buna dimineata la mamici si licurici
din pacate nu am reusit sa mai intram cam demult pe forum, insa am fost alaturi de voi ...
ma bucur sa aud lucruri frumoase despre licurici
si noi suntem din ce in ce mai greu si ii rupem spatele lui mami: la 3 luni aveam 6,600kg si crestem frumos...
avem program de somnici de pe la 23, pana la 6-7 dimineata, dar vorba Aalinei nu as vrea sa il deochi
in rest suntem cuminte avem program de masa la 3 ore si peste vreo 2 saptamani ne pregatim sa incepem si noi diversificarea
va pup pe toate si sper sa apuc sa scriu si eu mai des
Buna dimineata la mamici cu
mici....si eu fac parte din aceasta categorie licurici de 4 luni si jum.Ieri am fost la doctor si ne-am cantarit avem 7 kg si 200 g.....am facut vaccinul si nu am plans deloc
.Acum sa va intreb ceva....tinand cont ca bebe meu am nascut natural cu 5 circulare in jurul gatului,am fost trimisa pt un control de rutina la cap si inimioara.A fost ok,si pt mai multa sigursnta am fost reprogramata la 4 luni la un alt control ,la inima...ieri am ramas inmarmurita cand mi s-a spus sa ma internez pt acel control ce dureaza defapt 15 min.Am refuzat categoric asa ceva.Aum intreb,am facut bine?Va dati seama ca schimbam prog copilului,nu mai spun ca erau sanse sa se imbolnaveasca
.
Ingrid, daca tot m-ai pus in listuta, pune si target 51 kg pana la sfarsitul lui august
.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)