Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
iuliacris spune:
Aryia draga, sa vezi ce-o sa-ti rupa spatele dupa ce ajungi manechin![]()
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
edinutza spune:
Arya_imagineaza-ti ca eu stau cu marea in fata si eu anul asta nici nu ma gandesc sa merg la plaja,sa ma vada toti vecinii
eventual daca imi cumpar un costum de scafandru,asa mai merge!![]()
Dark_deci cum e cu dieta?![]()
ma,ma uitam la pozele de pe contul comun,da ce copii reusiti ne-a dat Dumnezeu1
Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community
DarkBendis spune:
Uite aici ![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137575
Mie mi se pare de bun simt... acum sa vedem cum o sa si reusesc sa ma tin de ea
.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Anuc spune:
Iulia 
![]()
Edinutza, ne luam de mana, dar vin eu la tine, mai ales ca stai aproape de mare. Tot in costum de scafandru. ![]()
Bai nene, eu ma plang de Filip ca nu mananca, dar asa e si cu Ioana si asa e si ta-su! Ma rog de ei sa manance...nici unul nu e pofticios. Daca vroiam copii mancaciosi trebuia sa ma marit cu unul gen Tolea...
Lume, vad ca tineti regimuri. Si eu am tinut saptamana asta. Regim cu tort. Ne-a mai ramas o bucata zdravana de tort de la botez si am mancat eu singura la ea vreo 3 zile. Am ras-o!
Ma duc sa ma mulg si sa-ndop plodul. Parca am copil de 3 zile, nu de aproape 4 luni...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Ciufik spune:
'nseara!
Ia sa vedem cine mai tine dieta dupa ce citeste cele de mai jos
:
Acum cateva zile, intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"În vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"
Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la întrebarea de publicitate în aceati termeni:
"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, raman gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele canta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.
Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.
In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul castigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cand o sa ma uit la fundul meu în oglinda, o sa ma gandesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "
lisa79 spune:
buna si de la noi![]()
noi raportamc a ne intoparcem de pe burta pe spate si e tare incantata de ce realizeaza. sophie e chinuita tare,muscata de fiecare bucatatica din corp
.
ma inscriu si eu la dieta,unde o pot gasi?? sa ma duc sa o caut pe mailul comun,poate dau de ea acolo.
da veniti cu retete si cu majorete de sustinere ca saracele agitate de cand a nascut Iulia le-am pus la naftalina
beiii,mi-au venit dvd-urile de la cununie/botez,sunt
,ne-a busit plansul pe amandoi. a fost foarte meserias tipul care le-a facut...sunt incantata
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Intru nitel ca doarme puiul iar sotul e la meci.
Vad ca va plangeti de greutate, oful meu dintotdeauna. Anuc, nu baga completare deocamdata, bebeii isi incetinesc cresterea dupa 4 luni. Vezi poate e doar o faza.
Raluca Alexa, eu ii dau Alexiei orez de la 3,5 luni, dupa ce ma disperase pt nu manca decat f putin. De atunci ii dau completare cu lapte Topfer Pre facut in apa de orez. Am incercat faina de orez de la Topfer, insa nu i-a prea placut iar acum incerc orezul cu morcov tot de la Topfer. Chestia e ca puiul meu e ca mine, vrea doar alimente naturale, asa ca ii prepar eu orezul in casa, de 2 ori pe zi. De maine ii dau la o masa cateva lingurite de cereale, facute ceva mai gros si uite asa, dupa vaccinul de la 4,5 luni, intram serios pe diversificare, chiar daca 3,5 luni dra a fost exclusiv pe san.
Ma duc la baita. Pup fetele!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
ada_coman spune:
Buna seara si de la noi! 
Tare faza cu balena si sirena 

Deci, in concluzie e mai bine balena
Insa eu tot vreau sa mai dau vreo 10 kg jos.
Dark sa ne tinem pumnii, de luni ma apuc si eu ![]()
Doamne ajuta! Da' cum renunt la felia de tort de la 5 luni? 

Felicitari pt Mister Mister, creste frumos 
Vazut poze pe mail cu licurici fff frumosi 

La multi ani sarbatoritilor de zilele astea si celor care si-au serbat ziua de nume 

Bebelusi drum bun si relaxare maxima 

Alina cum e la mareeee??? Vreau si eu. Dar mai e un pic pana la sf lui iulie si plecam si noi 

IrinaC cum mai e Andrei?
I-a mai trecut supararea? Poate va dau dintisorii...
Cami bafta la botez si sa iasa asa cum va doriti.
Ariya sa aveti un botez asa cum va doriti
Stiu cum e cu 8 kile si ceva in spinare toata ziulica....ma omoara coloana...

Si mie mi se pare ca pitika mea a luat mai putin in greutate luna aceasta, dar nu ma stresez, ca e ok inka. La 4 luni avea 8.2 kg
Asadar e in grafic. Nu se omoara nici ea cu papa, are masa de dimineata de fructe si in rest san si 1-2 bibe cu lapte. Cred ca e si fff cald
[alcoo]
O vreau si eu pe Sophie....Cat costa la Baby Expo?
Va pup pe toate
O noapte linistita!!! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
DarkBendis spune:
Lisa, este subiect cu dieta South Beach la "Femina intim" eu aici am gasit. Iacata:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136173&SearchTerms=south,beach
Felicitari pentru achizitiile Anutei 

Anuc, frumoase pozele de la botez 

Ciufik, zic si io ca Ada
, or fi simpatice rau balenutele, da' io vreau sa dau jos vreo 7 kile. Prea mult imi plac hainitele mele ca sa renunt la ele fara "lupta" ![]()
Fetelor, se pare ca ne adunam gascuta la regim. Pana acum suntem "inscrise": eu, Ariya, Lisa, Ada, Edinutza. Incepem de luni
? Hai ca ne putem "transmite" retete/idei de retete intre noi
, ne facem galerie etc ![]()
Ada, ce bine creste Karina! 8 kile ... wow... nu e rau deloc!
Ai incercat sa folosesti un sling? Cu el nu doare spatele...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
Pfff, Dark, fetelor, dieta asta ma face sa renunt la aproape tot ceea ce mananc...
Daca nici fructe n-am voie in primele doua saptamani, nici lapte, nici iaurt... Pfuai... Noroc ca am iarba in gradina, tre' sa caut ceva fire mai fragede, nepishate de caini...
Eu am mai incercat sa tin dieta, n-am reusit niciodata, din cauza durerilor puternice de cap, a senzatiei de ameteala si de "fugit lucrurile din fata ochilor".
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit