Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
alinuk spune:
ingrid si io si io
am 64, pana la 1 iulie vreau 58
eu nu bag diete ca nu's capabila,
bag sala in iunie si masaj anticelulitic
cele 25 de kg date jos pana acum au plecat ..cum au venit, far'de urme grave pe si la piele 
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
alinuk spune:
io mai am o problema
dupa un an de alaptare la Teo ..a.veam niste 'titz' acceptabile, modelul para...inainte le aveam modelul 'mar'
...acum le am model de model - piersica, pepene galben ce sa mai o nebunie!!!

dar 'dupe'...!? peste juma de an asha ce ma fac?
la ce model sa sper? shoseta?
hai un model mai dragutz ...'funditza'
tot ce-mi mai doresc e ca funditza sa mi-o fac in fatza ..si nu in spate 

care stie treburi despre ridicarea de sani vs silicoane
avantaje, dezavantaje...etc etc
poti alapta cu silicoane..intreb si io ca toanta
ce garantie au?
...cat tzin asa fain si beton?
pup...
ce nelinisti am si io
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
dobreclaudia spune:
fetelor...eu am slabit in 3 luni dupa nastere tot ce luasem...adica 15 doar..
mananc dimineata cereale cu iaurt degresat, la pranz carne cu ceva langa, salata, seara mai usor..paste, activia, branza, etc
alaptez inca si am lapte suficient
pentru mastita...eu am luat tratament homeopat si mi-a trecut in 2-3 zile, fara sa iau antibiotic!!!!!!
poze cu frumoasa isabella..
http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/
clau
crisspy spune:
Helau,
Noi raportam o zi tare linistita: somnic, mancat si apoi plimbare prin tineretului.
Si mami s-a imbolnavit: vreau role. Habar n-am sa merg da' io vreau si gata. Daca stie cineva sa-mi dea un pont ce sa-mi cumpar ar fi super.
Aaaa, si am rezolvat si cu vacanta pe anul asta: plecam la inceput de septembrie o saptamana la Praga. De-abia astept. 

Urez success tuturor celor care se apuca de cura, eu nu am putut sa tin niciodata, nu am suficienta ambitie. Iar cu sportul mai greu. D'aia ziceam ca daca imi iau role poate poate mai dau ceva jos
.
Va pup, fug la baita

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
lisa79 spune:
si io pe lista,67 kg,target ,sa nu va socati
,55kg pana la sf lui iunie
.
optimista de mine![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
ingrid70 spune:
Listuta actualizataLISTUTA SLABIT23 mai 2009Ingrid, 77 kg, target 75 kg pana in 13 iunieEdinuta, 74 kg, target 69 kg pana in 23 iunieAlinuk, 64 kg, target 58 kg pana in 1 iulieLisa, 67 kg, target 55 kg pana in 1 iulie
Cine mai doreste, cine mai pofteste......
Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
DarkBendis spune:
Si io ma inscriu... da' numa' luni ma cantaresc si va zic cate "ocale" trag ![]()
![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
naspa zi
mi-a fost tare plangacioasa fata,cred ca o deranjeaza dinti sau e inrudita cu Ochila
(
Irina). a mancat ca sparta si normal ca o doare burta si miorlaie.mi-a plans iara in carucior,dar din cauza dintilor si a burtii(cred eu)...maine va fi mai bine,SPER!
va pup!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
oanaq spune:
Lili, ma bucur ca esti bine. Scarry rau faza cu mastita..Si acum la 2 luni dupa mastita ma mai dor sanii, am ramas cu o sensibilitate dureroasa la ambii sani. Si am si eu rezerva de domperidone in caz ca...Am vazut poze cu Arianna, e o dulcica. Pun si eu pe cont niste poze cu noi. Luca e un smecher, face mutrite de numa, rade in hohote cand ne jucam, abia asteapta sa ii vorbesc si sa-i cant (cu vocea mea groaznica, dar el ma iubeste oricum :). Doarme mult noaptea, il trezesc eu sa bea cand simt ca-mi explodeaza sanii de prea mult lapte. Dupa faza cu mastita, nu mai las sanii negoliti daca nu bea tot si evit sa mi se prea umple sanii.Mergeti acasa la Resita ? Noi nu prea avem cum anul asta si mi-e dor tare dar asta e. In plus, dupa 6 luni aici, pleaca si mama inapoi la Timisoara, nu stiu cum o sa ma descurc. Mai, ce bine e sa ai o mama..Facem si noi botez pe 30 aici la o bisericuta ortodoxa (siriana) cu un preot roman din Quebec City. Acum suntem "in pregatiri".mami de Luca nazdravan
ada_coman spune:
Buna dimineata!!!
Si io si io pe listuta, dar tot luni dimineata ma cantaresc. Oricum am vreo 82 kg si vrea sa dau jos macar 10
pana la sf lui iulie ca plec la mare 
of, of Lisa, 
Ana ciufulita, sa-i treaca toate durerile.
Va pup
Sa aveti o duminica faina 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU