Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Am fost la medic si intr-adevar am un inceput de mastita.Mi-a prescris antibiotic si dupa 2 zile de tratament ma simt mult mai bine.Febra a cedat iar durerea este mult diminuata.Mai am 5 zile de tratament, sper sa nu fie nevoie de mai multe.
Multumim pt.incurajari
Noi ne pregatim pt.concediu si, vorba Iuliei,de abia astept sa mananc mancare gatita de mama
Oana tu ce mai faci?Nu mai stim nimic de tine si de printisorul tau. Vrem mai multe detalii si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

va doresc week end linistit fetelor

si haideti la o cafelutza

plimbari placute in parculetz, si pshihic bun pentru cele care va apucati de dieta

eu nu's capabila, nu am fost niciodata (nu mai mananc paine, paste, chestii grase...asta da!)...decat sa ma infometez prefer sa merg la sala zi lumina

dar o sa slabesc, sunt sigura de asta, am dat 25 de kg pana acum...mai vreau inca 10 ...sa ajung pe la 50-53 / la 1.60m - pana in oct (asta e targhetul meu...vreau in 9 luni sa dau jos tot ce am pus in timpul sarcinii)
(stiti ca am avut 87 inainte de a naste...luat 35kg valeuuuuuu, vai capu mieuuuuuuu)
mei da stiu ca am mancat tot ce si cat mi-a dorit mushchiuletzu, am fost fericita

mai am eu o vroba cu dietele astea...ca stiu femei vesnic in diete, mai bine o balenutza fericita (vorba zicerii de mai devreme...suuuper tare, mi-a placut maxim) decat o sirena nefericita
(deh...imi gasesc si eu sprijin moral si diverse scuze)

zile faine va doresc!

PS: noi suntem bine, crestem, sanatosi, dormim noaptea... multumesc lui Dumnezeu

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neatza mamici,

intru si eu la dieta, dar voi tine "regimul disociat" pe zile( lactate, carene, legume/fructe)...

Cami sa va traiasca finuta, asteptam poze cu nasica Antonia.
Edinutza poze cu stefan sunt pe mailul comun, o sa mai pun cateva de la 4 lunite.
IrinaC imi poti explica te rog, ce se intampla cand bb varsa in jet... Stefan dimieata a mancat 90 ml lapte praf, apoi la 10 min i-am dat fier+vit c... a stat linistit, si cam la 30 min dupa asta a varsat in jet, stand pe spate in patut cumintel.... Dupa asta a adormit...si o sa se trezeasca iar urland de foame .
Si mie imi lipseste acel Stefan care dormea si era cuminte. O mamica in parc a zis ca sunt mai activi pe zi ce trece, ea avand baietel de 4 luni jumate..
Flo ce face Alexia? ti-am trimis zilele trecute PM, l-ai primit? eu merg in parcul Circului, dar la inceputul lui iunie poate ne vedem in Floreasca, pana atunci nu pot ca mai am ceva examene si invat, la Circ ajung in max 10 min depinde de cate semafoare prind..

Profit ca Stefan doarme si ma apuc de invatat!

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ai scos aerul Carmen??Plus vit alea nu s prea bune la gust nu se stie ..vezi dc devine o practica.Dc nu , nu are nici o semnificatie

Noi tot asa plangaciosi suntem, nu mai stiu pe unde sa scot camasa.Adoarme doar leganat in scoica.Ufff

Va doresc o zi usoara

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI David de Angellique, Eva de Roxanaz, Fabian de Aalina si Teodor de Floryela!

Felicitari mamicilor si taticilor care boteaza azi si bineinteles licuricilor care devin azi crestini

Cami, distractie placuta la botez! Sa-ti traiasca finuta

Fil-Lily, sanatate multa! Ai o ciufulita frumoasa-frumoasa! !

Io-s fericita de dimineata! Jupanul MisterMister a dormit "snur" de la 12 la 6 jumate - numa' sa-l tina si noptile urmatoare - si apoi de la 7 fara un sfert la 9. Ma simt si eu odihnita!

Lisa, sa stii ca si eu "fac curat" prin dulapuri, ca am de terminat niste cheesecake si bread and butter pudding... asta pana luni Plus o punga cu mere... da' parca alea nu se pun la "lauda"

Azi ducem madamele la vaccinat, o sa fie interesant! Vai de fundu' lor! Si de urechile noastre, ne vor certa in masina, si la dus si la intors... si dupa aia daca avem bafta o sa "vorbeasca" cu noi doar asa...mai pe seara

Va pup si ma duc sa ma uit la poze!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbitasophie e 39 la expo;
Si eu am comandat-o ieri pe net, imi vine abia marti, ca de, astia de la Dinobebe sunt la Baby Expo, si ma costa cu tot cu taxa transport + ramburs = 65 Ron.
Sper sa-i placa, ca alta jucarie pana-i dau dintii nu mai pupa!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Si eu ma pun la slabit, dar nu cu diete/retete, ca nu pot asa.
Voi manca mai putin si alimente mai putin calorice (legume /fructe) si nu le voi amesteca intre ele, adica nimic gatit si nu mai mult de 2-3 alimente la o masa. Si multe lichide. As vrea sa mai dau jos pana la botez 2kg (3 saptamani). Si pana in octombrie inca 7-8 kg, daca voi putea, daca nu, nu.
Pe sistemul asta am dat jos inainte de sarcina 24 kg, deci la mine functioneaza. Trebuie dat jos lent, ce se pierde repede, se castiga repede inapoi. Si mai ales trebuie schimbat regimul de viata in priviinta alimentarii ca altfel facem yo-yo cu organismul, slab - gras, si nu facem decat sa slabim sistemul imunitar si organismul in general.
Deci, ma inscriu si eu pe listuta la slabit!
Raportez azi, 23 mai, 77 kg.
Target 76 kg pana in 2 iunie
si 75 kg pana in 13 iunie (ziua de botez unde)
Haideti cu raportarile si target-ele, sa facem listuta si sa raportam, saptamanal....
Alte pareri/sugestii/propuneri...?... Doriti/sunteti de acord....Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Buna ziua fetele!

Ca m-am tot plans ca nu mananca fata,mi-a facut figura azi noapte:din 3 in 3 ore se trezea sa pape,facea asa doar in prima luna!pana la ora actuala a mancat destul de bine sa vedem mai incolo!
Astazi avem musafiri,vin niste prieteni ce au o fetita de 8 luni si o sa avem pizza,vorba Lisei azi ma indop ca de luni incerc si eu dieta asta magica!

Arya_esti o curajoasa !doar ca am niste vecine asa de "simpatice"incat ma intreaba:iara esti gravida!dar tu esti bine raport inaltime kg,eu am 1,63 si 74 de kg!m-am maritat cu 52,dar ca inceput imi ajung 10 kg sa pierd!

Ciufik_dar eu sunt o balena nefericita!

Anuc_hai ca te astept!unde-s doi puterea creste!

Carmen_am reusit sa il vad pe Stefan!e un scump!

Dark_deci gata de luni dam startul,sa vad cat ma tine,la mine problema sunt fructele si cartoful,dar cum zici e de bun simt 2 saptamani nu e chiar rau!dar am si eu o intrebare:in fiecare dimineta mancam omleta?
succes cu matele,a mea nu imi vorbea o zi intreaga si se razbuna,facea caca langa cutiuta ei cu nisip!

va pup pe toate

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Bravo Ingrid,asa!!!

Raportez si eu !74 kg -primul target 69,intr-o luna!(nu vreau sa imi propun mai mult ca dupa aceea sa nu fie prea mare deceptia)

A sa va dau un sfat pe care l-am auzit de la un psiholog intr-o emisiune:- 1 sa nu ai alimente in casa care sa te faca sa"pacatuiesti!
-2 in frigider cica ,sa ai raftul tau cu alimentele pa care le poti manca!
-3 sa iti pui o poza pe usa frigiderului unde arata-i bine!
-4 sa incerci sa mananci la fiecare masa incet si sa mesteci cel putin mancarea de 10 ori!sa te comporti ca in perioada cand mergeai la restaurant cu viitorul tau sot!atunci mancam tare finut! nu prea infulecam!
- 5 sa folosesti farfurii mici!
daca o sa imi mai aduc aminte de ceva ,va zic!

Lily_ma bucur ca esti mai bine,bine ca ai ajuns la timp!

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

LISTUTA SLABIT23 mai 2009Ingrid, 77 kg, target 75 kg pana in 13 iunie
Edinuta, 74 kg, target 69 kg pana in 23 iunieCine se mai inscrie???Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput