Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI sarbatoritei de azi, Clara Theodora de Spic-de-Grau 

Am ajuns si eu acasa, mai degraba taras decat grabis...ma cam dor toate... si ce ma vor durea maine... Da' imi place. Suntem vreo 10 mamici cu bebici, cel mai mare fiind pustiul de 9 luni al instructoarei (care e graviduta in 22 saptamani
), iar "clasa" consta intr-o ora de mers rapid prin parcul care e la 5 minute de noi, iar la intervale regulate pauze in care facem exercitii pentru picioare, fund, brate, umeri, abdomen si asa mai departe. Mi-am facut abonament pentru inca 5 sedinte, sper sa ma pot tine de ele. Iar in final ne-am dus la cafea cu toatele.
Alina, felicitari pentru prima lingurita de mar ras 
Irina, tare faine pozele cu Andrei...si ce haios o molfaie el pe madmazel Sophie ![]()
Ciufik, din cate stiu eu bebe nu sta deloc la plaja, el sta la umbra, cu cipilica in cap...si nu scos afara in perioadele cand arde soarele (de fapt nici noi nu ar trebui sa iesim la plaja atunci). De la 6 luni poti sa- dai cu crema speciala de protectie, cu SPF cat mai mare.
Asparagus, jupanul se intoarce destul de rar de pe burtica pe spate, iar de pe spate pe burtica doar intr-o parte. In schimb a inceput sa se tarasca pe burtica, maraind, bombanind si tare ne-placandu-i procesul. Fiecare copil are ritmul lui, nu e motiv de ingrijorare la varsta asta. In perioada de vacanta, vom lua din Romania pampersi si servetele umede, "cosmeticale" aducem de aici, caci am primit de la cineva tot setul de Boots Botanics in recipiente pentru voiaj, mai mici.
In ceea ce priveste dieta, am papat azi de dimineata (cam pe la 8) o "gogoloaie" de mozarella (120 gr) cu o rosie si 2 felii subtiri de sunca, iar la ora 1 un pumn de fistic. Deci nu omleta azi. Pentru mai incolo imi fac o salata cu niste branza de vaci si bucatele de sunca, iar deseara conopida si brocoli la cuptor. Pana acum merge bine, nu am avut deloc senzatie de foame.
Paula, ai PM 
Iris, din pacate pompa nu poate scoate cat scoate gurita bebelinei, ma gandesc ca de aceea scade si productia de laptic. Nathalie nu vrea chiar deloc sa pape de la tzitzi? Important e ca tu faci tot ce poti, ai reusit sa-i dai laptic de la tine pana acum ceea ce e fantastic (multe mamici ar fi renuntat pana acum), ce conteaza e sa fiti voi sanatoase si sa creasca Nathalie, nu? 
Ada, si eu am un san un pic mai mare decat celalalt, totdeauna a fost asa, ma indoiesc ca se va schimba ceva acum... vorba ta, fara sutien se vede diferenta...asta sa fie ultima problema din viata noastra!
Selene, faina faza cu socata
Da' o inteleg pe Dariuta, tare bun e sucul de flori de soc!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Idaira spune:
Eu i-am luat din farmacie A-derma,cu protectie 50 o dau de fiecare data cind iesim afara fiindca are o piele tare alba,scrie ca poate fi folosita si pe corp.
Fetele care a-ti inceput diversificarea ,cum e o zi din meniul vostru??!!!
Eu i-am dat deocam doar suc de mere(vreo 3 zile) apoi para,cu tot cu pulpa(tot 3 zile) si ma gandeam maine sa-i dau suc de morcov.E bine?!
Noaptea tot se trezeste din 2 in 2 ore,in ciuda cerealeleor de seara, care vad ca n-au nici un efect...
Si,da..carla se intoarce de pe spate pe burta, insa ii ramine manuta sub ea si atunci intervin eu...da rade,draga de ea!
Carla
Povestea Carlei
edinutza spune:
Buna fetelor!
Noi suntem bine,astazi am fost la plimbare,dupa care ne-am oprit in targ sa fac cumparaturi pt dieta asta magica
!M-am apucat de ea astazi,dimineata am mancat o omleta din 2 oua cu cateva rondele de dovlecel in ea,iar acum am bagat un pui la cuptor si eu am mancat juma de piept si pulpele pt Radu
ca am inteles ca nu avem voie,iar pt cina am luat conopida si il fac soufle cu cascaval ras!pana acum e bine ,sa vedem mai incolo!![]()
Iris_
,nici Ainoa numai vrea sa pape tzitzi!si eu ma mulg si pastrez laptele la congelator pt viitor,dar faza e ca Ainoa e o putoare si nici din bibe nu vrea sa suga
si asta doar de cand a implinit 3 luni,dar trec si astea!de kg si mie imi este rusine,noi parca aveam aceeasi inaltime,nu?eu am pus 30 de kg am ajuns la sapt 38 (ultima cantarire)la 91 acum am 74 sa vedem mai departe,a da si m-am casatorit cu 52 de kg
asta asa sa te incurajez sa nu iti mai fie rusine!hai ca suntem noi guapa si asa!![]()
Dark_ce misto!si eu vreau asa ceva!cu madamele cum te-ai descurcat,s-au razbunat?
Irina si Paula_ce frumuseti de baieti
!
Selene_sa ii fie de bine Dariei,sa creasca mare!![]()
Alina_sa iti fie de bine bronzatul si shopingul!![]()
Ciufik_la educatie maternala ni se spunea ca nu e voie mai mult de 10 minute pe o parte si 10 pe alta,dar se poate in fiecare zi,bine inteles nu la orele critice!iara mie aici nu mi-au dat vitamina D,pediatru a spus ca este destul ce ea din soare!
Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community
dya-dy spune:
Vreau sa scriu si eu repede...pana nu plange micutza...ca-si suge pumnii de zor!
Irina.C- am vazut pozele voastre- sunteti o familie implinita!
Imi place cum roade la girafa- apropo, i-am dat linkul sotului sa o comande, dar sa vedem dc isi aduce aminte!
Dark- vreau si eu plimbari din alea- adevarul e ca azi m-a apucat asa pe la mijlocul zilei, ca n-a fost extrem de cald, sa merg pana in zona industriala a orasului...cu carutul- ca stiam eu ca e un magazin de jucarii acolo- si se inchisese! Macar m-am ales cu plimbarea, dar am venit leoarca acasa!
Selene- ii place fetei socata, ce sa-i faci ! Pe caldurile astea....
si eu as bea un pic.
Jasmi- esti data deja la disparuti- la Missing persons- poate te vezi la TV ![]()
![]()
Mai fetelor , eu numai chef de iesit pe afara am, desi e tare cald aici.
Inca nu pot s-o tin doar in body cu maneca scurta, desi cred ca ar trebui- dar nu vreau sa se arda pe maini-desi ii dau cu crema.
Aici , in Israel, nu e de jucat cu soarele...de fapt, e cam ca in Ro acum.
Deci cum ii scoateti pe afara imbracati? La calduri de peste 26 de grade?
Referitor de pampersi - eu folosesc Huggies, ca sotul lucreaza cu ei- si se vede ca el nu schimba- pt ca mi-a adus 2 bacsuri de cate 3 pachete mari, fiecare cu 78 de scutece inauntru- NUMARUL 2-

Ea imediat se va face de peste 6 kg....si nu mai pot sa le folosesc-deci cu ele la schimbat!
Si inca o intrebare "apasatoare" pt mine: ce faceti cu aerul conditionat din casa ? la cate grade il puneti? Dar dupa baie? Sa pun aer conditionat?
LA noi in curand se va trece de limita suportabila de caldura si mi-e groaza de aer conditionat- sa nu raceasca! Ufff...ce mama stresata sunt ...
Lasa, ca la al 15- lea copil nu o sa mai fiu asa, nu?![]()
Va pup
veronica75 spune:
Salutare la fete si pupici la licurici
Am fost si noi intr-o minivacanta prin Belgia
am fost la Brugge, am vizitat orasul - f frumos, am fost la ostand la mare - frumos da cam batea vantul si la knokke in rezervatia naturala de pasari -zvin- si la mare 
A fost frumos si totodata cam greuuu, greu dom-le cu copchil mic dupa tine si mai ales alaptat exclusiv
.
Da da, alaptat exclusiv ca inca nu am reusit sa o fac sa manance lapte praf - nu vrea si pace...nici macar ceai sau apa nu vrea cu bibe...nus ce ma fac...cred ca a facut o obsesie pt bibe, ca plange cand il vede...asa ca am renuntat sa ii las timp sa isi revina.
Deci...am alaptat in public...si eu sunt cam pudica de felul meu
da ce sa fac....Cand iti era lumea mai draga eu cautam un loc mai retras sa alaptez
...Aaaa si Alice inca papa la 2.5 ore si o singura data pe noapte.
In alta ordine de idei, de cand am ajuns acasa am show cu Alice...nu stiu ce sa cred...
Oare pt ca avea deja o rutina zilnica -care a fost data peste cap- ? sau are un puseu de crestere?...ca vrea numa la tzitzi si nici nu prea doarme, e agitata si morocanoasa...
Azinoapte s-a trezit la 2.5 si nu a mai dormit pana la 4.05 dupa aia s-a trezit la 8.00 si pana la 3.00 nu am reusit sa o adorm nici cum
Fetele care au mai multi bb-i, asa se intampla?? sunt mai agitati dupa vacanta???
S-a trezit...
Plecam afara ca altfel nu mai dormim la noapte ![]()
Va pup pe toate si sper sa revin din nou cat mai curand
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
BillyBilly spune:
Helooouuu! ![]()
Deci sunt la dieta, a fost ok pt prima zi, sa vedem cum ne descurcam mai departe. De dimineata am mancat 2 oua fierte, apoi la gustare vreo cateva migdale, apoi la pranz o farfurie de ciorbita de loboda, apoi la gustare 2 felii de mozzarella, apoi la masa de seara o salata mare de ton. Si gata! Mie mi-a cam fost foame, culmea am mancat mai mult decat mancam pana acum. Cred ca ma obsedeaza ideea ca-s la dieta
. Si apropo, tine si tati SB.
Astazi Ana-Maria a inaugurat mancarica de mazare pasata, banana pasata si mar copt cu scortisoara, deasemenea pasat. Banana i-a placut cel mai tare.
Dya-dy cand este cald afara eu o scot pe Ana-Maria cat mai decoltata si cu piciorusele goale. Imi plac rau de tot bebelusii bucalati cu piciorusele dolofane pe afara
. O feresc de soare cat se poate, dar imbracata sumar, pt ca transpira si se incalzeste ca si noi.
Selene tare haioasa Daria cu socata!
Cam asa a facut Ana-Maria cu pepenele...noi mancam si se uita f atenta la noi. Tati i-a oferit un colt, si bebe a inceput sa suga la el cu mare pofta!
Am ras de m-am prapadit!
Alinut SALUTAREEE! Zi repede unde ai fost, ca am ratat istoria!
Bravo pt marul ras...noua ne place rau de tot sucul de mar si marul copt.
Dark f interesant in parc...
Iris chiar ma gandeam la tine! Imi pare rau de laptic, am auzit multe mamici plangandu-se de asta. Noi stam inca bine, dar bebe a inceput sa faca figuri ca-i este foame tare si n-are rabdare pana se satura si... jale mare ca nu curge in suvoi mai MARE!
Ce face bebelina?
Miere tu pe unde esti?? Ce face bebe Aidan?
Seara frumoasa la toata gasca!
iuliacris spune:
Dya, eu am pus aerul conditionat in ultimele trei zile ca n-am mai putut de cald, temperatura e setata la 24-25 grade, iar pe Carla am tinut-o in body cu maneca scurta sau in rochita, dar i-am pus totusi sosetele. Noaptea ii dau totusi ceva cu maneca lunga/pantaloni sau sleeper ca nu se prea misca si nu se incalzeste asa tare. Se pare ca se simte bine. Si afara o scot tot cu maneca scurta, dar n-o tin expusa la soare.
Selene, mi-ai facut o pofta de socata
, o inteleg perfect pe Daria
. Sper sa fi facut si mama.
Roxana, eu ma intorc pe 7 iulie in America si ma apuc de vreo dieta, deocamdata am 1,60m, 56 kg, am dat jos 15, mai am 4 ca sa ajung la greutatea dinainte de sarcina. Sa vad cu cate ma intorc din Ro
.
Tre' sa ma apuc de bagaje
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
DarkBendis spune:
Heh, la noi in zilele "bune" sunt cam 20 de grade... de obicei mai putin...
Edinutza, ne-au boscorodit una buna pisicile in drum spre casa si s-au cam stropsit una la alta in cusca, dar au fost cuminti la vaccin si nu au facut traznai ca sa ne pedepseasca...deci anul asta am scapat usor ![]()
Veronica, ce fain ca ati iesit un pic in vacanta! Si eu as vrea! Eu alaptez "afara" oriunde e nevoie. Sa ne fi vazut azi eram vreo 4 mamici cu bebeii la san (+vreo 3 cu sticlele de formula) in micul local unde ne-am baut cafeaua/ceaiul/apa dupa Buggyfit. Sa fi indraznit careva (personal sau alti clienti) sa zica ceva sau sa se uite urat, cred ca se trezea cu o geanta cu scutece murdare in cap ![]()
![]()
Dya, pai treaba e asta, sa nu schimbe tati un scutec, acolo...Musai sa invete si el "cu ce se mananca" treaba asta, ca doara nu vei fi tot tu pe langa micutza. 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Porumbita spune:
ha, am inceput dieta ff bine... pana la 6 cand am halit o inghetata ![]()
afara il scot in body maieu si evident nu il tin in soare
billy da vad ca e diversificata bine Ana Maria
dark sa iti fie de bine
deliafairais spune:
dia, eu il scot pe david in body si pantaloni scurti. nu il tin la soare, dar daca il iau din carucior ii pun sapcutza repede. oricum...nu iesim dupa 12 si inainte de 4.
veronica, e tare hotarata alice! f bine!
eu cred ca i-a placut in vacanta si s-a ofticat cand a vazut ca ati ajuns acasa...
nu stiu cine intreba de scutece, noi folosim pampers nr.3 si la baie, gel dus si sampon de la buebchen sau johnson. le alternam.
puiutzul meu are 4 luni!