Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

dark tare fain arata jucaria, da cam scumpa....
mister sta deja in fund?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! de cand nu am mai fost pe aici? mi se pare un secol. nu stiu unde fuge timpul asta. si de maine voi fi singura cu ambii copii pe cap. Stef a facut varsat de vant.
vreau si eu pe listuta cu dieta

eli-57,8kg , talie 80 cm. target (pt inceput) 48kg

si eu am tinut dieta south beach. nmai cuvinte bune despre ea.

dark, cum sta acum Lachalan in jucaria cea noua, Leap Frog? trb sa stea in fundulet?

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Salve dragelor,

Am aparut din targ... ne-am dus la o intalnire cu romanii (unde am papat sarmale, mici, cozonac si alte bunatati ). Deh, profit si eu cat mai pot...puneti-ma si pe mine pe listuta cu 1.68m, vreo 72 de kile (nu m-am cantarit azi da' atat aveam luni si ma indoiesc ca am slabit) prim target 65kg (pana la sfarsitul lui iunie)Daca pana la sfarsitul verii ajung la 60 eu sunt multumita. In vremurile bune aveam 56-57-58 da' aia fu demult, pe vremea cand aveam douazecisi de ani, fumam ca turcu', beam cola light cu stacana si mancam ca o sparta... eh... ce vremuri...

Yashi, multumim pentru link-uri, citesc cu interes, mi-am facut listuta si mai incolo iesim la ASDA sa fac aprovizionarea. Ca miscare, Buggyfit-ul la care merg maine cica ar face treaba buna.

Eli, Porumbita, jupanul sta in fund daca e sprijinit, sta in swing... si de ieri se si taraste pe burtica. Cu maraieli, proteste si tambalau si nasu-n saltea - da' e hotarat sa nu stea pe loc. Astia zic ca jucaria e buna de la 4 luni, el are aproape 5.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Fetelor, da stiu ca sunteti hotarate cu dieta..m-as baga si eu, dar n-am cantar( ca mi s-a stricat cand aveam 9 luni)asa ca o sa va urmaresc de pe margine si o sa va fac galerie, ca la asta ma pricep
Copchilu meu a regresat la stadiul de 2 saptamani. Se trezeste de o saptamana din 2 in 2 ore si ma mananca de ma rupe, inainte se tara in fata, se rostogolea ca un carnat de pe spate pe burta si invers...iar acum nu mai vrea. In schimb daca il pun pe spate putin inclinat,se impinge si da sa se ridice in fund... Dar ma termina la faza cu dormitul, nu mai stiu ce sa fac. Asa ca intreb si eu, oare e cazul sa incep diversificarea, poate io fi foame ca nu se mai satura cu laptele? ca am lapte destul, nu i-am dat niciodata lapte praf.
Dark, cum implineste 4 luni o sa-l asez si pe Vitiusha in jucaria aia, sa vad daca io placea.

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Bee, din cate am inteles eu dupa intarcare sanii ajung cam la aceeasi marime amandoi, doar cam pleostiti Nu stiu ce sa zic de sanul buclucas, poate sa incerci sa-l si mulgi cu pompa intre mese, sa-l stimilezi cat mai mult. Pentru canale infundate stiu ca e bine sa-ti masezi sanii sub apa calda de la dus.
Billy, impotriva caderii parului se recomanda masaj cu ulei de cocos inainte de fiecare spalare. Si mie a inceput sa-mi cada.

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Na ca am venit de la supermarket incarcati ca magarii cu fel de fel de chestii sanatoase, branzeturi, carnite slabe, juma' de raion de zarzavele, abia au incaput in frigider. Si nadragi cu care sa ies maine la buggyfit, ca ai mei vechi de sport habar nu am pe unde au ajuns. Mai gagici, toate ca toate, da' am platit aproape dublu la casa (si nu va imaginati ca am luat zarzavele de la raionul de organice)...nu-i chiar ieftin sa mananci "la dieta"! Da' ce nu fac sa "revin" la marimea 10!
Si tot asa, sa stiu o treaba, am "terminat" biscuitii din casa, ultimele bucatele de cheese-cake si ultimul pepene galben. Asadar... nici ispite nu mai am

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Fetelor, da stiu ca sunteti hotarate cu dieta..m-as baga si eu, dar n-am cantar( ca mi s-a stricat cand aveam 9 luni)asa ca o sa va urmaresc de pe margine si o sa va fac galerie, ca la asta ma pricep
Copchilu meu a regresat la stadiul de 2 saptamani. Se trezeste de o saptamana din 2 in 2 ore si ma mananca de ma rupe, inainte se tara in fata, se rostogolea ca un carnat de pe spate pe burta si invers...iar acum nu mai vrea. In schimb daca il pun pe spate putin inclinat,se impinge si da sa se ridice in fund... Dar ma termina la faza cu dormitul, nu mai stiu ce sa fac. Asa ca intreb si eu, oare e cazul sa incep diversificarea, poate io fi foame ca nu se mai satura cu laptele? ca am lapte destul, nu i-am dat niciodata lapte praf.
Dark, cum implineste 4 luni o sa-l asez si pe Vitiusha in jucaria aia, sa vad daca io placea.

Crisss mami de pui mic

poate e la puseu de crestere de 3 luni juamte 4 si atunci se regleaza cu masa in cateva zile...

Mergi la inceput

si mie imi cade paru grupa mare...

nu am idee de unde as putea lua ulei de cocos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Listuta actualizata.LISTUTA SLABIT23 mai 2009Ingrid, 77 kg, target 75 kg pana in 13 iunieEdinuta, 74 kg, target 69 kg pana in 23 iunieAlinuk, 64 kg, target 58 kg pana in 1 iulieLisa, 67 kg, target 55 kg pana in 1 iulieAda coman, 82 kg, target 72 kg pana in 1 augustDarkBendis, 1,68 cm, 72 kg, target 65 kg pana in 1 iulieFlowerbee, 59 kg, target 54 kg BillyBilly, 58 kg, target 53 kg Idaira, 1,58 cm, 65 kg, target 58 kg Porumbita, 59 kg, target 53 kg Eli, 57,8 kg, target 48 kg , talie 80 cm
Porumbita, ce tare! De-abia astept sa-si suga si al meu degetele de la picioare, cred ca sunt tare haiosi!Ma duc sa vad si la fetele de nov-dec. Cine vrea sa dea si alte date ca inaltime, centimetri eu le trec in listuta. Din pacate, nu stiu sa o pun la inceput!Eu zic sa raportam saptamanal, lunea, de exp., cum mai stam cu slabitul, sau astept alte propuneri!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Heeeeeeeeeeeeei gasca

I am back!!
Nu pot sa va zic cum a fost la mare ca dati cu rosii in mine...dar un pic asa va spun...A FOST SUUUUUUPER, MEGAAAAA, TAREEEE
Cer senin, nici un nor, soare la greu, hotel pe malul marii (dimineata ma trezeam cu soarele in ochi si cu sunetul valurilor spargandu-se de mal), oameni putini pe plaja (adica mai deloc), apa recisoara dar ff limpede si linistita (eu am facut baie ca nu am avut stare...evident).
Sabina a fost exemplara! Cuminte si dulce. Am tinut-o diminieata un pic la soare si a prins un pic de culoare.
Nu-mi venea sa plec de acolo!!! OFFFF!
Am fost numai gagici! ...;va dati seama ce caterinca am facut...
Seara mergeam la shopping si faceam cu randul la carat Sabinutza in ham. Mi-am luat si niste hainute misto si MUUULT mai ieftine ca in Buc.

VOI sunteti bine? Am citit un pic din urma...ma duc sa vad ce ati mai facut.

Porumbita, 100% Inglesina Zippy! Eu am la ANA doua buc din astea (una in Buc si una la bunici la tara ca sa nu ma car de fiecare data cu caruciorul) si este EXCELENT! Nota 10!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput