Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
flowerbee spune:
Buna dimineata,
Vorbiti de slabire??? Apoi eu ajunsesem la 58 kg cat a fost mama plecata, iar acum ca s-a intors, un kg a revenit si el
Deci ma inscriu si eu pe listuta, vreau sa ajung la 54 kg (greutatea dinainte de a ramane gravida). Nu ma grabesc f mult pt ca vreau ca laptele sa fie bun si cu de toate, dar vreau sa renunt la dulciuri (pe care la devorez
) si la grasimi (imi place la nebunie kaiserul prajit).
Carmen, am vazut PM-ul, dar tarziu, ca eu nu ma uit in susul paginii si ma trezesc ca imi scriu oameni iar eu nu raspund. Alexia e bine, dr ne-a spus ca recupereaza, se intoarce de pe burta pe spate (cand are chef) si ii place afara, se uita peste tot, zici ca e girofar. Abia astept sa ne vedem. Poate vin si eu in Parcul Circului, oare o fi departe de mine, ca eu vin pe jos.
Cat despre varsaturi jet, pot aparea pt ca bebe nu a scos aerul sau pt ca a fost agitat, schimbat etc. Daca se repeta si cateva mese si in cateva zile (deci ca o obisnuinta), abia atunci sa te ingrijorezi.
Din cate mi-a explicat mie dr, fierul se ia la 2 ore supa supt (ca digestia sa fie terminata) si o ora inainte de urmatorul supt pt ca stomacul sa fie gol si absorbtia sa se faca bine. Altfel, fierul nu se absoarbe. Si mai era ceva si fierul si laptele daca intra in contact dar nu am retinut.
Fetelor, eu am un san mai mare si unul mai mic, unul are lapte garla, iar cateva picaturi. Ce sa fac? Il mulg, o pun pe fata la san si nimic. Cred ca avea un canal infundat si fata se enerva cand sugea ca nu curgea cum trebuie si in timp, s-a lenevit. Am luat Galactogil, Nutrinatal (asta retine apa si te umfli) si nimic. Oare asa imi vor ramane sanii dupa intarcare, unul mai mare si unul mai mic?
Irina, cum mai e Ochila?
Fugim in parc.
Pup
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
DarkBendis spune:
'neata buna la toata lumea!
...ca la noi inca e dimineata. A venit jucaria noua a lui bebe, Leap Frog Action Station ( http://www.leapfrogshop.co.uk/leapfrogshop/learn_groove_station.htm ) si e taaare incantat de ea. De juma' de ora apasa pe butoane, trage de microfon, merge muzica la noi intr-o veselie ![]()
![]()
LA MULTI ANI lui Horia de Damiana si Razvan de MamaAnaMaria 

Alinuk, esti totala cu "modelele" de sani ![]()
Hi-hi si io ii ziceam lu' tati lu' bebe ca daca dupa bebe2 sanii mei (candva mere, acu' pere) vor ajunge bretele...direct la "clinica din padure" ma duc, pentru un lifting ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
BillyBilly spune:
Buna fetele!
Vreau si eu la dieta, pt ca am doua of-uri: 1. m-am ingrasat dupa ce slabisem asa frumos dupa nastere si 2. imi cade parul in smocuri
. Deja l-am scurtat (uf, si-mi pare tare rau ca se facuse atat de lung si de frumos) si acum incerc tot felul de remedii. Fetele care ati mai nascut, cum facem sa domolim caderea??
Pt listuta de slabit: eu am 58kg si vreau sa slabesc pana la 53, in cel mai scurt timp posibil
Nu-mi dau dead-line ca nu vreau sa ma stresez, dar ma voi stradui sa ma tin de dieta.
Referitor la dieta, Dark unde citim mai multe? In link-ul tau nu descrie dieta, doar rezultatele, sau n-am vazut eu bine? Am gasit ceva indicii aici
http://www.culinar.ro/forum/continut/Cura-de-slabire/18966/Dieta-South-Beach-Faza-1/
Eu am avut rezultate bune cu regimul disociat, ca si Ingrid, nu mai mult de 2 alimente combinate la o masa si cu bautul de apa. Atat cat am tinut, am slabit, dupa ce m-am lasat, m-am ingrasat la loc. Nu inteleg pe ce principiu merge South Beach de spune ca dupa doua sapt poti introdice in alimentatie cam tot ce ai eliminat in prima faza. Mai studiez.
Cu sanii, sper sa o rezolv cu sport. Am citit undeva ca sanii se lasa dupa alaptat pt ca se slabesc muschii care-i sustin. Asa ca voi lucra pe ei, cu ridicare de greutati. Nu ma arunc la silicoane, prefer calea naturala, iar daca nu va fi sa fie, asta sa fie cel mai mare necaz al meu.
Pupici la bebelusi!
DarkBendis spune:
Billy, scrie si cum se tine: in primele 2 saptamani se elimina tot ce tine de dulce (din pacate si fructele) + fainoase, cartofi. Deci se papa carne, branzeturi slabe, zarzavele SI legume. Apoi faza a doua mi se pare ca e mai mult regimul Montignac... poti manca si fainoase, dar integrale (paine intergrala, paste integrale etc), orez cate putin, ciocolata neagra, fructe (cu exceptia bananelor si a catorva fructe tare dulci). Iar faza a treia, cea de mentinere... e ca mananci ce vrei... dar fara sa exagerezi cu nimic. Eu nu-s mare amatoare de diete, prefer sa mananc din toate cate un pic, rar am tinut cura de slabire si am facut-o sub supravegherea nutritionistului (asta fiind taica-meu, asa ca am invatat si eu cate ceva de la el) dar m-am enervat pe ultimele 4 kile care nu vor dom'le sa "se duca" (mi-ar place sa slabesc vreo 7 kile, sau chiar mai mult, da' numa vreo 4 sunt de la bebe
). 

