Licurici de ianuarie-februarie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

oricum va fi mostenire de fam girafa aia, ca vaz ca e tare pretioasa...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Anuc - balele o fac pretioasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya-dy

MAi,fetelor....trebuie sa comand girafa!
Ciufik, ai fost tare cu bebeii stirbi...
Lasa, nu mai fii invidioasa, ca o sa te bronzezi si tu la Mamaia.
Apropo, cand mergeti?

Eu i-am facut vaccinele micutzei....Rota si Prevenar - si nu a facut febra, dar a tipat rau la al 2-lea (care trebuie facut de 4 ori)- ma tot gandesc dc chiar merita vaccinele astea sa fie facute...sunt in dubiu, dar tot le-am facut!
Vreau si eu la Babay Expo....ce m-as chiori si eu pe acolo!

Dya - pe 9 iun plecam.
Eu azi m-am plimbat cu puradelu' pe langa sala polivalenta, dar nu am avut niciun kef sa intru. nu am avut kef de shopping, oi fi bolnava? .
de fapt am facut shopping sapt trecuta, cand am imbolnavit si copilu' prin magazine , mama denaturata ce sunt.
Se vede ca doarme de 3h ore, nu? ce activa sunt pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Fetelor va multumesc pt primirea calduroasa! Ma simt ca intre prieteni dragi

Vad ca vorbiti de "greutati" la bebelusi, hai sa va povestesc si eu cum de-am ajuns la diversificare. Puiul meu intre 2 luni si juma si 4 luni a stagnat cu cresterea in greutate, sau daca a luat, a luat vreo 100 gr. per total. N-am putut sa-mi dau seama bine pt ca am obs ca la cantarul nostru conteaza f mult pozitia exacta in care-l pui, daca nu o respecti apar diferente destul de importante. In fine, am asteptat ce-am asteptat, atata timp cat fata a fost vioaie si bine-dispusa am lasat lucrurile asa, am alaptat-o exclusiv, lapte este si a fost mereu, copilul mancacios ca de obicei. La un moment dat a inceput sa se trezeasca din ce in ce mai des, nu mai dormea legat cate 3-4-5 ore ca de obicei iar noaptea statea numai cu sanul in gura. Usor usor a inceput sa devina din ce in ce mai artagoasa, mai maraita, mai greu de linistit. Intr-un final, pe la 3 luni si jumatate m-am hotarat sa incerc sa-i dau cereale cu lapte. I-am preparat 30ml si le-a mancat copilul cu lingurita dintr-o suflare, fara sa se innece, ba mai vroia. Perseverend cateva zile cu 30ml/zi a inceput sa se linisteasca, a inceput sa -si recapete buna-dispozitie. Pa la 4 luni i-am crescut treptat cantitatea si am inceput sa-i dau si suc de morcovi, apoi mar si restul. Ieri i-am dat pt prima oara legume pasate in amestec: morcovi, albitura, ceapa - a mancat tot! Am urmarit-o indeaproape sa vad daca are vreo reactie la alimentatia noua, totul este perfect, nici macar nu s-a iritat la fundulet, cum auzisem ca s-ar putea. Una peste alta, acum dormim f bine si mult, am luat in greutate frumos, chiar azi am cantarit-o si are 7,100 kg, mai avem 300gr si ne dublam greutatea de la nastere si mie mi se pare ok. Nu-i nici grasa nici slaba. Apropo, astazi puiul meu sugea la o bucata de pepene rosu, ce ne-am mai amuzat!

Dark super frumos a crescut Mister Mister! Bravos natiune!

Roxana plaja salbatica???? accepta bebelusi??

Aryia ce baiat mare ai!! Sa-ti traiasca la mai mare!

Cristi acum incepe distractia! N-o sa te mai poti dezlipi cu mainile si ochii de pe bebelus... In curand o sa-i placa si pe burtica, si o sa inceapa sa admire in jur si din pozitia aia.

Carmen

Cred ca fetita mea o sa ramana cu ochii albastri, deocamdata nu s-a modificat culoarea in vreun fel.

Week-end minunat sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI la Andrew de Anca si Alexandra de Ttenzika

Au plecat si fetele... am petrecut o zi super! Copilasii s-au jucat, bebe mic s-a uitat in jur, a papat si a dormit in carucior in gradina, iar noi am stat la barfe. Joia vitoare ne adunam la alta dintre noi... se pare ca "meet-up" -urile noastre se vor intampla "on a regular basis".
Mi-a venit si confirmare de la Buggyfit, luni o sa merg la prima "clasa" de alergat cu caruciorul in parc si facut gimnastica

Hihi, uite asa isi fac cei de la Vulli vanzare cu Sophie... drept e ca si jucaria e tare iubita de copii. Altfel nu ar avea succes de peste 40 de ani... stiati ca e "hand-made"?

