Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
ariya spune:
Fetelor doarme !ce bine!liniste!
eu vreau sa slabesc un pic pt ca greutatea mea normala la 1,83 este de 65-68kg,dupa cei 2 copii,iar acum am 74...nu ma simt bine asa cum sunt,mai ales ca kg in plus sunt mai ales pe burta si
...asa sunt eu,nu ma suport!copiii mei au fost mari si grasuni toti,deci stiu cum e si ,pt ca acum sunt mai grasana ca de obicei,mi-e si mai greu sa ma misc...eu nu vreau sa slabesc pt altii,ci pt mine ca nu ma simt bine asa...
daca Miguel are la 3 luni jumate 8,300kg,va dati seama cat o sa fie de greu mai incolo si,mai ales cand o sa inceapa sa mearga!iar cu kg astea in plus o sa-mi fie mult mai greu sa ma misc dupa el..am trecut prin asta de 2 ori !
sper sa reusesc sa ma tin de dieta 2 saptmani ,macar,ca dupa aia e mai usor!
Edinutza,in italia si eu stateam tot la mare,iar dupa ce am nascut-o pe annamaria-nascuta pe 28 iulie- m-am dus la plaja pt ca trebuia sa-l duc pe amedeo...crede-ma ca n-aveam treaba cand se uitau mai chioras la mine cunoscutii pt ca vedeau ca aveam un pui mic de tot in carucior!![]()
hai ca va pup si noapte buna!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
DarkBendis spune:
Selene, cica branzeturi cu continut mic de grasimi, lapte degresat se poate. Aici gasesc inclusiv smantana de tipul asta... sper sa ma descurc. Fructe nu... da' zarzavele da...noroc ca-mi plac salatele. Acu' 2 saptamani o sa treaca repede
... sper

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ariya spune:
Dark,de luni ne luam de mana!

selene e lapte degresat de tot de la fulga sau dorna,cutiile cu verde...din asta se poate bea,iar iaurt dieteti de la zuzu,tot cutie verde...si mozzarella,branza de vaci,deci se poate...eu n-as fi facut-o daca n-aveam lactate pt ca nu pot trai fara ele-mai ales ca am spasmofilie de cand eram mica...de asta eu nu pot tine postul normal,fara lactate,pt ca ma aduna de pe jos...
a venit si d-nul sotz acasa acum cand toata trupa doarme!ce l-as strange un pic de gat!

pup toate gagicile de mamici de licurici dulcici!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
IRINA.C spune:
Si al mei aaaabiiii a adormit dp plansete urlete si...iar leganat!

Nu mai pot, il vreau inapoi pe ucii mic care adormea la 9 juma-10 SINGUR!!!!!!Ce o avea cu atat plans??
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Porumbita spune:
poate ies dintii irina
sophie e 39 la expo;
ma bag si eu la regim... sunt ingrozitoare, intru in sevraj dc nu mananc ceva cat de mic dulce in fiecare zi sau de mai multe ori pe zi
dar nu ma bag la reteta voastra ca nu e prea sanatoasa; am studiat-o acum 3 ani; o sa ma gandesc ce regim sa tin (ca le-am cam incercat pe toate in perioada mea de "glorie")
cami_antonia spune:
fetele nici mie nu-mi e dor de servici deoarece lucrez la lucrarea de doctorat ... iar de socializat are grija sotul si o fac mereu ... eu am un sot care ma ajuta enorm ... il las acasa cu fetita si eu plec in ale mele etc ... nu am simtit chiar atat de rau lipsa socializarii ... doar prima luna a fost mai greaaaaaa
Camelia
cami_antonia spune:
irinac si fata mea e f maraita de 2 zile si in seara asta abia am adormit-o .... ma gandesc si eu tot la dinti .. o buseste plansul din senin .. etc
am emotii pt maine .. sper sa ma descurc si ca nasa ... doar nu e prima data da asa patesc mereu
sa imi tineti pumnii ... bebelina mea va fi pt prima data nasica ... ahahahaha
noapte buna
Camelia
rein spune:
Cami_antonia, normal sa fii emotionata, doar vei deveni intr-un fel mamica (celui botezat)
. Si eu am botezat si am fost tare emotionata, mai ales ca asistasem si la nasterea bblui, imi doream atunci si propriul copil... Acum are 3 anisori baietelul 'meu'.
Deci sa-ti fie de bine naseala!
Duminica il vom boteza si noi pe Calin si eu am acum emotii. Iar el, micul, nici nu stie ce il asteapta.
va pup
lisa79 spune:
bai io pana luni bag la cioclatra de numa'
ca dupa aia ciuciu cioco
,dar ma bag la cura![]()
irina,poate ii ies dintisorii la Ochila,hai
mama eroina!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
iuliacris spune:
Mai, ce v-a venit la toate cu dieta taman acum cand merg si eu in Romania si nu pot tine?! Ca io abia astept sa ajung acasa sa dau iama in cofetarii, ca americanii stau tare prost la capitolul asta. Si mancarea mamicii mele dragi n-o dau pe nici o dieta. Da' numa' bine pana ma intorc vad daca a funtcionat la voi si poate ma apuc si eu. Oricum, spor s-aveti!
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)