Dark Bendis
Our Goblin Prince
DarkBendis spune:
Aaaa... si pana nu uit... Billy, saru-mana pentru linkul cu retete, macar avem de unde alege ![]()

Dark Bendis
Our Goblin Prince
BillyBilly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DarkBendis Billy, scrie si cum se tine: in primele 2 saptamani se elimina tot ce tine de dulce (din pacate si fructele) + fainoase, cartofi. Deci se papa carne, branzeturi slabe, zarzavele SI legume. Apoi faza a doua mi se pare ca e mai mult regimul Montignac... poti manca si fainoase, dar integrale (paine intergrala, paste integrale etc), orez cate putin, ciocolata neagra, fructe (cu exceptia bananelor si a catorva fructe tare dulci). Iar faza a treia, cea de mentinere... e ca mananci ce vrei... dar fara sa exagerezi cu nimic. Eu nu-s mare amatoare de diete, prefer sa mananc din toate cate un pic, rar am tinut cura de slabire si am facut-o sub supravegherea nutritionistului (asta fiind taica-meu, asa ca am invatat si eu cate ceva de la el) dar m-am enervat pe ultimele 4 kile care nu vor dom'le sa "se duca" (mi-ar place sa slabesc vreo 7 kile, sau chiar mai mult, da' numa vreo 4 sunt de la bebe ![]() ![]() Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) ![]() Our Goblin Prince "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Gata Dark, gasit si citit! Ne punem pe treaba! Mersic!

mara95 spune:
salut!
cea mai mare realizare: andrei se intoarce de pe spate pe burta!!!azi a repetat incontinuu miscarea!mi se pare putin devreme(4,5 luni) , mai ales la tonajul lui(9,5 kg).flavi ,cand s-a intors ,a si cazut din pat,ptr ca nu stiam ca se intoarce, dar pe la 7 luni.
poze de la noi:http://picasaweb.google.com/flavi2005/AndreiSiFlavi#slideshow/5339285532043783058
in rest,ambii tusitori si mucosi,inca sub tratament, dar andrei e mai bine decat flavi,altfel vioi amandoi.
dieta ma tenteaza si pe mine, dar nu stiu daca o pot tine, momentan am zis sa renunt la paine si dulciuri.
legat de scaunul de masa: eu am de la flavi din acela de lemn,care se face si masa si scaun, nu ocupa mult spatiu ,mai ales ca bucataria mea e relativ mica.am vazut ca deschiderea "picioarelor" la cel de plastic e mult mai mare.plus ca poate fi utilizat si la scris,confectionat diverse etc.cel pe care il am este cam asa: http://www.proXbebe.ro/detalii/Scaunel-si-masuta-din-lemn---2-in-1---Baby-Care/1628/ -scoateti X-ul din adresa, ca e reclama!
Idaira spune:
Offffffff,vad ca vorbiti de slabit....greu tare..treceti-ma si pe mine pe listuta.Acuma am 65kg la 1,58
,iar targhetul ar fi un 58 de kile.Oi vedea...mai ales ca astept reducerile din iulie sa-mi pot cumpara ceva decent.
De fapt, ma simt atit de obosita ca m-am si neglijat la greu,si autostima mi-a scazut,macar daca as slabi m-ar face sa ma plac pe mine insumi.Am si renuntat sa ma uit prin oglinzile magazinelor(mai trag cite un oki prin geamuri si cind imi vad "silueta" intorc privirea in alta parte
9.
da ar fi super...sa pot reusi...deocamdata am scos painea,dulciurile,nu maninc carbohidrati decit f rar,un pic de paine prajita la micul dejun.
Carla
Povestea Carlei
yashy spune:
Saluatare la toata lumea!
Dark, eu am facut dieta South beach de vreo 2 ori oficial. Am numai cuvinte bune de spus despre ea. Nu sunt eu genul dietelor, nu ma pot tine niciodata de ele, dar asta a mers.
Pentru toate fetele interesate, va dau aici link-urile unde am discutat si schimbat retete. Poate va vin idei noi de menu.
South Beach - o dieta interesanta (2), (3), (4), (5).
Multa bafta!!
Io sper sa pot sa ma alatur din nou, de pe 1
(e si luni...
)!!
Adina
& Luka
& Luis 
obraznicatura lu' mami
Porumbita spune:
salut
ref la slabit ma bag si eu... am 59 si vreu 52-53 cat aveam anul trecut in primavara (doar 4 sunt post bb restul dinainte)
dc vi se pare ok am putea copia modelul fetelor de la noeimbrie decembrie; ele au trecut pe prima pagina si cat au in talie si sold (si inca ceva parca) nu numai kg pt ca uneori mai ales dc faci sport nu se duc kg sa se vede in cm si e incurajator;
robert se rasuceste de pe spate pe burta si de vreo 2 ori a reusit si invers;
si azi a descoperit ca are deget la picior si il suge de mama focului... 
miercuri avem vacinul de 4 luni si sunt ff strresata pt ca eu sunt racita tareee; sper sa nu ia si bb;
irina ce mai face ochila?
alinuk, 25 de kg datede deja jos?fara urme? UAUAUAUAUAU!!!!
care cand mergeti in parcul circului sa imi ziceti si mie ca acolo ajung si eu pe jos!!!
mai stiti ceva de spic de grau?
miere unde esti? vino inapoi!!!!!!!!