Bai fetele, care puteti, mergeti in vacanta... si distrati-va si pentru "the poor souls" care nu pot si-ar vrea... adica eu! Ca din pacate tati mai repede nu-si poate lua conced. Pana in septembrie tot aici o sa stam... asta daca nu ma enervez si "organizez" un long week-end pe undeva! Pe ce bani oi vedea...ca zau ca bate vantu' in buzunare!

Kristinuz, sanatate multa la bebe

Ciufik, LA MULTI ANI Anei

Dya, bine ca au trecut si vaccinele! Maya mica!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Fetelor mi-era dor de voi!
Billy,te pup,mi-era tare dor de tine!

Sa va pove de ziua de azi - deci a venit sotzu',m-a luat pt ca i-am spus ca nu ma risc sa merg cu copilu' marait pe unde aveam treaba...am reusit sa facem cumparaturile de rigoare - nu de alta,da' shuiera vantu' in frigider-si am reusit sa si comand marturii,cruciulite si "impodobitu' " restaurantului...eh,miguel a mancat din ora in ora,a facut kk de 2 ori,deci l-am schimbat in masina cea noua,insa ,pana acum a facut deja de 3 ori si puteeeeeeeeeeeeeeeeeee...deci,vroiam sa va intreb daca vi s-a intamplat si voua tot asa ,la o saptamana de la rotarix?!

Dark,multumesc...annamaria n-o sa tina dieta strict,pt ca pediatra-care e si nutritionist- i-a spus ca tre sa manance cam ce e in dieta,plus o felie de paine pe zi si mai are voie rosii,fructe,deci e bine ca n-o sa fie drastic ca la mine...eu voi suferi dupa inghetata sigur pt ca mananc cam 2/zi...

si cam atat...sunt cu piercingul la tzatza si-mi vine sa-mi iau campii!bine ca doarme noaptea,asa-si mai revin sanii un pic,vai de ei!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Buna fetelor!

Am reusit si eu sa ajung la calculator!am avut o zii f incarcata:dimineata fuga la coafor sa ma vopsesc ca aveam niste radacini cat casa,fuga repede inapoi ca Radu la 11 incepe lucru,apoi m-am apucat de curatenie cu scos totul de la loc,cu un chef pe mine,cand fata mea ce-a scumpa incepe sa imi faca figuri !ea nu face deobicei dimineata nici o figura!incepe sa ma termine psihic:nu vrea sa manance!stau cu tzatzele pe afara ,toata ziua dupa ea si nu vrea sa manance cum manca ea inainte!o pun si incepe sa tipe,suge cam 3-4 minute apoi urla,habar nu am ce are!maine o cantarim sa vedem cat a luat intr-o luna,ca in 3 sapt a luat putin!am incercat sa ii fac biberon-se juca cu el!si nu imi place sa ii dau lapte praf atata timp cat eu sunt plina de lapte!

Carmen_ca sa vezi mi-ai luat-o in fata!unde pot sa vad si eu poze cu Stefan al tau?

Bebelusi_distractie placuta si drum bun!

Aryia_ia zi-mi si mie ce diata faci?ca tare grasa sunt am de dat jos 12 kg,bine am pierdut 17 deja dar inca arat oribila!felicitari pt noua masina!

Anuc_ne putem lua de o mana,totul e sa avem rabdare,alta solutie nu vad!nici Ainoa nu pare slaba mai ales dezbracata,dar cantarul arata altceva!

vreau si eu girafa asta!!!aici o fi oare?

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Fetelor please,care imi trimiteti si mie contul si parola?ca s-au sters din mesajele mele private , am uitat sa le salvez si de cand am nascut parca am mai pierdut din neuroni ca nu tin bine minte adresa!

Mercic!

Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community

Mergi la inceput

Dark_ merci mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Daiopri, ce frumos e motanul cu cravata aia rosie! Multa sanatate!

Anuc, eu m-am indragostit iremediabil de amandoi copiii tai...

Ca tot va plangeti ca nu iau copiii in greutate, ma alatur voua, eu n-am cantar de bebei si ma cantaresc cu ea in brate, dar mi se pare ca a luat doar vreo 400g in ultimele 3 saptamani si a mea inca n-are 3 luni, deci ar trebui sa ia mult mai bine. Ea pare fericita...io

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Edinuta,multumesc!dieta e de la Dark si o cheama South beach...mananci bine,deci nu riscam sa ramanem fara lapte
vreau sa incep de luni ca mai am de dat ceva jos!mai ales ca vreau sa merg si la mare si nu doresc sa ma duc la fund!
fetelor ,miguel protesteaza vehement si nu mai pot,mi-a rupt spinarea!iar sotzul meu nu e mai deloc acasa!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput