Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
Alina1976 spune:
Asparagus, cred ca te referi la o lotiune care se pune in apa si cu care speli bebelusul...nu? Si nu mai e nevoie de alt gel de dus sau sapunel. Daca asta e, atunci exista si la noi dar nu de la Pantene...parca de la Mustela...am avut si eu dar nu mai stiu de care era. dar exista sigur. cel mai bine o rogi pe mama ta sa mearga in farmacie si sa intrebe.
La capitolul scutece e greu de spus care sunt cele mai bune...stii cum e, fiecare cu pararea lui...sunt si chestii subiective...si acum sa-ti zic sincer cam toate sunt pe acolo...sigur ca sunt si diferente dar nu atat de mari. daca tu te-ai obisnuit cu pampers mai bine mergi in continuare tot cu marca asta, ca sunt foarte OK.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
jasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asparagus merci Alina de raspuns: - eu folosesc o lotiune de dus de la Panthene, ceva asemanator ma interesa - scutece stiu ca exista cat lumea si pamantul, ma interesa care sunt cele mai bune, cred ca difera de la tara la tara ![]() Ioana mamica fericita de Lucas 18.01.2009http://www.foto-la.de/Lucas/ |
Eu folosesc produse de la Sanosan. Si sampon si sapun si gel de dus.
Mai nou am primit ceva de la Yves Rocher, miros super si Iulia nu a facut nici o reactie.
Scutece - pampers nr 3 (noi suntem inca la nr 2). Cred ca sunt cele mai bune, nu doar ca nu iese nimic din ele (in majoritatea cazurilor
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
bpaula spune:
Salutare,
chiar daca nu am mai scris am citit mereu si am vizionat poze cu bebelasi si mamici frumosi/frumoase.
Si daca tot e lista de slabit aici m-as baga si eu ca vad in ultimele luni in loc sa slabesc eu pun la loc ce am dat dupa ce am nascut.
Cu rusine anunt si eu ca am 75.5 kg la 1.69 si ca target un 63 pana la sfarsit de august. Mentionez ca eu nu tin minte sa fi avut mai putin de 62 kg de cand ma stiu, banuiesc ca asta mi-a fost si greutatea cu care m-am nascut![]()
.
Avem si poze noi cu Marius:
http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/BebeStrumfLuna4#
Si as dori si eu parola de la contul comun sa iau materialele cu diversificarea. Noi am inceput saptamana asta cu sucul de mere si de morcov desi bebe doar lapte de la san. Marius e un grasunel, la 3 luni avea 6950 si 63 cm, sa vedem saptamana viitoare cand mergem la vaccinul de 4 luni la cat a ajuns.
O zi buna 
Selene_Bunny spune:
asparagus,
1. Daria are 5 luni si o saptamana si NU se intoarce nici de pe burta pe spate, nici invers. Inca nu ma stresez.
2. Dintre Pampers si Bella Happy, eu prefer Pampers, imi plac mai mult, sunt mai moi, mai elastice, mai parfumate. Cum zicea si Alina, exista mai multe marci de scutece: Pampers, Happy, Huggies, Bambola... La fel si servetelele umede, Pampers, Happy, Dalin, Nivea...
3. In apa de baie eu pun Klorane - din cap pana in picioare, miroase frumos, e hipoalergenic si foarte spumant, ai nevoie de o cantitate mica. De la Sensi Blu, 28,85, parca, RON.
Alina,
Bine ca ii place Sabinutei, Dariei, deloc.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Ma bucur ca sunt bine licuricii, multi pupici de la noi. Si mamicile ambitioase imi plac
! Si eu vreau sa dau jos, dar recunosc ca mi-e rusine sa va spun cat am de dat jos... dar va tin la curent cu cit dau jos, promit!
Eu sunt cam suparata ca imi scade drastic cantitatea de lapte, mai am eu rezerve la congelator, dar e tot mai putin, uneori de la o zi la alta 30 ml mai putin![]()
A venit mama din Ro si mi-a adus si Galagtogil, dupa cat timp simt efectele??? Daca sunt? Beau un milion de ceaiuri de fenicul, anason si chimen, sanii mi-s ferfenita de la atita muls...(calculati si voi de 4,5 luni d 7-8 ori pe zi) dar acum scade repede cantitatea zilnica si sunt cam deprimata.
Imi pare tare rau sa il pierd acum, si cu Francesca am lucrat de la 3 luni si tot nu a scazut asa de repede laptele, a primit pina mai bine de 8,5 luni laptic de la mine. Mi s-a parut putin atunci si acum aveam ganduri eroice sa alaptez cel putin un an...insa Nathalie nu a avut chef de supt si asa mi s-au schimbat planurile si mi se pare ca 8,5 luni ar fi super, dar nu o sa imi reuseasca.
Va pup pe toate si sa creasca mari ghiduseii!
Arriel spune:
Asparagus, nici Thea, la aproape patru luni nu se intoarce. Cand era mai mica, acum mai bine de o luna, s-a intors de cateva ori de pe burta pe spate, la nervi. Acum nu mai vrea. Dar nici eu nu ma stresez.
Ca si Selene, si eu folosesc tot gel spumant de la Klorane si Pampers nr.3
Paula am vazut poze cu Mariusica, o dulceata de baiat.![]()
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Ciufik spune:
helau, leidis
Rox- de pe 9 iun venim. De-abia astept! Pupam Eva - cea cu personalitate.
Alina - hai cu poze sa vad si eu piele aramie ( ce imi place pielea bronzata
).
Irina - cum se arunca Andrei dupa Sophie! F tare.
Nici Andrei la 5 luni fara 2 zile nu se intoarce, doar pe o parte si mai ales cand ii e somn. Nu ma stresez. Bine ca ne-au trecut mucii. Am verificat, si cu tratament si fara tratament, tot in 5 - 7 zile trec.
Noi folosim scutece Happy, nr 3. Pampers mi se pare prea stramt/mic. Baie facem cu gel Sanosan si mai luasem spuma de baie de la Blumbchen (sau ceva de genu'), f frumos mirositoare si fara efecte adverse pe pielea lui Andrei.
Am si eu o lista de intrebari:
- cand la plaja si cat?
- pe ce sta bebe la plaja?
- cum imbracat la plaja?
- mai dam vit D (inaintea/in timpul/dupa sejur)?
Intrebarile astea le voi pune si pediatrei cand mergem la revizia de 5 luni si o sa postez raspunsurile ei. dar pana atunci astept parerile voastre
.
care se inscrie la o intalneala in Tineretului?
asparagus spune:
multumesc mult pentru raspunsuri!
Noroc ca am forumul sa pot intreba, altfel suntem cam singurei pe aici
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
ariya spune:
Ciufik,spusesem mai demult ca bebe nu trebuie expus direct la soare,trebuie folosita crema protectoare de la Mustela,protectie 50,vitamina D nu se da cu o saptamana inainte de plecare si o saptamana dupa intoarcerea acasa...eu pe copii ,cand erau mici,nu-i tineam pe plaja dupa ora 10,30 si ne intorceam la plaja dupa ora 17.Eu vorbesc de orele astea pt ca ,la Marea Adriatica e fff cald...Raspusurile de mai sus sunt la intrebarile mele puse pediatrei...
Dark sunt cea mai tare pt ca m-am apucat de dieta,dar nu m-am cantarit pt ca n-am baterie la cantar!!
...si mi-e pofta de dulceeeeeee!!!

nici Miguel nu se intoarce,dar n-am nici o graba ...o sa se intoarca de o sa ma apuce pandaliile cand o incepe...si o sa inceapa si migratul prin patut...aualicaaaaaa!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
roxanaz spune:
| citat din mesajul lui Ciufik Rox- de pe 9 iun venim. De-abia astept! Pupam Eva - cea cu personalitate. |
excelent! unde stati? in mamaia?
| citat din mesajul lui Ciufik Am si eu o lista de intrebari: - cand la plaja si cat? - pe ce sta bebe la plaja? - cum imbracat la plaja? - mai dam vit D (inaintea/in timpul/dupa sejur)? |
- cate jumatate de ora, apoi 40 de minute, tot asa. pana in 11 maxim daca e tare cald afara si soarele bate tare. in rest la plimbare si dupa-amiaza.
- in carucior. sau daca luati sezlonguri pe prosoapele voastre.
- in body sau in slip sau in costum de baie.. sunt si niste salopetele fara maneci si cu pantalonasi scurti, is ff ok, are Eva una, am sa o pozez sa o arat.
- da
si eu vroiam sa iau Mustela SPF50+ dar am ajuns la chicco si am luat l.otiunea lor, de la 0luni, tot 40+... e ff buna si imi place ca nu are parfum.
asparagus, sunt o gramada de produse de spalat.. si nivea, si chicco, si klorane, si multe altele. alege unul din supermarket daca nu aveti vreo problema speciala de piele. si eu zic Pampers sau Huggies, e ok.
spor la dieta tuturor!!
Iris, imi pare rau ca te paraseste lapticul... ce sa ii faci, se mai intampla. ce face Francesca?