici acum nu stiu ce a fost
S-a intamplat la cineva asa ceva????are 4 luni si 1 saptamana...
poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/
clau
dya-dy spune:
Multumesc de raspunsuri,
Claudia- s-o fi speriat de ceva? Ca Maya se mai sperie si urla asa.Pana acum insa nu prea mult timp....sper sa ramana asa!![]()
ada_coman spune:
Buna seara!
Am trecut cu bine de prima zi de dieta ![]()

Claudia, am patit si eu la fel acu cateva zile, nu pot sa-mi explic ce a avut, ori s-a speriat, ori s-a lovit...dar a fost de speriat pitika, nu a mai facut asa pana acu.
Vazut poze cu Marius, Luca 

Dark fff bine ti-a prins gimnastica. Si eu as vrea sa fac ceva mai multa miscare 
O noapte usoara va doresc!

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Alina1976 spune:
Ciufik, eu pe Sabinutza am tinut-o pe nisip dar am pus-o pe o paturica din aia de joaca care este destul de groasa. Si oricum nisipul era ff cald ca batuse soarele pe el inca de dimineata.
Vitamina D eu nu ii mai dau deloc...pt ca noi oricum suntem stresati ca are fontanela prea mica si ambii doctorii pediatri, inclusiv D-na profesor neurolog, au zis ca vara sa nu ii mai dam deloc vitamina D.
Poti sa-l tii pe bebe un pic la soare (cu palariuta si cu un body subtirel tip maieu) dar maxim pana in ora 10.00. Si neaparat cu crema de protectie cu factor mare UV (eu am avut 50+)
O sa fie bine, o sa vezi.
Cand ai zis ca plecati?
De unde ai cumparat cortul ala?? Cum arata?? Vrem si noi.
Ada, ma bucur ca ai trecut cu bine peste prima zi de dieta...asta e cea mai grea. Spor in continuare. Si eu am tinut azi. Am papat o salata de rosii la pranz si mai pe seara o salata de ton cu porumb...apa nu prea am baut
...dar sper sa recuperez maine.
Billy, si eu ma bucur sa te revad aici pe forum! Unde ai fost mama draga atata timp??!!
...Ne-ai parasit de tot...
Ma bucur ca sunteti bine. ce mari v-ati facut!!!! parca ieri ma sunai de la spital ca ai nascut...eu eram in bucatarie...faceam de mancare si ma gandeam ca urmez eu acum...si uite ca au trecut 5 luni si ceva de atunci!! Sa nu mai pleci de aici 
Pai am fost la mare...la mangalia..vreo 3 zile cu niste prietene si cu Sabinutza. Si a fost tareeee bine. Soare, cald, plaja, shopping. Ne-am simtit excelent. Drept pt care vrem sa repetam figura in iunie pe la sf. lunii.
Veronica si eu am fost la Brugge si am facut turul ala cu trasura! A fost excelent! Un oras mai mult decat superb. Mi-a ramas in minte si sper sa-l revad intr-o zi...
Se pare ca bagam iar o Belgie ca in fiecare an
la sf. lui august...
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
DarkBendis spune:
Ada, deocamdata ma dor toate cele... si maine o sa fie si mai si ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Alina1976 spune:
Aalina
Venerata
Tuchi
IRA
Andre_ea
Cadia
Szmonic
Pe unde sunteti fetelor?? ce noutati mai aveti?
Nu v-am mai vazut...ia bagati la APELUL de SEARA!!![]()
...sau de dimineata daca vreti...ca acum ma duc si eu la nani.
Astept sa dati o cafea maine. 
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
lisa79 spune:
dieta nedieta io ma rasfat cu placinte cu branza![]()
v-am pus pe emailul comun tortul de la nunta facut de
mine!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Arriel spune:
Dark, sa-ti fie de bine buggyfit-ul. Este foarte tare, impusti doi iepuri dintr-o data: plimbi copilul si faci si miscare. Ca sa nu mai vorbim de socializare... Din pacate la noi nu se practica.
AC nici noi nu l-am folosit deocamdata, desi este destul de cald. Sa vedem cat vom rezista. Cand se va ingrosa gluma si vor veni adevaratele calduri, sigur il vom folosi.
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
eli spune:
buna!
pt listuta inaltime 1,58. m-am cantarit si masurat azi: 56,9kg , talie78cm
Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu, dar de cand o pun pe Florence la nani mai devreme, doarme mult mai bine. Pe la 6 incepem sa ne pregatim de baita. Ne jucam, o mai las la pielea goala (tare ii mai place). Daca ii e foame tare ii dau si inainte de baie sa suga un pic. Uneori se nimereste sa prinda de san la dus, tare dulce e cum incearca ea sa se agate de san si sa pape. Dupa baita, facem nelipsitul masaj, ne mai dragalim, harjonim in timp ce o imbrac. II place la nebunie sa fie curatata prin urechi. Inchide okii si toarce precum o pisica. Dupa ce scoatem si mucisorii, asta o facem la sfarsit ca nu-i place de fel si urla si se impinge, imi trage mana sau batista, uf, uf, deci dupa ce terminam, ne luam reedere de la fratior, tati, cine e pe acasa si plecam in camera ei. E semiintuneric, dau drumul la carusel, volum mic si in timp ce ii vorbesc usor sau ii cant ceva o pun la san. Cand simt ca a golit sanul o ridic sa scoata gazele(in ultimul timp ragaie foarte mult), o repun la acelasi san si daca nu mai trage sau se agita o pun la celalalt. Daca si dupa ce suge din ambii sani ii mai e foame o pun iar la primul san si spre surprinderea mea, de multe ori iese lapte, o aud si cum trage cu pofta si inghite. in general semiadormita o pun in patut. Adoarme singura. In zilele mai rele se trezeste dupa 3 ore, in cele bune dupa 6 ore jumatate. Daca se trezeste repede la primul somn, doarme mai mult la al 2-lea si invers. Dimineata face oki intre 6 si 7. Daca o iau langa mine in pat mai motaim, ne prostim la san pana pe la 8 - 8:30.
De jucarii nu prea e interesata decat daca ii le zdrangan, arat eu. II place ff mult sa se conerseze, sa se uite in oglinda, sa dansam si sa priveasca la TV (de care incerc insa sa o feresc).
De cand are Stef varsat de vant e si ea consemnata in casa. Se vede ca ii lipseste aerul, galagia orasului, leganatul carutului si privvitul cerului. Am mai scos-o pe balcon , in sling, cand intindeam rufe (oare e ok daca ei nu i-au iesit inca bubite?)
De cele mai multe ori se trezeste bine dispusa si gangureste la ea in patut cateva minute inainte de a cere companie. Acum se converseaza cu fetita din oglinda.
va las, cat mai sta linistita ma duc sa prepar ceva de mancare (cat mai dietetic), hi,hi
Succes la slabit, o zi frumoasa, pe curand!buna!
pt listuta inaltime 1,58. m-am cantarit si masurat azi: 56,9kg , talie78cm
Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu, dar de cand o pun pe Florence la nani mai devreme, doarme mult mai bine. Pe la 6 incepem sa ne pregatim de baita. Ne jucam, o mai las la pielea goala (tare ii mai place). Daca ii e foame tare ii dau si inainte de baie sa suga un pic. Uneori se nimereste sa prinda de san la dus, tare dulce e cum incearca ea sa se agate de san si sa pape. Dupa baita, facem nelipsitul masaj, ne mai dragalim, harjonim in timp ce o imbrac. II place la nebunie sa fie curatata prin urechi. Inchide okii si toarce precum o pisica. Dupa ce scoatem si mucisorii, asta o facem la sfarsit ca nu-i place de fel si urla si se impinge, imi trage mana sau batista, uf, uf, deci dupa ce terminam, ne luam reedere de la fratior, tati, cine e pe acasa si plecam in camera ei. E semiintuneric, dau drumul la carusel, volum mic si in timp ce ii vorbesc usor sau ii cant ceva o pun la san. Cand simt ca a golit sanul o ridic sa scoata gazele(in ultimul timp ragaie foarte mult), o repun la acelasi san si daca nu mai trage sau se agita o pun la celalalt. Daca si dupa ce suge din ambii sani ii mai e foame o pun iar la primul san si spre surprinderea mea, de multe ori iese lapte, o aud si cum trage cu pofta si inghite. in general semiadormita o pun in patut. Adoarme singura. In zilele mai rele se trezeste dupa 3 ore, in cele bune dupa 6 ore jumatate. Daca se trezeste repede la primul somn, doarme mai mult la al 2-lea si invers. Dimineata face oki intre 6 si 7. Daca o iau langa mine in pat mai motaim, ne prostim la san pana pe la 8 - 8:30.
De jucarii nu prea e interesata decat daca ii le zdrangan, arat eu. II place ff mult sa se conerseze, sa se uite in oglinda, sa dansam si sa priveasca la TV (de care incerc insa sa o feresc).
De cand are Stef varsat de vant e si ea consemnata in casa. Se vede ca ii lipseste aerul, galagia orasului, leganatul carutului si privvitul cerului. Am mai scos-o pe balcon , in sling, cand intindeam rufe (oare e ok daca ei nu i-au iesit inca bubite?)
De cele mai multe ori se trezeste bine dispusa si gangureste la ea in patut cateva minute inainte de a cere companie. Acum se converseaza cu fetita din oglinda.
va las, cat mai sta linistita ma duc sa prepar ceva de mancare (cat mai dietetic), hi,hi
Succes la slabit, o zi frumoasa, pe curand!
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE