Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis , mai sunt si eu pe aici..
Da se pare ca doar noi suntem la munci, ca restu tace chitic..si cand ma gandesc ca ieri alaltaieri nu reuseam sa tin ritmu cu voi....acu toate au sters-o.
Eu ce sa raportez, plina de stres cu nunta, plina de nervi cu clientii astia de la serviciu si cu sefu..asta...Si am observat ca in ultimu timp sunt mereu din ce in ce mai nervoasa, daca ma atingi cu un ac..fac ca nebuna!!..Sincer cred ca ma termin cu nervii cat de curand...si mai am inca 3 saptamani pan la nunta...offf

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 15+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Camy_pus am vazut ca si tu esti din Brasov .

La ce dr mergi?

Va pup
13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Laurairina, io zic ca daca te amorsezi asa, pana la nunta faci... poc .
Eu am fost la niste nunti la viata mea, si cele mai misto au fost alea unde mireasa s-a simtit bine. Pai daca nu te relaxezi... atunci oricum vor fi 1000 de lucruri care nu vor merge cum ai prevazut si ce-o sa faci?
Draga mea, ia o pauza, gandeste-te peste WE ca vine nunta si o sa treaca si daca nu ai timp sa te bucuri..., gandeste-te ca de la serviciu o sa ai liber la toamna si nu mai e mult etc etc

monis 16

Mergi la inceput

Fetele sa ma adaugati si pe mine la listuta cu mamicute.
Acum o sa va stresez cu ceva mesaje ca sa scap de moderatie.

Va pup
13+

Mergi la inceput

Saptamana viitoare miercuri merg la medic ce parere aveti va putea vedea ce e bebe la 13 saptamani jumatate?

Astpt si eu raspunsuri ca am impresia ca vorbesc singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

numai eu mai sunt pe aici? inca o ora....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

si cu mine. si cu Krelia care nu raspunde

monis 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

N-am mai scris de multisor, dar nu reusesc sa tin pasul. Si eu tot la munci, dar tocmai pana la 18.00
Am noutati despre noi: ieri am fost la prima intalnire cu doctoritza ce imi va monitoriza sarcina si mi-a dat vesti bune - cei 2 bibici sunt in saci diferiti si au placente diferite, le batea si inimioara...tare-tare. Trebuie sa iau in continuare utrogestan si aspenter, dar despre acid folic mi-a zis ca deja si-a cam facut treaba si ca pot sa nu mai iau. Eu inca mai am si cred ca o sa-l termin. Poate pun si poza diseara daca reusesc sa scanez.
In weekend plec la tzara asa ca va urez de pe acum weekend placut si relaxant...

8+

asa incepe odiseea mea

nepoteii mei

Mergi la inceput

Larisel ce vesti!
Felicitari
si WE placut

monis 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Uauu..Larisel, ce mistoooo, doi bebei!!! Ma bucur ca ai venit cu vesti bune! Astept pozici sa vad si eu cum arata un eco cu sarcina gemelaraaa!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 15+
poze

Mergi la inceput