Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
Selene_Bunny spune:
Buna seara, fetelor!
Sa va mai spun si de noi.
De marti incoace mancam cate o jumatate de banana pasata - gustarea de ora 4. Ne place foarte mult. Dupa ce ca, la inceputul saptamanii, urla de mama focului in timpul somnului de amiaza, de trei zile incoace (sa nu-i fie de deochi, cum era, orice minune tine trei zile?) doarme beton la amiaza, cate 4 ore, fara nicio trezire si fara niciun urlet. Doar ca se culca pe la 11 dimineata, fatza de 12 - 13, si asta pentru ca se trezeste la 6 (culcata la 22), suge de la san cat mai gaseste ea pe acolo si se culca la loc, pana la 8, cand se joaca si gangureste pana la 9.
Azi a fost deosebit de vesela si jucausa, a povestit in toate felurile si a ras cu hohote. Plus ca... faza tare.
Eram la masa, cu ea in brate, ea cu fatza catre masa si lume. Imi aduce matusa un pahar de socata facuta in casa, cu doua cuburi de gheata. Dau sa beau, Dari se uita la mine atent, atent. Zic: "vrei si tu?" si indrept usor paharul spre ea. Si... nici una, nici doua, copilul meu prinde paharul cu ambele manute si, efectiv, il trage spre ea si-l duce la gurita... Deschide gura, isi fixeaza buzele pe marginea paharului si le inmoaie in socata... Mortala a fost, cum lipaia ea usurel socata... A vrut matusa sa-i dea cu lingurita, as, ea vroia musai cu paharul... Deci, ne-am diversificat cu socata... N-a baut ea mult, ca nu stie bea efectiv, ca omul mare, dar de gustat, a gustat-o bine... Si inca facea "o, o" cand i-am luat paharul, ca-l vroia inapoi...
Ptiu, sa nu-i fie de deochi, ca-mi venea s-o mananc...
Am admirat pozele de pe contul comun, foarte frumoase.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
flowerbee spune:
Ingrid, sa ma masor??? Cred ca voi avea un soc, dar o voi face maine. Am 1,69 cm si 59 kg.
Sa va spun una buna: mi-am cumparat un sutien ieri si a fost greu sa nimeresc masura pt ca un san sta bine in 75C, altul in 75D, deci am luat 75D. Uffff, m-am muls si din sanul cu pricina a au iesit doar 10 ml, dupa o munva grea
.
Apoi am probat niste pantaloni super draguti si am cerut 38-40. Vanzatoarea s-a uitat la mine ciudat ciudat si mi-a adus dar nu mi-au incaput nici pana la jumatatea pulpei. In final, mi-a adus 44
si am crezut ca lesin, insa era 44 marimea italiana, marimea frantuzeasca si cea europeana era 40. M-am mai linistit si i-am luat cu draga inima.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
IRINA.C spune:
Si noi in zona.Raportam o zi agitata , am fost dimi la Gomoiu unde m-am intalnit cu..Anuc
super tare faza, bebe e ok pe dinauntru , am simtit nevoia sa l mai vada cineva nene ca io singura cu atatea urlete nu mai dealuiam.Ei zic ca puiul creste si e ok..ce e drept asta seara avea 6780 grame fata de 6540 sapt trecuta.Am fost dupa la gratar la Ciorogarla cu familionu', nimic special doar o zi in care l-am mai plasat de la unul la altul...m-am incapatanat sa-l fac acum sa nani singur ca de obicei conform dr Spock!!!!!!! si a urlat in patut pn la exasperare, amaratul...era lac...La sfarsit era terminat nu mai putea sa respire de drag sa mi miroasa sanul...dar tot in scoica a adormit.Voi inceta sa ma mai incapatanez sa l adorm in patut asta e ...o noua faza.Poate la un mom dat va reveni la obicei dar pt mom nu il mai chinui.
Tineti-mi pumnii, de maine iar singurica la atac!
N buna fetele
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
flowerbee spune:
Irina, o sa se obisnuiasca puiul sa adoarma, asa cu vrea el, cand vrea el. Si dupa cate am citit, nici nu va dura mult pana sa se intample asta.
Bine ca ati iesit un pic in natura. Vreau si eu!!!!!!
Ma duc la nani.
Pup fetele si bebeii.
Bee
IRINA.C spune:
Dc va era dor de Ochila si de ...Sophie spre finalul albumului apare si..dumneai!
http://picasaweb.google.com/raducristian.c/ANDREISPREPATRULUNI#
Ma straduiesc sa pun si filmuletul cu Sophie!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
IRINA.C spune:
Enjoy!Andreitza si Sophie!
http://www.youtube.com/watch?v=POldkWipGUw
POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
crisspy spune:
IrinaC e un dulcel Andreita, cum "fuge " el dupa Sophie 
.
Mai fetelor cred ca o comand si eu pe Sophie sa vedem noua ne place?

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
Arriel spune:
Irina, Andrei este un scumpic cum roade el la Sophie...Am comandat-o si noi, sa vedem cand o veni. Ce-mi place de voi ca iesiti la iarba verde...Din pacate tati a lucrat asa ca ne-am multumit cu o plimbare prin parcul politehnicii.
Ii dai ceva lui Andrei pt dinti?
Fetelor voi va apucati de dieta si eu doar ce mi-am luat o punga de bezele. Ce sa fac, am rezistat toata ziua fara dulciuri iar seara am dat navala... psihicul meu varza simtea nevoia. Dar m-am hotarat sa ma mobilizez. Intr-o prima faza renunt la paine si dulciuri si bag putina miscare. Si pe urma mai vedem...
Asa ca raportez si eu 1.70 m si 72 kg si am doua targeturi: 70 kg pana la 13 iunie si 60 kg in viitor (sper ca nu foarte indepartat)
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
flowerbee spune:
Irina, ai o dulceata de copil! Nu ai vazut ce se arunca el pe Sophie? Alexiuta pupa si ea baiatul
!
Frumoase pozele de la padure!
Pregatesc papa pentru pui si apoi fug la birou vreo 3 ore, pana la urmatoarea masa.
Alina, hai cu pozele!!!!!
Bee
jasmi spune:
Salutare si de la Cj!
Saptamana trecuta am fost acasa la ai mei, mancare la pat, tot ce am poftit, m-am odihnit mai mult, iulia cuminte ca de obicei, sambata nunta de rigoare (ca si sambata de dinainte am avut una si asta care urmeaza
).
Ma bag si eu la dieta. De azi. Inca nu m-am hotarat la care, de aceea inca n-am mancat nimic
. Eu nu mai am kile de dupa iulia, ca alea le-am dat jos in prima saptamana dupa nastere, dar tare as vrea sa slabesc vreo 10
. La sf august mergem si noi la mare si sper sa mai mergem pe undeva pana atunci.
Va pup
Ps musai sa iau si eu girafa aia ![]()
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)