Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Seara buna fetele,

Raportam o zi frumoasa, bebe cuminte... am fost la plimbare in Gradina Botanica si ne-a placut, mai mult lui decat noua, ca deh e mai usor sa stai in carut si sa te uiti dupa toate cele decat sa bati gradina de fro 3-4 la pas.

Da' ce nu fac mami si tati pt kinder...

Am primit si eu zarzavele de la socrii de la tara, yummy... si am pus-o de o ciorbitza de pui de curte... mai am un pic si e gata... printre baita si biberoane gata si ciorbitza.

Da' vad ca v-ati pus pe slabit nu gluma... va urez bafta si sa dea DD sa va atingeti targeturile. Eu nu fac d'astea ca nu ma pot tine de cuvant. Dar avand in vedere ca de joia viitoare ma intorc in campul muncii o sa aiba grija sefu' de dieta mea .

O noapte usoara va doresc,

Pupici multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna everybody
Anuc - io zic nicio completare. nu ai de ce.... dr are dreptate pe moment, mai stai sa vezi cum ia in continuare in greutate.

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik
Anu' asta Mamaia "scrie" pe el.
Mai pov. despre Eva.

deci cand va astept??? de Eva nu zic nimic ca iar o deochi... iar maraie si caraie all night long, nu la ea in pat, doar la molfait...am dus-o la plaja doua zile si s-a bronzat pe nas
ce misto faza cu girafa = cadou de nunta
Cata, sigur ca accepta plaja salbatica bebelusi... daca veniti incoace va ducem ca e taare frumos!!
Ruxandra, spor la dieta de maine... sa te tii de ea si sa mearga!
vin si io la dieta de maine, da nu south beach, ci montignac!!! asa ca largim galeria, nu conteaza ca nu e aceeasi dieta.
Iulia, lasa, pe tine te iertam, intri la dieta cand te intorci in state cand zbori incoace?
Lily bine ca a inceput sa cedeze durerea la antibiotic. sper sa treaca si sa nu se mai repete.
Albinut, raman sanii inegali dar nici chiar asa. se mai regleaza. depinde acum de cine se uita atent... daca observa sau nu diferenta. si la mine e la fel...
parul cade acum, e normal.. si o sa mai cada vreo cateva saptamani. isi face regenerare dupa avalansa de hormoni din sarcina. dar dupa aceea sii revine la normal
Alino da unde ati gasit fata mea haine mai ieftineee???
gata ma car ca cica mandra a adormit.... bineinteles in patul mare.
o noapte linistita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Dark, si eu ma bag la dieta! Cu escapada asta la mare am stricat toata saptamana de dinainte de plecare in care mancasem numai salate si dadusem jos 1kg ....asa ca de maineeee, gata! DIETA!!!

Anuc, sa stii ca si la mine la fel cu haleala in familie. Sotul un sclifosit...Ana la fel (evident ca seamana cu el)...Sabina vad ca e OK pana acum...sa vedem cand o sa incepem diversificarea cum se prezinta...

AAA, si se intreba cineva daca sunt bronzata....raspuns afirmativ!
Sunt aramie si imi place de mor culoarea mea. Am stat ca sarpele la plaja

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Mda, am vazut listuta si la fetele de la nov-dec.. Mai interesanta, adevarat, dar eu nu stiu sa scriu la inceput....Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Merg la somnic , noapte buna! Ce-o mai face Bebelusi?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Buna dimineata,

Fetelor, eu am un san mai mare si unul mai mic, unul are lapte garla, iar cateva picaturi. Ce sa fac? Il mulg, o pun pe fata la san si nimic. Cred ca avea un canal infundat si fata se enerva cand sugea ca nu curgea cum trebuie si in timp, s-a lenevit. Am luat Galactogil, Nutrinatal (asta retine apa si te umfli) si nimic. Oare asa imi vor ramane sanii dupa intarcare, unul mai mare si unul mai mic?

Pup

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

[b]Bee, am o prietena care a patit la fel. NU raman asa, stai linistita. Dupa ce termini de alaptat revin cum au fost.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Alino da unde ati gasit fata mea haine mai ieftineee???
gata ma car ca cica mandra a adormit.... bineinteles in patul mare.
o noapte linistita tuturor!

La Mangalia...

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Alina, bine ai venit de la mare! Vrem poze!!!!

Eu as vrea sa slabesc pana pe 1 august, cand vom pleca si noi la mare cateva zile.

Bee

Mergi la inceput

Ingrid, baga-ma si pe mine la lista. Am 1.68 si 61 kg. Vreau sa ajung la 56 kg pana la 1 iulie.
Daca am timp maine te ajut eu sa pui lista pe prima pagina...sa vad daca ma lasa fetele mele ca acum le am pe amandoua acasa ....salutare trai neneaca...

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Alina, bine ai venit de la mare! Vrem poze!!!!

Bee

Bine v-am gasit . Am facut poze si filme cu telefonul ca am uitat camera acasa ....dar salvez de pe tel si va trimit.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput